Inlägg från: Anonym (Jessica) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jessica)

    Mäns behov av porr

    Undrar detsamma. Min sparade bilder på en vän.

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Vi) skrev 2024-06-09 09:55:18 följande:

    Jag lever med en man sedan många år och har varit sambo även tidigare. Alla män kollar inte snusksidor. Inte dom jag levt med i alla fall. Vi har haft sunt sexkiv utan porr. Jag har aldrigt behövt prata om porr ens. Det har inte ens " varit på tapeten".

    Långt ifrån alla män är alltså beroende av porr.


    Tror inte alla kollar på det. Men kollar in andra, det tror jag alla gör. Jag trodde det absolut inte om min heller. Förrän han hade sparat ner halvbakna binder (upplagda på nätet) på min vän. 


    Så man slutar aldrig förvånas 

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Performance) skrev 2024-06-10 04:48:02 följande:
    Jag kollar på porr men kollar aldrig in andra tjejer. För mig är porren bara någon fantasi. Andra tjejer som jag kan träffa är mer verkligt. Plus att jag varit otrogen bokstavligen tusentals gånger längre bak i mitt liv så vill inte få igång någon lust till någon annan än min partner. 

    Ja jag tycker det är en väldig skillnad att killen tar på sig själv till på tjejkompisar, än några bilder på nätet på tjejer som man ändå inte känner. Är dock inte för det heller. Men de känner man ju inte. 


    Bra att du är så medveten om det och tänker på det sättet! 

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Fru) skrev 2024-06-10 06:47:04 följande:

    Ledsamt ändå att många män verkar anse att det är någon form av rättighet att få titta på och fantisera om andra än sin partner, att de inte kan låta bli fast det gör deras partner ledsen... Många män verkar helt sakna respekt för sin partners känslor och sätta sina egna behov före. Och som kvinna ska man vara nöjd med det för alternativet är att han annars behöver ligga med andra för att bli nöjd. Snacka om att man sitter i en rävsax. :( 


    Det jag mest inte fattar är Varför man gör det. Måste ju vara något man saknar / inte trivs med med sin egna tjej. 
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Kent) skrev 2024-06-10 07:35:00 följande:
    Vi trivs alldeles utmärkt med varandra, vi har ett underbart sexliv. Men ibland behöver man runka av sig lika för min fru och det vet vi om. Vi män ser gärna på bilder.
    Måste? Skit heller det är ni som inte kan hålla er till en tjej
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Kent) skrev 2024-06-10 07:35:00 följande:
    Vi trivs alldeles utmärkt med varandra, vi har ett underbart sexliv. Men ibland behöver man runka av sig lika för min fru och det vet vi om. Vi män ser gärna på bilder.
    Tror inte alls du är nöjd innerst inne för då hade du inte haft det behovet 
  • Anonym (Jessica)
    Anonym (Natalia) skrev 2024-06-10 13:46:28 följande:

    Tycker det låter obehagligt med kvinnor som säger att de vet att deras män inte kollar på porr för att de är med varandra 24/7 och för att hon typ inte släpper honom ur sikte en enda sekund som nån här faktiskt skrev.. Tänk dig om det var omvänt , att en man skrev så om sin fru.. Red flag direkt , låter mer som en fånga än en partner. Jag älskar min kille och mina barn men jag skulle bli galen av att inte få en enda sekund ensam utan dom. 

    Annars tycker jag att det är ok om min kille kollar porr så länge det inte går ut över vårt sexliv och så länge han inte köper nått av nån (jag extraknäcker själv med att sälja videos och sånt så det känns fel att han ska ge ?våra? pengar till mina konkurrenter haha). När man har småbarn blir det ju inte alltid att man hinner eller orkar ha sex och då är det ju inte konstigt att han håller på med sig själv  , jag gör också det ibland. 


    Det är väl om han hellre skulle runka till porr än att ha sex som det kan bli ett problem eller om det är ett beroende så det blir extremt mycket.. annars tror jag de flesta killar killar på porr faktiskt. Oavsett hur många här som säger att deras man minsann inte gör det. 


    Hon menar nog att hon hade märkt det eftersom de umgås hela tiden. Inte ordagrant 24/7. 


    Men jag tror ändå inte på det där. 


    Jag och min kille hänger ihop i princip hela tiden. Men nog har han hunnit med att kolla in bilder på vår tjejkompis för det. Det är ändå en försiktig kille man absolut inte trodde så om. Han pratade dessutom negativt om denna tjej förut, hur fejk hon såg ut, osv. 


    Man blir aldrig förvånad. Och man har faktiskt inte koll, trots att man tror det.


    Att behöva ha koll är fel också. För den delen. Man ska kunna lita på varann. 

  • Anonym (Jessica)

    Och då menar jag inte enbart kollat in bilderna, utan använt dem till vissa saker .? ja . Ni fattar. 


    Jag tror att killar gör så när de inte är nöjda. I vårt fall så sa han att han gjorde så för vi hade det dåligt just då.

    Logiken går inte riktigt ihop men, jag tror inte killar tänker så helt enkelt. De tänker väl inte alltid sig för. utan, de bara gör.

  • Anonym (Jessica)
    Anonym (xxxx) skrev 2024-06-10 14:22:17 följande:
    Män onanerar oavsett om förhållandet är bra eller dåligt. Män stimuleras av bilder när de onanerar.

    Att män stimuleras av porr är ingen generell kritik mot deras flickvänner.
    Min säger att han inte vågar kolla på porr pga sidorna känns oseriösa, var väl därför det blev min kompis bilder istället. Så jag tror knappast att alla gör det. om inte bilder på tjejer räknas in i porr vill säga  
Svar på tråden Mäns behov av porr