Inlägg från: Murresnurre |Visa alla inlägg
  • Murresnurre

    Tips på nytt i sexakten

    Nyfiken fråga, hur har det gått med er Hotelhelg?
    Skulle vara kul och höra om allt gick som du tänkt dig.
    Berätta allt!

  • Murresnurre
    Sussi79 skrev 2024-06-23 15:03:40 följande
    Ja nu ska det definitivt bli lite mer läder framöver och kanske lite lack. Och vi båda njuter mer i sängen nu. Vi turas om att vara lite mer hård och tuff mot varandra.
    Om man önskar lite hårdare tag i sängen, vad kan man förvänta sig då? 
    Jag och min fru kör bara traditionellt. Skulle vara spännande att prova något nytt.
  • Murresnurre
    Sussi79 skrev 2024-07-22 00:47:26 följande:
    En fundering, känns som du har svaren.

    Både jag och min man vill gärna prova att sätta fast en bur runt hans snopp. Problemet är att när ringen som ska hålla allt på plats är på rätt ställe, är snopp styv eller på väg att bli. Så vi får inte in den snabbt nog i buren. Något bra tips, eller ska man försöka vara snabbare. Undrar också om det gör ont när den ska växa och det inte finns utrymme. Eller blir den inte hård i sin bur.
    Jag är också nybörjare med kyskhetsbur. Min flickvän skulle också sätta fast mig och började med ringen. Men under tiden blev snoppen styv och gick inte att få på.
    Provade lite senare när den var slak. Då tog hon buren först, tryckte in snoppen i den och höll den stadigt kvar i läge. Då var den inspärrad. Sen gick det bra att ta på ringen och koppla ihop delarna. 
    Klart att det känns att den är på, men gör inte ont så att det inte går att ha på sig den. Fast min var rätt tajt.

    Det sköna var när den åkte av ett antal timmar senare. Var otroligt blöt av försatts som hade runnit ut i kalsongerna. Men när tjejen jobbade lite med den fick jag en ovanlig kraftig orgasm. Först började tokrinna försatts, trodde först att det var urin, men det var det inte. Har aldrig upplevt att det kommit så mycket någon gång tidigare. Några drag till så kom den rätta saften.
    Ser fram emot nästa gång. Lycka till!
Svar på tråden Tips på nytt i sexakten