Inlägg från: Anonym (Kaffedraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tips på nytt i sexakten

    Sussi79 skrev 2024-06-02 00:50:46 följande:
     Därefter tänker jag byta om till nya sexiga outfit. En klänning i typ blankt läder, och ett par stövlar som går upp på halva låren. 
    Är det han som tycker att den outfiten är sexig? Objektifierar han dig som tycker att du ser sexig ut? Klär du dig för hans skull, eller har du på dig det som du tycker du är fin i?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sussi79 skrev 2024-06-02 11:10:44 följande:
    Det är framförallt att få vara sexig för min man, och inte gå på stan direkt. Samt att jag tycker det är lite spännande på prova klänningen men förallt stövlarna. Dom kommer jag kunna använda även utanför sovrummet. Är väldigt höga i skaften. Men inte i stil med Pretty Women. Vet att han tycker det är läckert. 
    Så du känner dig själv sexig? Men känns det inte nedvärderande, som att du blir en sexsymbol? Det är ju ingen nyhet att män gillar att glo. Om du skulle gå ut på stan klädd så, då skulle du säkert få blickar från män.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Sussi79 skrev 2024-06-02 11:31:51 följande:
    Jag är inte ute efter att få visa upp mig för någon annan än för min man som jag är gift med. Att vara sexsymbol bara för han gör jag mer än gärna. Kommer inte lämna rummet med denna stayl så du behöver inte vara orolig..
    Tror du att det finns andra kvinnor som gillar att klä sig sexigt, och att de gillar att män kollar på dom? Att de kvinnorna även gör det för andra män än sin egen man, eller att hon är singel och gillar att män kollar om hon går ut?
    Puh, det var skönt att höra.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Man 53 år) skrev 2024-06-02 12:13:34 följande:
    På vikt sätt tillför detta nåt svar på frågeställarens funderingar?
    Det vet jag inte. Blir bara nyfiken när jag hör kvinnor som pratar om att klä sig sexigt, och att de visar sig så för män.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Kvinnor säger ofta att de inte klär sig sexigt, och absolut inte för män. En del kvinnor säger att de gör det, men bara för sin man. Jag tror att att en del gillar att andra män kollar också, men jag kan ha fel.
    Flera singelkvinor jag pratat med sa att de gillade att klä sig för att få uppmärksamhet från män. De sa att de kände sig kvinnliga då, att det kändes spännande. Det betyder ju att männen kollade på kvinnorna.

Svar på tråden Tips på nytt i sexakten