Inlägg från: Anonym (33) |Visa alla inlägg
  • Anonym (33)

    Gift man intresserad av mig?

    Anonym (Är det nåt?) skrev 2024-05-29 17:09:07 följande:
    Gift man intresserad av mig?

    Jag undrar vad ni tror. Är han intresserad av mig? Jag har känt honom i många år. Det har hänt eller nästan hänt en massa saker under de åren som är över gränsen för vänskap men det har aldrig gått hela vägen. Han har skjutsat mig flera gånger, hjälpt mig med massor av saker, väntat med mig på akuten 23H. Han har ofta lagt en hand i korsryggen (nästan på rumpan) och vi har nästan kyssts flera gånger men precis innan har han vänt kinden mot...


    Faktiskt svårt att säga. Han låter som mannen jag är intresserad av, fast jag har aldrig träffat hans fru. Den mannen är väldigt öppen med mig, att han flirtar med alla, han gör det även om han inte har särskilt mycket intresse för kvinnan sexuellt. Han kan typ inte låta bli. Han säger sig också vilja ha,sex med väldigt många i sin omgivning, vid ett tillfälle hade han också en längre affär, men det var ett tag sedan. 

    Nu upplever jag att han är ganska gränslös även med mig, och han håller själv med om det. Han rör vid mig ibland, lite liknande det du beskriver. Vi är även vänner. Men jag ser att han tittar mycket på min kropp, kanske han är kåt ibland bara.
Svar på tråden Gift man intresserad av mig?