Inlägg från: Anonym (identitetskris) |Visa alla inlägg
  • Anonym (identitetskris)

    borde jag föreslå öppet förhållande?

    Har varit gift med min man i 5 år, tillsammans i 8. Innan jag träffade honom hade jag ett väldigt sexuellt aktivt liv, var säker på att jag var någon form av relationsanarkist men kom på bättre/ sundare tankar och tänkte att monogami ändå är det enda och det rätta. Min man var ?oj, wow?.. snygg, vi hade fantastiskt sex och så klart var han en fantastisk människa och ändå sitter jag här nu och känner att det inte duger längre. Någonting saknas. Det kliar i händerna och jag önskar att han kunde ge mig lika hårt, smutsigt och gränslöst sex som någon av mina tidigare partners (som jag inte hade i närheten av samma psykisk närhet till). Vill ha frihten att kunna prata snuskigt utan att göra honom obekväm. Jag känner hur jag får mer och mer panik av att vara i den här relationen samtidigt som jag absolut inte kan tänka mig att lämna honom rftersom att han är så fantastisk. Men attraktionen är? borta.

    I ett bråk förklarade han att han kände samma. Att han sett tjejer på stan som spanat in honom och gått fram och pratat och att han tänkt att hn enkelt hade kumnat följa med hem och ha ?galet sex?. Min första instinkt var att bli kåt av tanken på att se honom fri med någon annan.. den andra var att bli sårad. 

    Kan någon känna igen sig? Känner mig som ett sexuellt monster.

  • Svar på tråden borde jag föreslå öppet förhållande?
  • Anonym (identitetskris)

    du missade poängen.

  • Anonym (identitetskris)
    Fjäril kär skrev 2024-05-22 17:30:21 följande:

    Du vill ha galet sex 
    Han vill ha sex med någon annan men inte dig? 

    Då har ni helt enkelt ett problem 


    Det var en fin förenkling av ?problemet? från din signatur. Om det ändå vore så enkelt.. 

  • Anonym (identitetskris)
    Anonym (Man och make) skrev 2024-05-22 18:44:05 följande:

    Jag tycker du har fått många kloka vinklar på ert problem i relationen genom inläggen som har kommit under eftermiddagen och kvällen.

    Notabelt är dock att synpunkterna som skrivits i inläggen inte är samstämmiga.

    Dock är det helt klart att ni behöver prata ordentligt med varandra hur ni vill ha det. Så börja där helt klart!

    Lycka till! 

    Mvh
    / Man och make, samma partner i 30+ år.
    Vårt sexliv har aldrig varit bättre än nu! Sen hon vågade berätta och bejaka sin lust har vi nått höjder jag inte trodde vi skulle få uppleva. Nåt att fundera på för er också kanske. 


    Jag tycker att svaren går helt i linje med vad en kan förvänta sig (med få undantag). Det roar mig. Önskar dig och din fru all framtida lycka att bejaka era lustar ;) 
Svar på tråden borde jag föreslå öppet förhållande?