Inlägg från: Anonym (En och enhalva inne) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En och enhalva inne)

    Fantiserar om att någon ska sätta på min fru

    Berätta gärna mer om hur det känns att vara bull. Min oro är att den extra mannen skulle bli lite utnyttjad. Typ som en kul extradildo. (Jag är inte cuck men vill ha mmf trekant)


     Gbgkillen73a skrev 2024-05-20 00:49:16 följande:

    Jag har varit den extra mannen och träffat några olika gifta fruar när mannen tittat på. Det är ljuvligt skönt att se pch känna en ordentlig fru njuta. 😊


  • Anonym (En och enhalva inne)

    Nej, jag har samma lust och är absolut inte svartsjuk. Om jag ska rannsaka mig så tror jag att det handlar om två saker. Dels att jag är kåtare och vildare än min fru och jag går igång på att se att hon också är kåt och vild. 
    Dels att det blir en slags maktlek med givande och tagande. Jag gillar att jag ger henne till andra mön som får använda min kvinna.


    Core skrev 2024-05-21 00:38:15 följande:

    Jag undrar lite om den psykologiska bakgrunden, hur män kan komma att bli som dig. Jag frågar inte för att håna, jag är bara intresserad av hur det kommer sig!

    Tror du att ni som gillar detta i regel är mer svartsjuka i grunden, och att det blir en kontrollerad ventil, som samtidigt tänder er av de motstridiga känslorna det skapar? 
    Om jag prövar scenariot i tanken känner jag mig mest likgiltig och lite äcklad. Jag kan inte komma i kontakt med varken svartsjuka, ilska eller upphetsning.


    Så min tanke är att det måste finnas nån friktion i det här för att man ska kunna få ut någonting av det? Eller är det en felaktig analys?

    Jag är f.ö inte svartsjuk av mig, skulle hon hitta en annan skulle det så klart vara tufft att lämna vårat liv tillsammans, men jag känner inget agg mot eventuell man. 


Svar på tråden Fantiserar om att någon ska sätta på min fru