Inlägg från: Anonym (Kåtbockar begone) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kåtbockar begone)

    Mina sommarbilder.

    Anonym (Jessica) skrev 2024-05-17 21:37:49 följande:
    Haha precis , så tragiskt 
    +1

    Är bara desperata, sexlösa pojkar som associerar sommaren med något så arbiträrt som formen på ett par kvinnobröst. Vi övriga är väl aningen mer vidsynta än så.
  • Anonym (Kåtbockar begone)
    Anonym (L) skrev 2024-05-17 21:09:26 följande:
    Har aldrig hört om någon som skulle gilla en sådan kropp men sannolikheten är nog rätt låg att någon här skulle tycka den var het.
    Ha i åtanke att klientelet av män på detta forum inte är det optimala heller, ganska långt ifrån faktiskt. Många haters som får en kick av att trycka ner kvinnor och som kvinna du dig också extra sårbar med att lämna ut delar av din identitet.

    Skulle av detta skäl råda de flesta kvinnor härinne att inte blottlägga sig för de bittra basement dwellers som hänger på forumet och mest vill projicera sin egen ilska och frustration över livet. De är inte värda er tid eller ansträngning.
  • Anonym (Kåtbockar begone)
    Anonym (L) skrev 2024-05-18 08:56:42 följande:
    Nu är jag man och det var ungefär samma andel män som kvinnor som jag fick kommentarer av.
    Varför gjorde det detta då? Vad var det för slags bilder du lade ut? Nakenbilder är inte tillåtna på forumet, det vet du kanske? Och lägger man ut självbilder i suspekta kläder (typ tangatrosa eller stringkallingar) så kan man framstå som lite pervo för vissa. 

    Är du överviktig så skulle jag tro att de negativa kommentarerna kom främst från andra män, en del av dem med kvinnonick. Kvinnor brukar inte fatshamea folk.
  • Anonym (Kåtbockar begone)
    Anonym (Q) skrev 2024-05-19 19:37:15 följande:
    Jag beklagar några av de kommentarer du fick, några av dem var direkt osjyssta, men ärligt talat, vad hade du förväntat dig?
    Precis. Dumt att lägga ut personliga bilder på sin kropp härinne. Särskilt om man också gör det från sitt eget konto. Massa fula snuskincels som kommer spamma ens inbox. Fast vem vet, Kanske är detta tanken också. Att bli bekräftad sexuellt av ett gäng desperata losers. 
  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Kåtbockar begone)
    Anonym (Q) skrev 2024-05-19 21:59:35 följande:
    Här är det faktiskt du som beter dig som ärkefån. Det är inte svårt att se saken ur hans perspektiv.
    Det är din åsikt och jag delar den inte. Ärkefån kan du vara själv. 

    En klok person vet vad det betyder att gå in på ett anonymt forum i en sextråd där hen lägger ut intima bilder på sin kropp i syfte att fiska uppmärksamhet.

    Inte svårt att räkna ut att det kan komma en del negativ feedback från personer som inte gillar vad de ser eller ifrågasätter lämpligheten i att behandla forumet som en kontaktsida för desperata kåtbockar.
  • Anonym (Kåtbockar begone)
    Anonym (Q) skrev 2024-05-19 22:12:19 följande:
    Ja det är min åsikt att du beter dig som ett ärkefån. Och det stärks ännu mer av det du just skrev och än mer när jag ser att du först visade sympati i tron att han var en kvinna som lagt upp bilder i samma tråd men ditt beteende och bemötande ändras i samma sekund det framgick att han är en man. Till skillnad från dig gör jag inte olika bedömningar beroende på kön.
    Äh, vilket trams du kommer med din fåntratt. Alla som frivilligt lägger upp sig för hela landet att se kan räkna med negativa kommentarer. Det är liksom en del i att göra sig offentlig i sociala medier. Spela roll om det är män eller kvinnor.
  • Anonym (Kåtbockar begone)
    Anonym (Q) skrev 2024-05-19 22:35:00 följande:
    Det hade jag kanske trott på om du inte redan visat hur du bemöter honom olika medan du tror han är en kvinna än efter att han berättade att han var man. Så det enda jag betraktar dig som är någon som tränar på att använda nedvärderande ord.
    Godnatt på dig!
    Jag har mer sympati för kvinnor ja. Just för att de oftast är så ofantligt mycket mer sympatiska än kåtbockar till män.

    Jag tycker ändå att alla, oavsett kön, ska veta vad de ger sig in på när de lägger ut sexiga bilder på sig själva offentligt. Dumt att gnälla när man redan valt att ge sig in i leken. Då får man snarare tåla den.
Svar på tråden Mina sommarbilder.