Inlägg från: Anonym (Q) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Q)

    Mina sommarbilder.

    Anonym (L) skrev 2024-05-17 21:09:26 följande:
    Har aldrig hört om någon som skulle gilla en sådan kropp men sannolikheten är nog rätt låg att någon här skulle tycka den var het.
    Om du är den jag tror så har du förmodligen rätt att det inte är en kropp någon skulle tända på. Så ganska korkat att lägga ut en sådan bild även om man inte behöver håna den. Bättre att ignorera.
  • Anonym (Q)
    Anonym (L) skrev 2024-05-19 08:54:11 följande:
    Många andra med mindre perfekta kroppar la ut bilder i Helkroppstråden utan att bli hånade, snarare fick de positiva omdömen ändå så jag ville prova. Absolut inget oanstänfigt, bara bar överkropp framifrån. Och nej jag är inte överviktig, tvärtom. Fick kommentarer om att jag såg ut som jag släppts från ett koncentrationsläger och hur kul kan det vara att ligga med ett skelett mm. Och ja, lika många kvinnor som män kommenterade.
    Jag beklagar några av de kommentarer du fick, några av dem var direkt osjyssta, men ärligt talat, vad hade du förväntat dig?
  • Anonym (Q)
    Eurydike skrev 2024-05-19 19:51:21 följande:
    Finns bilden och kommentarerna kvar?
    Vet inte men titta i Helkroppstråden. Bilder brukar försvinna därifrån väldigt snabbt och detta var ett tag sedan. Och en del kommentarer anmäldes förmodligen men leta där om du vill.
  • Anonym (Q)
    Anonym (Kåtbockar begone) skrev 2024-05-19 21:45:49 följande:
    Handlar inte om att skamma någon ditt ärkefån. Snarare om att påpeka att handlingar får konsekvenser. En klok person som tänker innan hen handlar inser redan det känsliga i att posta intima bilder på sig själv. Att man då gör sig mottaglig för allt möjligt i respons
    Här är det faktiskt du som beter dig som ärkefån. Det är inte svårt att se saken ur hans perspektiv.
  • Anonym (Q)
    Anonym (Kåtbockar begone) skrev 2024-05-19 22:05:36 följande:
    Det är din åsikt och jag delar den inte. Ärkefån kan du vara själv. 

    En klok person vet vad det betyder att gå in på ett anonymt forum i en sextråd där hen lägger ut intima bilder på sin kropp i syfte att fiska uppmärksamhet.

    Inte svårt att räkna ut att det kan komma en del negativ feedback från personer som inte gillar vad de ser eller ifrågasätter lämpligheten i att behandla forumet som en kontaktsida för desperata kåtbockar.
    Ja det är min åsikt att du beter dig som ett ärkefån. Och det stärks ännu mer av det du just skrev och än mer när jag ser att du först visade sympati i tron att han var en kvinna som lagt upp bilder i samma tråd men ditt beteende och bemötande ändras i samma sekund det framgick att han är en man. Till skillnad från dig gör jag inte olika bedömningar beroende på kön.
  • Anonym (Q)
    Anonym (Kåtbockar begone) skrev 2024-05-19 22:26:24 följande:
    Äh, vilket trams du kommer med din fåntratt. Alla som frivilligt lägger upp sig för hela landet att se kan räkna med negativa kommentarer. Det är liksom en del i att göra sig offentlig i sociala medier. Spela roll om det är män eller kvinnor.
    Det hade jag kanske trott på om du inte redan visat hur du bemöter honom olika medan du tror han är en kvinna än efter att han berättade att han var man. Så det enda jag betraktar dig som är någon som tränar på att använda nedvärderande ord.
    Godnatt på dig!
Svar på tråden Mina sommarbilder.