Inlägg från: Anonym (Anti-extremist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anti-extremist)

    Israel folkmord

    RebeckaZ70 skrev 2024-10-11 14:25:14 följande:

    Det är så här "palestinierna" "försvarar sig"


     


     


    Nej, det där gjorde Hamas terrorister och inte vanliga palestinier.

    Men det är så här Israel "försvarar sig". Kolla på videon och hör hur den stackars palestinska flickan vädjar om hjälp. 

    Ca 20 000 oskyldiga barn har dödats av Israel. 

    www.svt.se/nyheter/utrikes/hind-6-har-blivit-en-symbol-for-offer-i-gaza-dog-pa-flykt

  • Anonym (Anti-extremist)
    RebeckaZ70 skrev 2024-10-11 14:35:59 följande:

    En film från "utomhusfängelset" innan den 7/10-23.


    Shlomi Ben Meir på X: ?@idrizzx @ObserverLizard @AdinHaykin1 No one suggests the Gaza is currently a fun place to be in. However, this is how Gaza looked like before its stupid leaders decided to start a war. https://t.co/dPAjuEzJC7? / X (twitter.com)


    Ett "utomhusfängelse" där tiotusentals gazabor pendlade till sina arbeten i Israel, och fick tillgång till avancerad sjukvård. 


    Varför valde de nazister till att styra Gaza? nazister som spenderade biståndspengar till att berika sig själva, bygga tunnlar och bunkrar dit civila inte fick skydd. Nazister som gömmer vapen bland sjukhus och skolor och skjuter raketer därifrån. 


    Låt mig informera dig om att Israel olagligt ockuperar palestinska områden. Israel styr om palestinier ska få vatten och ström och Israel förbjuder palestinier att röra sig fritt. Det är som fängelse. I över 70 år har palestinier fördrivits från sina hem och mördats av Israelisk militär.

    Kom utanför den sionistiska bubblan och förstå att det är lika fel oavsett vilka barn som dödas. Att döda så många oskyldiga människor är fel oavsett om det är Hamas eller Israel som gör det. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-11 08:45:38 följande:
    Nej, de flesta säger det ju helt öppet. Jag har gett dussintals av källor för det. Vi behöver inte upprepa allt.
    Hur gammal är du egentligen? Dina kommentarer är så omogna och du förmår inte argumentera för det du skriver.

    Jag själv har sett så många judar komma med extremt hatiska uttalanden mot palestinier men skulle aldrig generalisera så grovt som du gör.
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-11 10:25:18 följande:

    Intressant video med en IDF-soldat som berättar vad han har sett i Gaza. 


    Att hänvisa till IDF soldat om situationen i Gaza är lika trovärdigt som att hänvisa till Hamas. Båda är stridande parter och anklagas för krigsbrott.  IDF anklagas för folkmord. Folkmord! 
  • Anonym (Anti-extremist)
    Padirac skrev 2024-10-11 18:50:07 följande:
    Det ser ut att vara medvetet - IDF verkar ha identifierat FN-styrkorna som ett hot.

    www.euronews.com/my-europe/2024/10/11/eu-condemns-attack-on-un-peacekeeping-headquarters-in-lebanon

    x.com/UNIFIL_/status/1844350058734682539%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1844350058734682539%7Ctwgr%5E01126d5655efd201fd39236d4853c4ac7ab69343%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.euronews.com%2Fmy-europe%2F2024%2F10%2F11%2Feu-condemns-attack-on-un-peacekeeping-headquarters-in-lebanon
    Israel skjuter medvetet mot ambulanser, hjälpkonvojer, civila, skolor, journalister och sjukhus men ingen reagerar. Att man nu skjuter mot FN är tyvärr inget avvikande när det gäller Israel. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    nihka skrev 2024-10-11 20:19:20 följande:
    Det är ju så sanslöst fegt och fel av Hamas att använda befolkningen i Gaza som mänskliga sköldar, men precis lika fel av Israel att bomba sig igenom den palestinska befolkningen.
    Ja, självklart är det så. Jag ser stora likheter mellan Hamas och Israel. Det de sysslar med är terrorism och statsterrorism.
  • Anonym (Anti-extremist)
    Anonym (Jz) skrev 2024-10-11 22:57:29 följande:
    Har Israel rätt att föra krig? Hur ska de göra det i så fall?
    Hur ska palestinier göra motstånd mot ockupation och etnisk rensning?
  • Anonym (Anti-extremist)
    Anonym (Jz) skrev 2024-10-12 09:04:45 följande:

    Frågan var om Israel har rätt att föra krig och isf hur? Med tanke på att fiendet befinner sig i tunlar under civila. Kan tillägga också frågan om Israel har rätt att existera öht?

    För palestinsk sida är det bäst i det här läget att släppa gisslan för så länge de håller gisslan skickar de budskapet att de vill fortsätta kriga. Det skulle kunna leda till konkret tyrck på Israel och, i samband med att hamas försvinner, till demilitarisering. Man skulle kunna passa på och använda trycket mot Israel att även överlämna hela west bank till palestinsk styre. Kanske med stöd av något annat land i början.


    Ockupation och etnisk rensning har pågått i över 70 år. Det har inget med gisslan att göra. När palestinier försöker protestera då mördas de av krypskyttar. Israel har hela tiden dödat fler och fler palestinier och tagit över mer och mer av deras områden oavsett. Vilkett annat land ska hjälpa palestinier när USA och andra står beredda att bomba för att försvara Israel? Israel respekterar inte heller några internationella lagar. Så, vad återstår?
  • Anonym (Anti-extremist)
    Anton Chigurh skrev 2024-10-12 14:02:58 följande:
    Du kan ju svara på ursprungliga frågeställningen och inte hålla på såsom andra debattörer och ställa motfrågor. ISTÄLLET FÖR ATT SVARAÄpple

    Och du ska tom få lite hjälp på traven. Här är frågorna du duckade för:
    Det är 2 (två) frågor. 

    Har Israel rätt att föra krig? Hur ska de göra det i så fall?
    Det är enkelt. Israel ska sluta döda och fördriva palestinier från deras hem. Israel ska sluta ockupera palestinska områden och de illegala bosättare ska lämna palestinska omrpden. Palestinier ska återvända till sina hem. 

    Svara nu hur ska palestinier göra motstånd mot ockupation, och etnisk rensning?
  • Anonym (Anti-extremist)
    Anonym (Jz) skrev 2024-10-12 17:18:03 följande:

    Du öser propaganda med en gnutta sanning. Jag tänker inte gå in på detaljer för då blir det en evighetslång diskussion. 


    Världen kommer aldrig ställa sig 100% på palestinsk sida. Att du köper deras martyrpropaganda betyder inte att de flesta kommer göra det, bara för att man skriker högt. Kan snarare slå tvärtom. Däremot, de flesta gillar inte döda barn och skulle vilja se slut på eländet. Ingen av de stridande parter är jätteförtjust i 2 stats lösning, men det är just det som är en rimlig kompromiss. Att det ska fungera måste palestina bli autonom, annars kommer folk skrika ockupation igen, och att det i sin tur ska fungera måste palestina vara styrd av någon som inte har som utrikespolitisk mål att förinta israel. 


    Vad återstår? Det återstår att se tillbaka, hur har det gått för palestina hittils? Inte så bra. Inse att all vidare krigsföring är en ren katastrof för gaza. Om inte ovilkorlig kapitulation, borde man iaf överväga att göra en stor reträt. Det handlar visst om gisslan också. Så länge man håller dem, kriget är berättigat. 


    Vad är det som är propaganda? Ockuperar inte Israel pslestinska områden? Är inte det olagligt? Fördriver inte Israel palestinier från deras hem (och judiska invandrare flyttar in)? Bygger inte Israel olagliga bosättningar på ockuperade pakestinska områden? Allt detta har pågått i många år, och du ser inget problematiskt i det? I det senaste året har Israel dödat tusentals oskyldiga palestinska barn. Israel skjuter medvetet på civila. 

    Ja, se tillbaka och se alla hemska brott palestinier som begåtts av Israel osvsett vem som leder palestinier. 

    Du har inget svar på mina tidigare frågor och dina kommentarer är undvikande. Jag tolkar det som okunskap inom ämnet.

    Den senaste rapporten från FN visar att Israel medvetet skjuter mot civila, journalister, ambulanser osv.

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/OoWkBq/fn-rapport-israel-begar-brott-mot-manskligheten

    Israel siktar medvetet på sjukvårdsinrättningar och dödar och torterar sjukvårdspersonal i Gaza, enligt FN:s utredare som anklagar Israel för ?brott mot mänskligheten?."
    "
Svar på tråden Israel folkmord