Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Israel folkmord

    Anonym (fi) skrev 2024-08-09 12:16:17 följande:
    "bara för att"

    Bara?!

    Vad har man för värderingar när man använder ordet "bara" om ca 110 judar som sitter som gisslan hos Hamas?

    .
    Det svälter inga två miljoner människor till döds och det kommer inte att svälta några två miljoner människor till döds heller. Du hittar på sagor för att rättfärdiga din "kritik" av israel.

    Som den israeliska politikern säger: Hamas kan fortsätta terrorisera Israel coh judarna för att de stjäl maten som förs in i Gaza och därmed bygger sin egen uthållighet. Att strypa Hamas tillgång till mat är ett sätt att avsluta striderna.

    Han säger också, helt rimligt: "humanitarianism in exchange for humaniatarianism is morally justified"

    Om araberna i Gaza behandlar judarna hummant så gör judarna detsamma tillbaka. det är humant att släppa de judar som sitter gisslan.

    Men som han OCKSÅ säger: Tyvärr kräver omvärlden mer av oss än av Hamas.
    Du förstår alltså inte? En Israelisk minister tycker att det är rimligt att 2 miljoner palestinier (varav de flesta inte har någon koppling till terrororganisationen Hamas) ska svälta till döds. Det den Israeliska ministern skulle vilja genomföra skulle alltså vara ett solklart brott mot mänskligheten.  

    sluta också upp att havda att Israel skulle behandla araber humant. Vi vet alltför väl hur Israel behandlar araber på västbanken..

    www.svt.se/nyheter/utrikes/fn-domstolen-i-haag-israeliska-bosattningar-ar-olagliga
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (fi) skrev 2024-08-09 12:59:50 följande:
    "Vad har man för värderingar när man använder ordet "bara" om ca 110 judar som sitter som gisslan hos Hamas?"

    Förklara gärna ...
    Referensen gäller att det faktum att Israel regering kan tänka sig att svälta ihjäl 2 miljoner Palestinier (där de flesta saknar koppling till Hamas) bara för att komma åt terroristerna i Hamas. 

    Alla borde förstå att det är orimligt att döda miljoner oskyldiga människor för att komma åt terroristerna i Hamas och det skulle också vara ett uppenbart brott mot mänskligheten. Att du inte blir upprörd över detta/ klarar av att inse det fruktansvärda i den israeliska ministerns uttalande säger en hel del om dig.  
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2024-08-09 14:02:13 följande:

    Fundera på om du skulle vilja ha dessa till grannar:


    Varför undrar du om någon vill bo granne med en terrorist?
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-08-10 13:08:09 följande:
    I Zon C som kontrolleras av Israel tillämpas israelisk vanlig lag. I övriga zoner kan inte israelisk lag tillämpas varken för barn eller vuxna för de är inte under Israelisk kontroll. Vet inte om det finns någon palestinsk lag för Zon A, men i Zon B verkar det vara israelisk militär lag som gäller. 

    Tycker inte så hemskt synd om 12åringar som fängslats efter att ha genomfört terroristdåd. 

    There is no evidence that IDF arrests of Palestinian minors is ?arbitrary.? Regrettably, Palestinian minors often take part in terrorist activity and have carried out violent terrorist attacks, including deadly terrorist attacks. 
    ? https://unwatch.org/item-7/claim/claim-11-israel-arbitrarily-detains-palestinian-children/
    12 åriga barn som nekats juridisk rådgivning och som erkänt brott efter verbala övergrepp, fysiskt och psykiskt våld som vid vissa fall kan liknas vid tortyr.. 

    Det är tydligt hur lätt du tar på rättssäkerhet. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Alluring spell) skrev 2024-08-11 10:38:26 följande:

    Det där förstår jag faktiskt inte. Borde Israel ha lockat ut Hamasterroristerna innan de attackerar? Hur skulle det utföras? 

    Hur ska dom någonsin kunna ta en Hamasterrorist, när det är förbjudet att attackera bland civila? Hamas kan utföra attacker hur mycket de vill eftersom de bara behöver beblanda sig med befolkningen i vanlig ordning. Det finns inte en chans att Hamas kommer befinna sig utan civila runtomkring, eftersom de vill att Israel ska döda civila. 


    Varför inte lägga skulden där den hör hemma? Vilka är det som vill och har som intresse att barnen dödas? 


    Om Hamasterrorister har en grupp civila omkring sig så ska de få skjuta och döda Israeler obehindrat eller? 


    Förstår du inte? proportionalitetsprincipen är en grundläggande rättsprincip och enligt internationell lag får militära attacker endast riktas mot militära mål -aldrig civila. Att israel bombar ett civilt mål där 81 civila dödas bara för att det finns ett antal terrorister befinner sig i byggnaden är ett brott.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2024-08-11 10:52:43 följande:
    Antingen kan du lita på uppgifterna från nekrofilerna och våldtäktsmännen, eller så litar du på uppgifterna från ett land med fri press, fyra dagstidningar med engelska upplagor, granskande journalister och en pressombudsman men större befogenheter än den svenska.

    Ändå väljer dumvänstern ständigt att lita på den förra gruppen.
    Våltktsmännen:

    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Alluring spell) skrev 2024-08-11 11:29:09 följande:
    Det kan låta fel - men principen kvarstår att Hamas kan utföra sina terrordåd obehindrat för att dom aldrig kommer befinna sig utan en hord av mänskliga sköldar. Brottet borde egentligen vara deras. Att medvetet välja att befinna sig bland oskyldiga civila.
    När Israel dödar 81 civila för att komma åt 19 terrorister så begår israel ett krigsbrott. När Israel visar så lite respekt för civila agerar man själva som terrorister. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
Svar på tråden Israel folkmord