Inlägg från: Anonym (Anti-extremist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anti-extremist)

    Israel folkmord

    Anonym (fi) skrev 2024-09-11 08:38:34 följande:
    Den här är till dig.

    En skärmdump från Hamas senaste video, publicerad av JPost, där Hamas hotar att döda gisslan om inte Israel slutar bekämpa dem,

    I videon beskriver Hamas hur en ny order har gått ut till de som bevakar gisslan om "hur de ska hantera gisslan" om IDF:s soldater kommer för nära där gisslan hålls gömd.

    -

    Detta är vad Israel kämpar emot.
    Är det till mig? Jaha :) Tack för info. Visste inte vilka Hamas var och vad de står för. :)

    Problemet är bara att en stor majoritet av alla som Israel dödar är civila, de flesta av de är små barn. Tycker du att det är ok? Palestinska barn har inget med Hamas att göra. Civila palestinier är inte terrorister. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    Anonym (fi) skrev 2024-09-11 08:31:53 följande:
    Rapporten om Annapolis-förhandlingarna släpptes i juni 2021. Före Hamas begick det störst massmordet på judar sedan andra världskriget.

    Du har inte ens läst rapporten och kontrollerat källmaterialet till den, som finns hänvisat.

    Du lade bara in en länk och försökte få alla att tro att texten i den länken "motbevisade" den rapport jag dig och alla andra här att läsa.

    .
    Det är inte en hållbar strategi längre att upprepa Hamas propaganda. Den tiden är förbi när det "bet" i debatten om rätt och fel här.
    Jag läste delar av rapporten som du hänvisar till och jag läste vilka som skrivit den, vilken organisation som står bakom och vilka personer som skrivit den och kom fram till att det är sammanfattningsvis ren propaganda och desinformation. Därför erbjöd jag en annan rapport skriven av oberoende part. Men du ville inte ens läsa rapporten som jag hänvisade till och det är lite tråkigt.

    Att sprida osanningar och propaganda oavsett om det kommer från Hamas eller från Israel är fel. Och jag vill hävda att det är ganska lätt genomskåda om det är propaganda eller inte. Så, jag håller med dig om att det är inte hållbart att upprepa propaganda men jag vill lägga till att det inte gäller bara Hamas propaganda utan även den som kommer från Israel (framförallt de högerextrema krafterna som styr Israel idag). 
  • Anonym (Anti-extremist)

    Fortfarande bara sionister här? 😄👍

  • Anonym (Anti-extremist)
    Anonym (Alluring spell) skrev 2024-10-02 13:34:25 följande:
    Frågade islamisten?
    Haha nej du. Men jag fattar att det är svårt att förstå när man försvarar Israel och det hemska dödandet. 
     
    Sionisterna är idag det största hotet mot judarna. 

    Även FN verkar vara islamister. Gueteres är kristen. 

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/gwLo7q/israel-libanon-live
  • Anonym (Anti-extremist)
    RebeckaZ70 skrev 2024-10-02 08:10:32 följande:

    https://www.berlingske.dk/indland/politiet-holder-pressemoede-efter-eksplosioner-naer-israels-ambassade-i


    2 explosion nära Israels ambassad.
    Så går det när man fyller landet med islamister.


    Jag försvarar inte terrorism och hoppas att skyldiga hittas och straffas. Det samma med de israeliska terrorister som dödat 17 000 palestinska barn bara under det senaste året. 17 000 barn!
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-04 10:38:17 följande:

    Hörde  idag i en tysk podcast att IDF har befriat en jesidisk kvinna som hade hållits som slav i tio år i Gaza (!)  Dvs någon palestinier från Gaza har varit medlem i IS och förslavat den här då 11-åriga flickan. 

    Här även i brittisk press:

    www.theguardian.com/world/2024/oct/03/yazidi-woman-islamic-state-freed-gaza-iraq


    Vad bra! Det borde vara självklart att befria även alla palestinska barn som hölls i fängelser i Israel. Många torteras. Inget åtal heller. Mrn bosättarnas barn fängslas inte när de tex terroriserar palestinier och kastar stenar. Bosättarna är terrorister som dagligen terroriserar palestinier och olagligt ockuperar palestinska områden.
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-04 10:33:50 följande:
    Vi försvarar den som blivit attackerad, från sex olika håll.  Lika självklart som man försvarar Ukraina mot Ryssland. Lika uppenbart här vem som börjat och vem som fortsätter också. 

    Uppenbarligen har Israel precis slagit ut ett ryskt vapenlager i Syrien. 
    Det är Israel som olagligt ockuperar palestinska områden och kastar ut palestinier från deras hem. Det är inte tvärtom. Israel koloniserar hela området och just nu genomför ett folkmord i Gaza. Det är inte så svårt att förstå vem som är boven.
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-04 11:03:59 följande:
    Okvalificerat skitsnack, när det kortas ner till det här.  Du har diskuterat detta många gånger i alla detaljer, och du vet att det inte är så enkelt.

    Vad som har hänt för 70 år sedan - det är just avgörande att man INTE hela tiden drar upp det. Det är sånt som hindrar fred i mellanösten. Dvs. vi måste utgå ifrån hur situationen är nu och lösa DETTA. Man kan ju inte backa historien.
    Har jag diskuterat detta i detaljer? Nja inte särskilt mycket.

    Olaglig ockupation av palestinska områden och  dödandet av oskyldiga palestinier pågår just nu. Det har aldrig slutat. Det är inte något som bara hände en gång för 70 år sedan och är förflutet. Israels politik är att kolonisera och etniskt rensa hela området. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-04 10:59:50 följande:
    Som vanligt så försöker du jämnföra - jag ska inte ens säga äpplen med päron, det är stor skillnad här. Det ena är en palestinier, som har varit IS och som har hållit ett barn som sex-slav och hon har fått födda hans barn - ungefär som Josef Fritzl.

    Det andra är bosättare, där några är extremister som bråkar med araberna. 

    Inte särskilt likt. 
    För mig är de samma sort. Terrorister är terrorister oavsett om de är palestiniska eller israrliska.

    Och bosättarna är oerhört många och nästan alla är religösa extremister som terroriserar palestinier. Genom terror tvingas palestinier lämna sina hem och sedan flyttar in ännu fler israeliska bosättare. Alla fattar att det är terrorism, etnisk rensning och olaglig ockupation. Nästan alla. Sionisterna är lite speciella. 
Svar på tråden Israel folkmord