Inlägg från: Anonym (fi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fi)

    Israel folkmord

    KillBill skrev 2024-08-06 10:50:54 följande:

    Detta är ren ondska. Israels finansminister Bezalel Smotrich anser att det är rimligt att låta 2 miljoner Gazabor  varav många är kvinnor och barn svälta till döds. 

    www.timesofisrael.com/smotrich-it-may-be-justified-to-starve-2-million-gazans-but-world-wont-let-us/


    Nu är du så där småbusig igen, Israelkritiker där ...

    Jag ser på sociala medier att ni inom partiet har dragit igång en kampanj kring detta. Ni är många sossar som försöker sprida samma budskap. 

    Som försöker få det att låta som något det inte är, när ni vill sprida er kritik av Israel

    "Until our hostages are returned"

    Ja, det är ondska. Ondskan är Hamas som håller 100+ judar som gisslan i tunnlarna under Gaza.

    Ondskan är också de individer som försöker hindra Israel från att rädda sin gisslan. 

    Var står du i detta?

    -


  • Anonym (fi)
    ClumsySmurf skrev 2024-08-07 13:52:32 följande:
    Israelkritiker? Är det såna där som rycker att israel medmänskligt ska ge upp för att skydda fiendens kvinnor och barn, även om det innebär att fienden fortsätter deras slakta kvinnor och barn?
    Ja, nåt åt det hållet. 

    De säger ju själva att allt de endast "kritiserar Israel" så då kan de väl ha det epitetet då.
  • Anonym (fi)
    KillBill skrev 2024-08-05 17:27:09 följande:
    Vad fjantig du är. S har ingen som helst koppling till denna moské. 
    " ... ingen som helst koppling ..."

    Ni har ju för f*n betalat killen för att utbilda sig inom ert eget parti!

    Till och med på ert eget partihögkvarter!

    " ... ingen som helst koppling ..."

  • Anonym (fi)
    KillBill skrev 2024-08-07 08:52:07 följande:
    Menar du att du tycker att det är rimligt att två miljoner människor i Gaza ska svältas till döds bara för att terroristerna i Hamas inte släpper gisslan?

    Förstår du inte att Israel gör sig skyldiga till samma bestialiska handlingar som Hamas om de låter oskyldiga människor vara av många är kvinnor och barn svälta till döds?
    "bara för att"

    Bara?!

    Vad har man för värderingar när man använder ordet "bara" om ca 110 judar som sitter som gisslan hos Hamas?

    .
    Det svälter inga två miljoner människor till döds och det kommer inte att svälta några två miljoner människor till döds heller. Du hittar på sagor för att rättfärdiga din "kritik" av israel.

    Som den israeliska politikern säger: Hamas kan fortsätta terrorisera Israel coh judarna för att de stjäl maten som förs in i Gaza och därmed bygger sin egen uthållighet. Att strypa Hamas tillgång till mat är ett sätt att avsluta striderna.

    Han säger också, helt rimligt: "humanitarianism in exchange for humaniatarianism is morally justified"

    Om araberna i Gaza behandlar judarna hummant så gör judarna detsamma tillbaka. det är humant att släppa de judar som sitter gisslan.

    Men som han OCKSÅ säger: Tyvärr kräver omvärlden mer av oss än av Hamas.
  • Anonym (fi)
    KillBill skrev 2024-08-09 12:33:51 följande:
    Du förstår alltså inte? En Israelisk minister tycker att det är rimligt att 2 miljoner palestinier (varav de flesta inte har någon koppling till terrororganisationen Hamas) ska svälta till döds. Det den Israeliska ministern skulle vilja genomföra skulle alltså vara ett solklart brott mot mänskligheten.  

    sluta också upp att havda att Israel skulle behandla araber humant. Vi vet alltför väl hur Israel behandlar araber på västbanken..

    www.svt.se/nyheter/utrikes/fn-domstolen-i-haag-israeliska-bosattningar-ar-olagliga
    "Vad har man för värderingar när man använder ordet "bara" om ca 110 judar som sitter som gisslan hos Hamas?"

    Förklara gärna ...
  • Anonym (fi)
    KillBill skrev 2024-08-09 13:15:23 följande:
    Referensen gäller att det faktum att Israel regering kan tänka sig att svälta ihjäl 2 miljoner Palestinier (där de flesta saknar koppling till Hamas) bara för att komma åt terroristerna i Hamas. 

    Alla borde förstå att det är orimligt att döda miljoner oskyldiga människor för att komma åt terroristerna i Hamas och det skulle också vara ett uppenbart brott mot mänskligheten. Att du inte blir upprörd över detta/ klarar av att inse det fruktansvärda i den israeliska ministerns uttalande säger en hel del om dig.  
    Så du, som Israelkritiker, motiverar ditt användande av ordet "bara" när det gäller 110 judar kidnappade med ett påhittat scenario om 2 miljoner döda araber.

    2 miljoner hopfantiserade döda araber mot 110 verkliga judar som sitter gisslan hos Hamas.

    Är det någon annan folkgrupp än just judar som du också skulle kalla "bara" och ställa mot ett fantasiscenario på det där sättet?
  • Anonym (fi)
    Anonym (Alluring spell) skrev 2024-08-09 13:12:42 följande:
    Är det logiskt att vilja att hela området ska stå under Palestina och israeler ska leva där? Är det sannolikt att Hamas skulle tillåta några Israeler att bo där, eller ens majoriteten av palestinierna? Var det inte dessa som ville utrota judarna helt?
    Alla vet att den dagen "Palestina" är befriat "från floden till havet" så kommer araberna att mörda och fördriva varenda jude i det området.

    Alla vet, men vissa låtsas inte om det.

    Judarna som folk kan bara vara trygga i ett land där de själva är i en stor majoritet. Årtusenden av judeförföljelser över hela världen visar oss detta.
  • Anonym (fi)

    Israelkritiker ...



    -

    -

    Bakgrund:

    www.gp.se/ledare/ar-antisemitism-bara-en-lokal-fraga-for-vansterpartiet.753028d3-625f-4307-9173-abf35a1b29b4


    I slutet av juli rapporterade Sydsvenskan att Vänsterpartiet Malmös vice ordförande Orwa Kadouras klappade med när propalestinska demonstranter i Malmö hyllade terrorgrupper (Sydsvenskan 24/7).


    Kort därefter avslöjade Expressens ledarsida att Kadouras hade delat ett inlägg med en bild där Israels premiärminister Benjamin Netanyahu dricker blod ur ett glas format som Gazaremsan (25/7).


    Blodtörstiga judar är en gammal antisemitisk trop. ?Den här bilden är närmast övertydligt antisemitisk?, sade Ulrika Knutson, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism, till tidningen.


    Fler antisemitiska uttalanden har uppdagats sedan dess. Kadoura har bland annat spridit inlägg där situationen i Gaza jämförs med Förintelsen och Netanyahu jämförs med Adolf Hitler, skriver Sydsvenskan (7/8). I ett annat inlägg menar Kadoura att Israel inte bör existera.

  • Anonym (fi)
    KillBill skrev 2024-08-19 12:19:37 följande:
    Om du kollar vad jag skrivit här i tråden är det tydligt att jag betraktar Hamas som terrorister och de inlägg jag publicerar handlar om civila palestinier som drabbas av Israels krig mot Hamas (jag har inga invändningar mot att Israel bekämpar Hamas så länge det inte drabbar civila palestinier).

    FN har kommit fram till att såväl Hamas som Israel har gjort sig skyldiga till krigsbrott men hur många pro-israel-skribenter har här i tråden kritiserat Israel för att begå brottsliga handlingar?
    När vi har dig på tråden och du verkar villig att skriva svar

    Fanns det någon annan folkgrupp än judarna där du skulle kalla det "bara" när ca 110 av dem hålls fånga av en terroristgrupp?!
Svar på tråden Israel folkmord