Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Israel folkmord

    fultextad användarhandbok skrev 2024-07-25 09:47:58 följande:
    Jag har inte skrivit något om ställningstagande, för eller emot, än mindre om stöd. Du hittar på saker om mig då du fortsätter med din falska dikotomi. Vill du fortsätta skriva om det här får du göra det utan mig.

    Du har skrivit att du kritiserar Israel, så då är det väl rimligt att anta att du inte stödjer dem och deras kamp för att få bo i fred i Israel och inte bli anfallna. 


    Du har alltså gjort ett ställningstagande i det pågående kriget mellan Israel och Hamas. Vad hittar jag på?

    Beträffande nuvarande krig är jag helt på Israels sida, emot Hamas. I övrigt är jag för Israel och för ett Palestina som styrs demokratiskt av några som inte vill utplåna Israel. Hoppas att det blir reellt snart men det är det ju inte nu. 

  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (fi) skrev 2024-08-04 21:47:49 följande:

    Israelkritiker i Sverige, Växjö ...

    .


    Israelkritiker, det var ju snällt formulerat ?
  • FuckGoggleAskMe
    fultextad användarhandbok skrev 2024-08-05 15:26:49 följande:
    Det här handlar inte om historia eller krig, utan om ett felaktigt påstående, nämligen att kritisera A innebär inte att man stödjer B, varken direkt eller indirekt. Kan du inte citera någon kritik jag skrivit mot någondera parter kan vi nog konstatera att du av någon anledning har hittat på om mig vad jag skulle ha skrivit. Vidare till den falska dikotomin du lagt fram.
    Byter vi ut Israel och Hamas mot Nazityskland och Sovjetunionen får vi samma resonemang. Att kritisera Nazityskland innebär alltså att man stödjer Sovjetunionen. Samma resonemang gäller givetvis oavsett vad A och B representerar. Lika väl kan man säga A=kreationism B=Darwinism. Eller vad som helst. Om det ena falsifieras måste det andra accepteras. Giltiga slutledningar vilka grundar sig på språkliga entiteters form, inte innehåll.
    Åtminstone har vi följande kombinationer: 
    För Palestina mot Israel
    För Palestina utan att vara emot Israel
    För Israel mot Palestina
    För Israel utan att vara emot Palestina
    Mot Israel och mot Palestina
    För Israel och för Palestina
    Varken emot eller för vare sig Palestina eller Israel
    Vi kan skriva på ett mer logiskt språk än svenska. Får skriva på datorn och laga en bild hit då alla nödvändiga tecken nog inte ryms hit. Hoppas att du förstår bättre då.

    Palestinska området styrs av Hamas, de flesta palestinier stöder dem. Hamas vill utrota judar. 


    Alltså är dina alternativ
    För judeutrotning, mot Israel 
    För judeutrotning utan att vara emot Israel
    För Israel mot judeutrotning
    För Israel utan att vara emot judeutrotning
    Mot Israel och mot judeutrotning
    För Israel och för judeutrotning
    Varken för eller emot Israel eller judeutrotning

  • FuckGoggleAskMe
    fultextad användarhandbok skrev 2024-08-05 21:30:59 följande:
    Ryssland styrs av Putin, många ryssar stödjer honom. Ryssland vill överta Ukraina. Jag tycker att Ukraina ska få vara självständigt, liksom jag tycker att Ryssland ska få finnas.

    Gaza styrs av Hamas, de flesta palestinier stöder Hamas. Hamas vill utplåna Israel. Jag tycker Israel ska få finnas liksom jag tycker att ett självständigt Palestina ska få finnas som styrs av den kloka minoritet som inte stöder Hamas och som inte vill utplåna Israel. Men hur uppnår man det? Just nu är det inte ett alternativ. Den palestinska sidan representeras nu av galna Hamas, alltså måste den sidan fördömas. Israel strävar efter judars rätt till att få leva i fred i ett eget land, alltså måste de stödjas. Om man inte stöder dem, betyder det att man inte vill att judar ska få leva i fred. Dvs man är på samma sida som Hamas. Om judar ska få leva är binärt, ja eller nej. 


    Jag tycker att Ryssland ska få finnas men ett Ryssland som styrs av någon vettig människa och inte av Putin. Hur uppnår man det? Just nu måste man fördöma Ryssland. 

  • FuckGoggleAskMe
    KillBill skrev 2024-08-10 10:22:42 följande:

    Bra genomgång i Svenska dagbladet som visar på systematisk diskriminering av palestinier.  

    x.com/JonasEbbesson/status/1822155445902901651
    www.SVD.se


    I Zon C som kontrolleras av Israel tillämpas israelisk vanlig lag. I övriga zoner kan inte israelisk lag tillämpas varken för barn eller vuxna för de är inte under Israelisk kontroll. Vet inte om det finns någon palestinsk lag för Zon A, men i Zon B verkar det vara israelisk militär lag som gäller. 

    Tycker inte så hemskt synd om 12åringar som fängslats efter att ha genomfört terroristdåd. 

    There is no evidence that IDF arrests of Palestinian minors is ?arbitrary.? Regrettably, Palestinian minors often take part in terrorist activity and have carried out violent terrorist attacks, including deadly terrorist attacks. 
    ?
     https://unwatch.org/item-7/claim/claim-11-israel-arbitrarily-detains-palestinian-children/
  • FuckGoggleAskMe
    KillBill skrev 2024-08-11 09:30:49 följande:
    12 åriga barn som nekats juridisk rådgivning och som erkänt brott efter verbala övergrepp, fysiskt och psykiskt våld som vid vissa fall kan liknas vid tortyr.. 

    Det är tydligt hur lätt du tar på rättssäkerhet. 
    Det är naturligtvis fel om terroristbarnen utsatts för våld, men finns det klara bevis för det? Om tolvåringarna kan skjuta och utföra terroristhandlingar, kan de även ljuga. 
  • FuckGoggleAskMe
    KillBill skrev 2024-08-11 11:34:22 följande:
    När Israel dödar 81 civila för att komma åt 19 terrorister så begår israel ett krigsbrott. När Israel visar så lite respekt för civila agerar man själva som terrorister. 
    Du påstår att det är krigsbrott precis som om det funnits en matematisk tabell där antalet civila ställs mot antalet terrorister och man kan där räkna ut när det är ett krigsbrott.

    I denna fiktiva tabell borde det då även finnas en kolumn där 1 död terrorist motsvarar x antal civila liv som räddats från framtida terroristattacker. 
  • FuckGoggleAskMe
    KillBill skrev 2024-08-18 11:25:57 följande:
    Israeliska soldater säger att de använder civila palestinier som mänskliga sköldar, skriver Haaretz som har pratat med flera IDF-soldater.

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/6340gQ/israeliska-soldater-vi-anvander-palestinier-som-manskliga-skoldar

    Ja det är fruktansvärt om det stämmer. Det är inte sanktionerat av IDF som utreder detta och straffar skyldiga soldater. 


    Och fruktansvärt att Hamas har satt det i system att använda mänskliga sköldar i form av palestinska skolbarn etc. Det bestraffas inte av den egna sidan. 

  • FuckGoggleAskMe
    KillBill skrev 2024-08-19 09:15:17 följande:

    Carl Bildt är den vettigaste moderata politikern.


    Ja, vad händer efter krigets slut? Ska Hamas då styra Gaza igen, bygga fler tunnlar med biståndspengar och fler raketer, och fortsätta att döda judar och homosexuella? Inga demokratiska val och förtryck av kvinnor? 

    Hamas hävdar att 40 000 dött. Israel hävdar att 17 000 av dessa är Hamasterrorister. Båda siffrorna är inte helt bevisade. 
Svar på tråden Israel folkmord