Inlägg från: Anonym (Omänskligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Omänskligt)

    Israel folkmord

    Människor svälter ihjäl och ni sitter och diskuterar vilka partier som ni anser är nazister. 

  • Anonym (Omänskligt)
    Anonym (argnettan) skrev 2024-07-09 01:31:05 följande:
    Det har väl lite med frågan att göra, vissa partier är främlingsfientliga m.m. Vars man lägger sin röst har en viss betydelse för människorna i kriget, politik och krig går ihop. Enklast skulle väl vara om man slutade kriga och kunde börja förhandla och diskutera. För det är inte makthavarna som driver krigen som drabbas hårdast, nej det är civilbefolkningen. 
    Ja visst har det med frågan att göra. Du och jag kan sitta hela kvällen och prata om det. Och jag kan garantera dig varje 5åring i Gaza kommer svälta precis lika mycket som innan vi diskuterade det. 
  • Anonym (Omänskligt)
    Mentat skrev 2024-07-21 20:12:06 följande:
    Självklart har de lämnat men vad fick dem att göra det? Kristna i mellanöstern är snart en utrotningshotad art
    Vad då snart? Mellanöstern är centret för Islam och det har det varit länge. Det enda landet jag känner till i smeten som är någorlunda kristet är Libanon. Varken där eller i andra muslimska länder i Mellanöstern miskar de kristna i antal. Israel är svarta fåret i mängden. Att Libanon där majoriteten är muslimer behandlar de kristna bättre än Israel säger väl en hel del. 
  • Anonym (Omänskligt)

    Kan inte citera inlägg#48:

    Ja visst när man står mot väggen kan man skifta fokus. Jag pratade om att krista inte minskar i antal i Libanon så som i Israel. Nu vill du vända bladet och prata om palestiniers rättigheter i Libanon. Ja visst, håller med dig om de inte accepteras som fullvärdiga medborgare och kan inte bli det. Men om det inte vore för Israel hade de aldrig haft det problemet överhuvudtaget. 

  • Anonym (Omänskligt)
    AndreaBD skrev 2024-07-22 23:18:10 följande:
    Tror du fortfarande på den myten? De svälter inte. Hela Gaza är full med matsändningar. 
    Myt? Är du en av dom som tror förintelsen var en myt oxå eller? Nej det är ingen myt. Hur kan du ens föreslå det? 
  • Anonym (Omänskligt)
    KillBill skrev 2024-08-08 13:54:49 följande:
    Att utrycka uppfattningen att Israel inte ska existera är jämförbart med att representanter för den Israeliska regeringen anser att det är rimligt att låta 2 miljoner Gaza bor svälta ihjäl.  Bägge är exempel på vidriga och helt oacceptabla uttalanden. 
    Håller inte alls med dig, vilket jag ofta gör gällande israel palestina konflikten. Att inte vilja att israel ska existera betyder inte per automatik att man vill att några israeler ska dö. Man kanske bara vill att hela området ska stå under palestina men låta israeliterna leva där. Jag tycker inte det är vidrigt eller oacceptabelt. Det finns palestinier som lever i Israel idag.

    Att svälta ihjäl 1 människa oavsett ras, ursprung och värderingar är vidrigt. Det handlar alltså om en medveten handling för att låta en annan människa bli så pass kraftlös att kroppen tillslut slutar att fungera. Att sätta en kula i huvudet hade varit mycket mer humant.

    2 miljoner visar bara hur palestinier liv värderas mindre än träd dessa dagar. 
Svar på tråden Israel folkmord