Inlägg från: Anonym (Ullis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ullis)

    Vad är det för typ människor?

    Nej, jag tror inte heller att du blir ghostad på grund av att du är för snäll. Tvärtom tror jag att det är dessa personer som ghostar som har svårt att ta vissa diskussioner, kommunicera eller förklara situationen och tycker att det blir lättare att bara dra/försvinna utan förklaring. 


    Jag har själv ghostat olika personer i olika sammanhang och alla gånger jag gjort det har det varit just på grund av sådana orsaker: orkar inte såra någon genom att berätta att jag inte längre är intresserad, orkar inte berätta att jag mår dåligt och inte vill va med den specifika personen för att jag skulle bli ännu mer dränerad av just den personen, orkar inte ta diskussionen att vi vuxit ifrån varandra och att vi inte har något gemensamt längre m.m.m. Kan ju tyckas skitkonstigt att hantera det så, känner själv att det är ganska omoget men helt ärligt så har jag inte ens känt orken av att lösa/förklara vissa situationer med vissa personer på grund av att jag inte tror att de skulle fatta eller för att även om de skulle fatta så har jag av någon anledning redan tröttnat och gått vidare.

    Min gissning är att din pojkvän tyckte att ditt krav blev jobbigt att hantera så han orkar inte ta diskussionen vidare just nu och din kompis har jag ingen aning om. Du kanske skrivit inlåtit inlägg vad som hänt men har inte läst alla.

Svar på tråden Vad är det för typ människor?