Inlägg från: Anonym (sanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sanna)

    Vad är det för typ människor?

    Anonym (Sårad) skrev 2024-05-15 10:07:46 följande:
    Vad är det för typ människor?

    Min pojkvän verkar ha ghostat mig igen samt att jag har en vän som ghostat mig. Vad är det för typ av människor som försvinner för att dyka upp igen sen försvinna igen? Jag känner även till andra just sånna människor men förstår de inte vad de håller på med och hur det sårar andra?


    Här är det du som är den gemensamma nämnaren. Du omger dig med människor som inte bryr sig om dig. Dags att förändra detta nu! 
  • Anonym (sanna)
    Anonym (Sårad) skrev 2024-05-15 16:22:33 följande:

    Min vän var jag vän med i flera år, vi bråkade inte eller något utan hon försvann bara och jag har inte kontaktat henne heller sedan hon försvann så har brytit där. Min pojkvän ghostade när jag kom med krav sen redde vi ut det men nu har han gjort det igen. Jag är absolut inte naiv eller för snäll eller what so ever och jag är hård redan i start med vad jag vill, så ni som påstår att ghostare bara ghostar naiva för snälla människor osv kan lägga ner det snacket för ni vet inte allt. Förstår inte heller hur man kan försvara sånt idiotiskt beteende. Nu pratar jag om människor som ghostar andra som inte gjort de något.


    Det är ingen som försvarar ett sådant beteende. Men det låter som att du ställde krav på honom som han inte har någon lust att uppfylla. Se det som en välsignelse att du då blev av med någon som inte kan vara den mannen du vill ha. Det finns ju andra män därute.

    Det kanske just är dina hårda krav som gör att folk inte orkar stanna kvar och inte heller orkar förklara varför de ghostar. Nu känner vi ju varken dig eller dem, men det är en idé, bara. 
  • Anonym (sanna)
    Anonym (B) skrev 2024-05-16 00:41:29 följande:

    Jag har en person nyligen, blockade personen så jag dels fann henne obehaglig och väldigt självupptagen. 
    kanske är du omedveten om hur du uppfattas? Säger inte att det måste vara så. Men många gör det för att dom inte törs eller vill avsluta. 


    anses nog rätt fegt att inte förklara sig. 


    Precis. Många som ghostar gör det för att personen de ghostar har ett beteende som de försöker undvika att drabbas av. 
  • Anonym (sanna)
    Anonym (Sårad) skrev 2024-05-16 09:56:27 följande:
    Du känner inte mig, jag och min vän har varit väldigt bra på att kommunicera om allt men min pojkvän däremot är inte bra på det och han tog åt sig när jag började ställa krav.
    Och jag är inte ensam eller haft problem med andra.
    Fast det kan ju inte vara sant att ni har haft en jättebra kommunikation och så plötsligt slutar hon att höra av sig. Då har du säkert missuppfattat er relation. Om hon hade uppskattat er kommunikation så hade hon inte ghostat dig. 

    Vilken sorts krav är det du ställer på din pojkvän? Det är uppenbart att han inte vill uppfylla de kraven och inte heller förklara för dig varför. 
  • Anonym (sanna)
    Anonym (Sårad) skrev 2024-05-16 10:17:02 följande:
    Vem är du att påstå saker du inte vet? Fullt möjligt att två personer varit bra på att kommunicera för att sedan inte vara det. Allt är möjligt idag.

    Jag krävde kommunikation och respekt.
    Du "kräver" kommunikation och resultatet blev noll kommunikation. 

    Jag känner inte dig eller ditt ex, men jag tycker mig se ett samband där. Som ovanstående skriver så är det inte ovanligt att krav gör att man vänder bort åt motsatt håll. 

    Fast det är lite konstigt att först vara bra på att kommunicera och sedan bli dålig på det. Som att spela tennis jättebra, men sen inte veta hur man gör. Men vi menar kanske olika saker. Tror det ligger något i detta i alla fall, att de inte orkade förklara för dig varför de inte vill ha kontakt. 
Svar på tråden Vad är det för typ människor?