Inlägg från: Anonym (Gabrielle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gabrielle)

    Vad är det för typ människor?

    Anonym (Sårad) skrev 2024-05-15 10:33:05 följande:
    Ja jag måste se över de i min omgivning, dock är det bara de två som gjort så mot just mig. Det är väl inte mitt fel om de har det mönstret? Inte bara mot mig det skett.
    Fel och fel..det handlar väl kanske mer om din personlighet och den du är som gör att du hamnat där.  Kanske är du alldeles för snäll , naiv och tror gott om andra? Empatisk och omtänksam?  Dålig på att sätta gränser för dig själv och dålig på att ställa krav på andra?  

    Då är det nog så att dessa personer utnyttjat det och nej dom bryr sig inte om att du blir sårad just pga dom egenskaper du förmodligen visat upp i dessa relationer. 
  • Anonym (Gabrielle)
    Anonym (Sårad) skrev 2024-05-15 14:32:15 följande:
    Det är absolut inte mitt fel att de har det mönstret så lägg ner det skitsnacket. Du försöker att få till det som att det är rätt av de att vara idioter, dessutom känner du mig inte. Jag är absolut inte naiv och väldigt bra på att sätta gränser. Min så kallade pojkvän kunde inte hantera just KRAV därför han försvann så återigen lägg ner ditt skitsnack. En med goda gärningar gör inte så mot andra punkt. Och bara för jag är empatisk innebär det inte att jag inte kan sätta gränser.
    Men vad du tar I... det finns ingenting i det jag skrev som säger att det är ditt fel. Däremot vet jag av erfarenhet att just dessa egenskaper är sånt som människor drar sig till om dom själva inte är helt ärliga i sina avsikter. Det handlar definitivt inte om att du gör fel men det kan vara en anledning såna här människor utnyttjar när dom ser att det finns möjlighet. 

    Så lägg ner ditt eget skitsnack . Om jag har fel så varför tar du då åt dig?  
Svar på tråden Vad är det för typ människor?