Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader)

    Jag röstade på Israel!!!

    TvillingmammaVästgöte skrev 2024-05-13 09:54:53 följande:

    Precis då hade Hitler tagit över hela världen tillsammans med det fascistiska Italien och Japan. 


    Ingen tänkte på oskyldiga barn när de allierade bombade Dresden.

    Inte alla tyskar som dödades var Nazister.

    Tyvär är det så att krig dör människor.
    Ansvaret ligger helt hos Hamas som attackerade Israel på ett extremt grovt  sätt , dödade barn och gamla och våldtog unga kvinnor.


    Menar du att det var rätt att oskyldiga barn i Tyskland dödades? Alla barn är väl oskyldiga eller hur tänker ni israelvänner?

    Just därför har man skapat internationella lagar efter andra världskriget så att oskyldiga civila inte dödas. Israel respekterar inte dessa lagar. Just därför är Israel anklagat idag för folkmord. 
  • Anonym (Fader)
    TvillingmammaVästgöte skrev 2024-05-13 09:56:12 följande:

    Ansvaret ligger hos Hamas. De attackerade civila på ettfruktansvärt sätt och tog gisslan som ännu till del är kvar hos Hamas.


    Det är Israel som urskillningslöst bombar och dödar oskyldiga barn. Hur kan det vara Hamas fel? 

    Oskyldiga palestinier, särskild barnen, har ingenting med Hamas att göra. 

    Det är ett folkmord.
  • Anonym (Fader)
    Anonym (U) skrev 2024-05-13 10:16:05 följande:
    Israel svar är extremt,  visst, men helt klart är det Hamas fel. Sluta spela ner det.
    En kriminell person bryter sig in i ditt hus och tar dina barn som gisslan. Polisen ankommer och helt urskillningslöst börjar skjuta och tar ingen hänsyn till dina barn. Dina barn mördas alltså av polisen. Vem fel är det? Borde polisen ha tagit hänsyn till dina barn?  Borde inte polisen istället använda sig av speciella styrkor för att endast slå ut den kriminella personen? 

    Israel använder "dumma bomber" som inte har någon exakt navigering och bombar urskillningslöst skolor och sjukhus. Israelska prickskyttar skjuter på civila som viftar med vit flagga och även journalister som har tydliga "press" västar på sig. 14 000 dödade oskyldiga barn.
  • Anonym (Fader)
    Anonym (U) skrev 2024-05-13 11:48:49 följande:
    Och fortfarande är det Hamas fel. Inget ändrar ändrar det, så sluta nu att spela ner detta faktum med fullständigt irrelevanta jämförelser.
    Det är ett väldigt korkat sätt att resonera eftersom du varken svarar på minna frågor eller förklarar ditt resonemang. Det är exakt så Israel försöker hjärntvätta folk. Israel vill att vi blundar för folkmord och skyller allt på Hamas trots att det sunda förnuftet säger att det är Israel som mördar oskyldiga barn. 

    Israel och Hamas är terrorister. Oskyldiga barn får betala priset för att extremister stödjer de ena eller de andra.
  • Anonym (Fader)

    Är Amnesty antisemiter? Är UN antisemiter? Är Röda Korset? Är Rädda Barnen antisemiter? Är läkare utan gränser antisemiter? Självklart inte. Alla som försöker berätta sanningen om de hemska krigsbrott som Israel begår anklagas av judiska extremister och sionister för att vara antisemiter. Det är en slug och avskyvärd propaganda som försöker  begränsa vår yttrandefrihet och kväva kritik mot Israel.







  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2024-05-13 12:07:45 följande:
    Alla vet, och har vetat i många år, att Hamas håller hus just i såna ställen, sjukhus, skolor, ambulanser. De utnyttjar västvärldens mänskliga rättigheter och krigslagar till MAX. De tar mänskliga sköldar. De skjuter folk som följer Israels uppmaningar att bege sig i säkerhet. Vet DU hur många som har dödats av Hamas, inte av Israel?

    Och vi har också hört flera vittnesmål, palestinier som har uttalat sig franför TV-kameror eller i telefon och sagt att de VILL dö, att de inte tänker flytta på sig. Och barnen? Jo, de ska också dö. Det säger de alltså om sina egna barn.
    Alla vet att Israel urskillningslöst dödar oskyldiga civila, födriver palestinier från deras hem och stjäl deras land.

    Att skylla det på Hamas är samma som när Hamas skyller sina terrorattacker på Israel. Absolut ingen skillnad alls. Båda hänsynslöst mördar oskyldiga civila. Rasister och extremister på båda sidor applåderar. Vi med sunt förnuft äcklas av det.
  • Anonym (Fader)

    Det är bara att läsa kommenterarna som försvarar Israel för att förstå att förmodligen alla har någon koppling till sionism eller högerextremism.


    Sionistisk propaganda har konsekvent syftat till att skapa stöd bland västerländsk publik, särskilt politiker och mainstream media, genom att använda ett dussin breda teman.


    Dessa inkluderar:


    Att avlegitimera palestinier som ett fiktivt folk som aldrig bildat en distinkt nationell grupp eller haft en egen stat i historien.


    Att misskreditera palestinier som våldsamma terrorister och antisemitiska hatförare för att framställa Israel som en fredsälskande nation som skyddar judar från diskriminering och folkmord.


    Avleda från att diskutera lagligheten eller moralen i sionistisk/israelisk politik och handlingar, och förhindra offentlig analys av sionism/Israel genom att flytta diskussionen till Israels positiva handlingar.


    Att blanda ihop sionism och judendom för att likställa kritik av sionismen eller Israels politik gentemot palestinier som en attack mot judar, samtidigt som man framställer etableringen av Israel som byggandet av en "demokrati" för att fördriva den palestinska urbefolkningen.


    Återinföra rädsla för att bli anklagad för antisemitism för att säkerställa folkets fortsatta stöd för aggressiv, expansionistisk, hegemonisk och folkmordspolitik.


    Systematiskt sträva efter att ge världen en falsk uppfattning om palestinierna och framställa dem som omänskliga barbarer ovärdiga något land.


    Sionistisk propaganda har varit effektiv för att skapa sympati för det sionistiska programmet och skydda Israels våldsamt förtryckande status quo och expansionistiska politik från offentlig granskning. Men, vi ser att hela världen börjar förstå vad det är som händer. Studenter, stora internationella humanitära organisationer, journalister, läkare och vanligt folk med sunt förnuft börjar höja sina röster för fred och mot folkmord.


    SÅ, SIONISTERNA HÄR VILL HELST ATT NI SKA KÄNNA ER DÅLIGA OM NI UTTALAR ÄR KRITISK MOT DET SOM ISRAEL GÖR. LÅT DE INTE LYCKAS MED DET. ALLA BARN FÖRTJÄNAR ATT LEVA OCH DET SOM HÄNDER I GAZA JUST NU ÄR FOLKMORD.
  • Anonym (Fader)

    Jag rekommenderar alla att läsa om vad AIPAC gör. Då kommer ni att förstå allting mycket bättre. 

  • Anonym (Fader)
    KillBill skrev 2024-05-13 14:00:06 följande:

    Det är faktiskt korkat att hävda att Israel fått folkets röst om man beaktar den påverkansoperation som pågått de senaste dagarna där många erkänt att de har gett Israel 40 röster eller mer..


    Klockrent :)
  • Anonym (Fader)
    Anonym (Anonym) skrev 2024-05-13 14:20:00 följande:
    Att en del personer som har Judendom som religion tänker så, innebär inte att alla judar tänker på detta sätt. Eller hur?
    Tanken att alla judar är på ett speciellt sätt, för att de är judar, det är grunden i antisemitismen. Kryddat med diverse konspirationsteorier om alla hemskheter dessa judar har för sig. 
    Då borde det väl gälla samma sak för muslimer, eller? Resonerar du på samma sätt när det gäller palestinier eller demoniserar du de på samma sätt som alla sionister och rasister gör? Ja har läst oerhört många gånger sionistisk/rasistisk propaganda om hur palestinier är galna islamister och hur de vill att deras barn ska dö (typ det är inte synd om deras barn när de dödas), att alla hatar judar osv...hemska rasistiska åsikter som delas av nästan alla israelvänner och deras högerextremistiska vänner.  

    Jag har läst en del av dina kommentarer och tror mig veta hur du tänker.
Svar på tråden Jag röstade på Israel!!!