• Anonym (M)

    Ingen av oss vågar ta steget, vad göra?

    Förstår precis. Är i samma situation. Känner liksom stämningen, blir lite flörtigt och mer kontakt. Men svårt att ta det längre då vi är kollegor. Jag tänker väl mest, tänk om jag missuppfattat också utgår jag från det och tänker jag skiter i det sen går det ändå runt på något vis. Känns som båda är nervösa också..

  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-10 20:29:48 följande:
    Exakt så är det. Så hur ska man göra? ska man lägga ner det, eller fortsätta. Men känns som man går runt i samma ruta vecka efter vecka? , sedan blir det bara svårare ju längre det går. Är det samma för dig? 

    Alltså mitt eller vårt är inte så tydligt känner jag. Det har inte sagts eller gjorts tillräckligt mycket för att ta på. Det är mer en stämning där det känns som att det finns attraktion och att vi har ganska lätt att prata med varandra och att det går igenom på något vis, att det finns något där. Samtidigt spenderar vi nog för lite tid ihop för att det ska utvecklas mer naturligt.
    Också lite opassande OM man nu har fel och det skulle bli stelt. Nä det kanske inte går i ett sånt här läge. Man kanske behöver jobba närmre och lära känna varandra mer naturligt. 


    Sen tänker jag hela tiden att näää vi är nog bara allmänt trevliga båda två också är han lite snygg så jag får för mig, men sen får jag den känslan från honom igen, nästan mer än vad jag tänker jag själv visar så är jag tillbaka i samma tankar. 

  • Anonym (M)
    Anonym (Extra allt) skrev 2024-05-10 20:48:36 följande:

    Men herregud...det är väl bara att fråga om hon vill ta en lunch eller en fika efter det ni har på schemat?

    Det gör jag med kollegor, med en snubbe på min fritidskurs, med den som står bredvid mig på perrongen när vi får höra att tåget är försenat. Det betyder inte ens nåt utom att jag gillar sällskap och att tala med nya personer.

    Sluta tänk att ni ska vara gifta resten av livet och tänk att ni ska ha rimligt kul ihop i en timme istället, så blir det nog lättare.


    Du får det att låta så lätt haha 
  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-16 10:51:19 följande:
    Fick höra idag av en kurskamrat att han såg henne på en dejtingsida för några veckor sedan. då betyder det alltså att hon inte känner samma för mig som jag gör?

    Kan säga att det betyder inte alls det. Jag har själv varit medlem på dejtingsidor till och från fast jag är extremt intresserad av en kollega där jag precis som du tänker på honom hela tiden. Gick med igen senast för några dagar sedan och fick mer intresse än någonsin men bara han finns i mitt bakhuvud så jag gick faktiskt ur igen. 
    Sen skulle jag likväl kunna börja träffa någon som ett tidsfördriv eller försöka träffa någon seriöst, eftersom varken han eller jag tagit något initiativ. Han kan ju likväl ha börjat träffa någon?eller så är han inte intresserad alls som jag fått för mig. 

  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-19 19:58:36 följande:
    Vi har kontakt flera gånger i veckan på kursen. 
    Jag vet inte ens vad du menar med att jag känner mig exklusiv, det gör jag inte. men eftersom det är hennes jag är intresserad av så vet jag inte varför jag ska försöka med andra innan jag vet? Som hon verkar göra.

    I fredags pratade jag även med en annan tjej och skrattade, sedan ignorerade tjejen jag är intresserad av mig resten av dagen.
    jag har bara fokuserat på henne, jag vet inte ens vad jag ska göra längre, hon vet att jag är väldigt intresserad, men hon väntar på att jag ska ta steget bara, medan hon försöker med andra Så länge.

    Efter mitt samtal med den andra tjejen så gick jag förbi henne och skulle kolla och le och säga hej som vanligt, så brukade hon göra samma. Men då kollade hon inte ens på mig och såg arg ut. 
    Men ta initiativ då! Hon väntar ju in dig. Fråga om ni ska ta en aw en dag efter kursen. Efter lite alkohol slappnar de flesta av och aw kan också vara vänskapligt.
  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-19 20:14:03 följande:
    Ja. Jag vill fråga det. Verkar det som att hon är intresserad av mig? 
    Jag tycker det har känts så i några månader, men varför tar hon inga initiativ isåfall?  
    Som jag beskrev med konstigt läge att det varit så i flera månader men ingen gör något.

    För någon vecka sedan skulle jag gå fram till henne när vi slutade, hon såg att jag var på väg fram till henne, men hon mötte inte mig, och det bara låstes så jag fastande och stod där och kollade istället. Det blev så konstigt. Hon gjorde inget utan bara stod och väntade. Obestämd
    Det lär rinna ut i sanden om du inte gör något. Kvinnor väntar ofta in mannen. Hon tar ett första diskret steg genom att med kroppsspråk visa intresse och han bjuder ut, det måste inte vara så men det är vanligt.
  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-19 22:03:42 följande:
    Det är vad jag misstänker, att det kommer rinna ut i sanden i slutändan.

    Man kan säga att mitt enda alternativ är att jag bjuder ut henne? Annars kan jag lika gärna lägga ner redan nu? Istället för att gå och vänta på att hon ska göra något? 
    Precis. Om ni inte via något sammanhang skulle träffas naturligt, via fler från kursen eller så. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-19 22:29:21 följande:
    Jag förstår.
    Jag har inte kunnat tänka på något annat sedan jag såg henne första gången för 8-9 månader sedan. 
    och tyvärr finns det ingen annan som är intressant, och det är därför jag gått och väntat tills jag vet hur det blir. Också vågar man inte ta initiativ gör det inte bättre. Skrikandes
    Våga?får en känsla av att hon är intresserad av dig så bara kör. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Hm) skrev 2024-05-19 23:34:31 följande:
    Den känslan har jag också haft i flera månader nu.

    Vad ska jag säga när jag går fram? Jag vill att hon ska veta att det är en dejt jag är ute efter, så jag vill inte bara gå fram och börja prata som med någon kompis. 
    Bara fråga om hon vill ta en kaffe/drink/promenad, vad som en dag 
Svar på tråden Ingen av oss vågar ta steget, vad göra?