• Anonym (Mini)

    Om du blir varnad av pojkvännens exfru

    Varför pratar han om ett ex i sin nya relation? Antingen det är positiva eller negativa saker så är det inget bra. Prata illa om ett ex, bara nej. Det som berättas behöver inte heller vara sant, kunde inte undgå att höra andrahandsinfo om vad ett ex berättade om mig, påhittad fakta som ställde honom i bättre dager. Respekt...eller nej, ingen för lögnare.

    Jag har tänkt att jag skulle vilja berätta för nästa om två av mina ex, en fysisk misshandlare och en psykisk. Men det finns ju liksom inget bra sätt. Vill inte heller få uppmärksamhet på mig från ett av exen, det ligger inte i mitt intresse så att säga.

  • Anonym (Mini)
    Anonym (S) skrev 2024-04-25 12:42:45 följande:
    Spelar det någon roll? Att prata jättemycket om sitt ex i början av en ny relation är inte normalt. Det är bara skumt, vad vill man egentligen förmedla med det?
    Ja. Om inte annat så tyder det på att relationen med exet är rätt obearbetad. Och att han möjligen inte har haft andra att diskutera med, att använda sin nya som bollplank/mottagare är inget bra. Vilken ny vill höra på sånt, då bryr man sig inte så mkt om den personen, mer om sig själv.
Svar på tråden Om du blir varnad av pojkvännens exfru