• BlåFisk

    Bli aldrig tillsammans med en hästtjej/kvinna.

    Skrattade gott när jag läste det här, hahahahaha!
    Även om trådstarten inte var himla nyanserad så måste jag säga att jag tror jag förstår. Redan i unga år kan man se några som har gått all in med att de minsann gillar djur och alla måste få veta det också....

    Så här är mitt tips:
    BLI MUSIKER!
    Du kommer alltid behöva köpa lite nya gitarrer, effektboxar och snacka med folk som har fått lite för mycket brum när de kör HiGain eller någon som ska slipa banden. Och nästa helg ska du förbättra ljudisoleringen i lokalen eller köra dit en soffa som ni fått gratis. Det kan vara bra om hon kan maka ihop lite av alla hästprylar också så du får plats med några av dina renoveringsprojekt.

  • BlåFisk
    Anonym (Hästkvinnan) skrev 2024-04-21 23:07:40 följande:

    Förstår att det skrämmer svaga karlar att man är dedikerad till något annat än dem. Själv har jag byggt min gård, sågar min ved, anlägger min trädgård, sköter om mina hästar. Jag kan inte vara ihop med en mespropp som vill ?ta det lugnt i soffan? så oattraktivt haha. Jag vill ha en man med driv, engangemang som brinner för nått !


    Det verkar som att du känner dig attackerad av trådstarten. Att svamla om svaga karlar har ingen bäring på ämnet, det borde du vara medveten om. Och ingen vill veta om du vill ha en man med "driv och engagemang". 
    Du vet absolut ingenting om mannen som startade tråden. 
Svar på tråden Bli aldrig tillsammans med en hästtjej/kvinna.