Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Kompensera för att barn ska slippa långa dagar på förskolan

    Jag tycker att barn är föräldras absolit egna ansvar, inget man kan belasta någon annan

  • Anonym (H)
    Anonym (Emil) skrev 2024-04-19 22:51:52 följande:

    Hur många personer tror du detta rör sig om? Vi kan sätta riktlinjer på låg inkomst och ensamstående. Du pratar inte om hur detta blir för barnen. 


    Vissa barn får inte ens ledigt på somrarna från skolan för att först ska deras förälder studera och på sommaren under det som ska vara semester för barnen, då ska föräldern sommarjobba för då får inte föräldern CSN. Det här rör sig inte om alla ensamstående. 


    Allt handlar om planering som det mesta här i livet. Ditt barn är ditt ansvar. Det är ditt ansvar att göra det allra bästa för ditt barn. Sen blir inte allt som man tänkt, men då får man som förälder anpassa sig efter sitt barns behov tex när det gäller plugg, arbetstider osv. Det är du som ska ombesörja ditt barn, inte samhället 
  • Anonym (H)
    Anonym (Emil) skrev 2024-04-19 23:16:07 följande:
    Vårt hushåll har 300 tusen gemensamt i inkomst per månad?. Och jag kan ta ledigt när jag vill och arbetar när jag vill. Frågan handlar alltså inte om mig! 
    Svarade bara på din frågeställning: jag tycker barn är föräldras ansvar inget man ska belasta samhället för. Jag är även av den åsikten att barnbidrag ska vara inkomstbaserat - föräldrar ska skaffa barn i den mån man har råd - helst utan något bidrag alls 
Svar på tråden Kompensera för att barn ska slippa långa dagar på förskolan