Inlägg från: Lönnsirap |Visa alla inlägg
  • Lönnsirap

    Vad fan kan unga morsor erbjuda ett barn??

    Anonym (30+) skrev 2024-04-18 22:28:24 följande:
    Sitter jag på höga hästar för att jag tycker man ska sträva efter att ge sina barn det bästa? Nä sluta nu.

    Det är fakta att unga föräldrar har sämre förutsättningar att ge sina barn ett bra liv och barn till lågutbildade med låglönejobb går det sämre för.
    Spontant tänker jag att små barn faktiskt inte uppskattar att deras föräldrar har ett vinintresse och kan erbjuda sina barn "kultur" och att slippa åka kollektivt.

    Snarare känns det lite märkligt att inbilla sig att man inte skulle kunna ge sina barn tillräckligt för att förtjäna att få dem, om man inte är över 30 år.

    Som kvinna har man fertila år mellan 13/15-39/46 och visa av dessa är är på vissa sätt inte optimala. Men folk bedriver ju inte ett avelsarbete på sig själva, utan passar på när förutsättningarna är tillräckligt bra.

    Som 30+, med din förfinade livsstil, så kommer du vara tämligen "gammal" när dina barn är tonåringar. Medan någon som började 10 år tidigare faktiskt har möjlighet att ha fler år kvar mellan småbarnsår och pension. 

    I min värld är det skillnad på att själv välja att vänta, och som du gör se ned på andra som gör andra val.... För det är ju inte att du väntat som gett dig ev. utbildning. En del orkar andra saker efter att barnen kommer och slösar inte tid på att "resa runt" och unna sig, utan skapar ett annat liv!
Svar på tråden Vad fan kan unga morsor erbjuda ett barn??