Inlägg från: Anonym (sss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sss)

    Pappa skjuten framför sin 12årige son

    Anonym (...) skrev 2024-04-13 00:21:12 följande:
    www.svd.se/a/zEW86O/rekord-i-bidragsfusk-bland-utlandssvenskar

    Här exempelvis har man så fint benämt de som "utlandssvenskar" - tror knappast det är Pelle eller Kalle i Kalifornien eller Australien det talas om....

    Pengar som aldrig kommer komma tillbaka. Grattis Sverige och skål på den!

    Jag som 90-talist beräknad just nu få jobba tills jag är 69 bast på grund av raketforskare som de ovan vi tagit in - bidragsfusk för en miljard kronor under ett år! Och då har det inte ens börjats snacka om mörkertalet!

    Sverige är hela världens lilla plånbok - varsågod och ta för er!
    Ja, man blir så förtvivlad. Jag skulle i normala fall bara ha haft fem år kvar till pension nu, men nu är åldern för mig höjd till 67 för dessa raketforskares skull... :( Och ännu värre blir det för er som är yngre såklart. Jag kommer att klara det då jag sadlade om till ett skrivbordsarbete för några år sedan, men när jag tänker på mina gamla kollegor i vården som är kvar där... De kommer ju inte att ha några "goda" år kvar alls när de får sin pension, de kommer att vara värkbrutna och utslitna.
  • Anonym (sss)
    Anonym (Larv) skrev 2024-04-13 03:24:31 följande:
    Det finns väl ingen som tvingar dig att jobba överhuvudtaget!?
    Eller tvingar din man/fru dig att jobba..I vilket fall så kan du säga nej.

    Sluta jobba nu istället för att gå och gnälla över att du har ett jobb som du vantrivs med..
    Ingen kommer tacka dig för att du jobbar tills du dör...

    Var hemma istället..Neeej, men det går ju inte tänker du kanske..jo då det går utmärkt om du verkligen vill vara hemma istället för att jobba så kan du vara det!
    Varför skulle du inte kunna vara hemma?

    Varför inte göra något du brinner för hemifrån istället..som du kan tjäna lite pengar på..för pengar verkar ju vara grunden för eran lycka här på jorden.
    Jag skrev ju att det är OK för mig då jag har sadlat om till ett skrivbordsarbete, men jag tycker synd om dom som måste arbeta på ett tungt och hårt arbete tills de blir 67, 68, 69...

    Självklart kan man inte bara sluta jobba, särskilt inte om man är ensamstående. 
  • Anonym (sss)
    Tobben skrev 2024-04-13 10:07:23 följande:
    Mitt politikerförakt är totalt. Tyvärr tror jag att det blir minst lika dåligt efter nästa mandatperiod.
    Reinfeldts regeringen fick inget vettigt gjort heller.

    Förfallet sedan vi gick med i EU bara fortsätter.
    Det var till och med Reinfeld som öppnade gränserna. Ungdomarna i gängen är barn till de som fick invandra till Sverige då. Utan Reinfeld hade det aldrig blivit så här illa, för det hade helt enkelt inte funnits tillräckligt många wayward muslimska tonårspojkar på samma ställe, för att bilda de här gängen.
  • Anonym (sss)
    Anonym (MENA-kaos) skrev 2024-04-13 22:02:12 följande:

    Nu är två personer häktade för mordet i Skärholmen. Bra av polisen.
    Nu väntar vi bara på att få veta deras namn.


    De måste ju vara något liknande som Thor och Emil... Tomte
  • Anonym (sss)
    Anonym (Malin) skrev 2024-04-13 22:30:38 följande:

    Jag minns 2015 när det vällde in otroliga mängder människor; mestadels unga män; och då hade Sverige redan stora problem med segregation och kriminalitet. Det rådde typ masspsykos bland både politiker och vanliga svenskar och alla kände sig så goooda. Man fick mycket s-it som invandringskritiker. Men hur smart var det med öppna gränser och inga krav på anpassning...? Sverige hade inte haft de här dödsgängen om det hade förts en annan politik.


    Ja käre värld. Minns ni de där idioterna som till och med klädde ut sig till CLOWNER för att välkomna låtsasflyktingarna på järnvägsstationerna..? Jag menar, OM de nu hade varit riktiga, traumatiserade flyktingar - hade de då varit betjänta av CLOWNER..? Sådant visade hur låg intelligensen och empatin egentligen var på den sidan, och är än idag. 
Svar på tråden Pappa skjuten framför sin 12årige son