Inlägg från: Karl Alexander |Visa alla inlägg
  • Karl Alexander

    Varför köper människor sex?

    Anonym (Ylva) skrev 2024-04-01 00:01:19 följande:
    Varför köper människor sex?

    Jag har en enkel fråga, varför köper människor sex? 


    Jag kan verkligen fundera över detta och de personerna som förespråkar att vi ska legalisera sexköp. Varför ska man få köpa sex och varför skulle man just vilja köpa sex? 


    Det känns otroligt omständigt om man nu vill ligga. Jag har haft alltifrån KK:s, relationer och nu har jag min man? att ligga så mycket jag önskar har aldrig varit ett problem. Lättillgängligt och gratis. 


    För att kvinnor kan få sex samma dag de vill ha det. Det kan inte män. Kvinnor väljer bort. Män blir bortvalda. När kvinnor säger att de inte kan få sex betyder det egentligen att de inte kan få sex med just den mannen de själva anser att de förtjänar. När män säger att de inte kan få sex betyder det att de inte kan få sex, oavsett hur lågt de sänker ribban.

    Men kvinnor har av naturliga skäl extremt svårt att sätta sig in i mannens situation, särskilt i ett samhälle som hjärntvättar allt från dagisbarn till vuxna om att kvinnor är eviga offer som bara har rättigheter och inga skyldigheter, medan män är eviga förövare som bara har skyldigheter, vars sexualitet ständigt demoniseras och som alltid behöver jobba mer på sig själva för att få något.
Svar på tråden Varför köper människor sex?