Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)

    Varför köper människor sex?

    Det finns väl hur många orsaker som helst, en del män har svårt med tjejer och andra gör det för att de kanske har någon kink(typ vill bli dominerad av en kvinna el dyl) och kanske inte vill berätta om det för en vanlig tjej pga. risk för att hon skvallrar till andra, kanske känns bättre med en proffessionell diskret kvinna då.
    En del kanske har en fru som aldrig vill ligga, en del kanske gör det fast de har en fru som vill ligga, sexmissbrukare?

    Och vissa sexköpare är säkert svin som "tänder på makten" medans andra män inte är så jäkla onda som en del kvinnor tror.

    Och en del eskorter kanske är fattiga och behöver pengarna, men kollar man på svenska annonssidor så verkar det vara många som är ganska kräsna med vilka män de tar emot, "ENDAST GENTLEMÄN 40+", också ska mannen vara nyrakad, nyduschad, ibland tom. bjuda på restaurang först!
    En del av tjejerna verkar göra det för att de ändå vill ligga runt och kan lika gärna passa på att få betalt för det, sen finns det såklart tyvärr de kvinnor som tvingas sälja också.

    Men nuförtiden är det också massor av tjejer som tjänar enorma summor på nätet med allt från sitta i en uppblåsbar pool på twitch, till tjejer som är på OF eller camsidor, och där väljer de helt själv hur påklädda eller avklädda de vill vara.

Svar på tråden Varför köper människor sex?