Inlägg från: Anonym (Tintin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tintin)

    Är vi tillsammans el dejtar endast fortfarande?

    de som fortsätter hänga på dejtsidor trotts att de träffar någon redan hoppas på något annat eller bättre, eller så är de inte känslomässigt redo för ett förhållande.

    i vilket fall så är drt sårande. Antingen stannar man upp en stund och utforskar den man dejtar eller så avrundar man om man känner att det saknas något.

  • Anonym (Tintin)
    Anonym (Rakt på sak) skrev 2024-03-28 14:42:30 följande:
    Stämmer inte alltid. Jag går ut på dejtingsidorna för att jag är uttråkad och för att hålla kontot levande, ifall vi inte blir ett par. Söker verkligen inget annat, är fullt redo för att gå vidare med den här personen. Skulle vara vid hans sida på sekunden om han skulle vilja ta det vidare, vi är inte riktigt där än bara. Man måste ju lära känna varandra först innan man går in i en relation (båda har barn dessutom).
    Fattar inte varför du känner att du behöver hålla kontot levande, det är ju bara att pausa och plocka upp det senare ifall det inte fungerar mellan er. Men det är väl dagens Fomo-samhälle?

    Sitter en man som jag dejtar regelbundet och hänger kvar på dejtsidan så antar jag att han inte finner mig tillräckligt attraktiv och intressant och att han letar efter andra kvinnor att gå på dejt och ha sex med. För mig är det väldigt avtändande och sänkande. 
  • Anonym (Tintin)
    Anonym (Rakt på sak) skrev 2024-03-28 16:16:00 följande:
    För att vara tydlig. Jag är singel och sköter alltså mina konton som att jag faktiskt är singel tills vi nått en annan nivå av samförstånd. Jag går in så ofta eller sällan jag känner för helt enkelt och det har inget att göra med mina känslor för killen jag träffar eller betyder att jag söker, jagar eller ens är öppen för något annat.

    Ja det är tydligt att folk har olika inställning gällande detta.


    Jag avslutar om jag får reda på att mannen jag dejtar fortsätter hänga aktivt på dejtingsidor och uppdaterar sin profil. Ser det som rätt respektlöst att han inte kan stanna upp ett tag och fokusera på att lära känna mig. Ett aktivt konto för mig signalerar att man är öppen för förslag.

Svar på tråden Är vi tillsammans el dejtar endast fortfarande?