Inlägg från: Anonym (Självklart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Självklart)

    Män är ytliga

    Utseende och personlighet är båda lika viktiga för att jag ska bli attraherad av en man.

    Ser jag då att ett av dessa kriterier fattas så hade jag naturligtvis klickat bort personen.

    Utseendet är ju lättare att bedöma då detta syns med en gång till skillnad från personlighet. Där tar det mer tid att få veta.

  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Självklart)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-03-29 09:05:54 följande:

    Ni kvinnor som klickar vidare när mäns utseenden inte tilltalar er, tänker ni inte på att ni kanske ratar guldkorn? Ni vet ju inte hur det skulle kännas om ni träffades irl, ni kan inte veta om det finns kemi mellan er, ni ser ju inte alla sidor hos männen ni direkt väljer bort. Är det inte ytligt att ni så nonchalant avfärdar män på det här sättet? Är det inte människor vi pratar om, var finns er ödmjukhet, medmänsklighet, borde ni inte vara mer öppensinnade?


    För att utseendet är lika viktigt som personlighet och fula män således inte är några guldkorn såklart. Förbannat dum fråga från dig.

    Skulle du själv vilja dejta en kvinna som inte var snygg? Du som tidigare tjatat på om att du föredrar snygga kvinnor som dessutom ska vara betydligt yngre än du.

    Vad har du själv att erbjuda dessa kvinnor? Din undergivna sexualitet och ditt intresse för att bli sexuellt utnyttjad av andra män? Tror du vanliga, normala kvinnor tänder på sånt eller? Ungefär lika troligt som om de skulle tända på fula gubbar med ölfetma. 
Svar på tråden Män är ytliga