Inlägg från: pippi12345 |Visa alla inlägg
  • pippi12345

    BF december 2024 - liten grupp

    Epidemiya skrev 2024-03-24 19:17:24 följande:

    Hej! Hoppar gärna in här om jag får. Testade svagt positivt i förrgår (såpass svagt att jag avfärdat det som negativt om detta inte var min fjärde planerade graviditet). Idag blev det dock tydligt. Är på BIM-1 och väntar tredje barnet. 


    Välkommen! spännande! Väntar också min tredje nu :) har du några symtom?
  • pippi12345
    Startingover skrev 2024-03-24 21:11:04 följande:
    Bra idé! Men tycker att det är lite svårt att fylla i. Jag har två barn. Men jag har fött tre barn. Vi väntade en liten flicka i somras/höstas men tyvärr så var hon väldigt sjuk så vi fick avbryta den graviditeten i vecka 15. 😪 Men ja, jag skriver att jag väntar vårt tredje barn.


    1/12 Startingover, tredje barnet
    2/12 pippi12345, tredje barnet 
    åh, det var tråkigt att höra 🥺 beklagar
  • pippi12345
    Pälsboll skrev 2024-03-25 09:45:44 följande:

    Hej! Hoppar gärna in här jag med då jag plussade igårkväll. Ett MA i bagaget så hoppas verkligen den lill* vill stanna denna gång ❤️ bf i början på december 


    Välkommen 🤗 är det första barnet? 
  • pippi12345
    Epidemiya skrev 2024-03-25 14:45:01 följande:
    Tack! Jag har exakt samma som tidigare gånger: ömma bröst, förkylningskänsla i kroppen när jag tränar (utan att vara sjuk) och en enda random finne i ansiktet. Sistnämnda är nästan mer tillförlitligt än graviditetstest för mig i tidigt skede då jag har kort lutealfas och testar positivt först ett par dagar efter BIM. 

    Roligt med en till som väntar nummer 3! Hur gamla är de andra barnen? Hur känns det att förhoppningsvis (håller tummarna) bli en större familj?

    Inte fått någon finne, tack och lov 😅 däremot sjukt trött som är mitt värsta symtom. 


    Min ena är tonåring och den andra är precis fyllda 2 år. Hur gamla är dina? 
    vågar inte riktigt ta till mig att vi ska bli flera förrän jag varit på första ultraljudet ???? så nervös över missfall och vill bara spola fram tiden nu. Hur känner du dig? Och ni andra i Tråden också såklart :)

  • pippi12345


    Har inte tagit något digitalt än denna gång men det ger ju helt klart en annan känsla i kroppen att få GRAVID upptryckt i ansiktet än två streck på en sticka!
    Är i vecka 4+0 idag även fast BIM nog var för 2-3 dagar sedan eftersom jag haft kortare lutealfas under det senaste halvåret. Någon mer som fortfarande inte slutat med tester och temp? 🙈
  • pippi12345
    Epidemiya skrev 2024-03-25 21:36:20 följande:

    Startingover och pippi12345:

    Spännande med sladdisar och att "börja om" med småbarnsåren. Måste vara skönt att ha lite mer självgående barn när bebis kommer 😅Har ni sparat grejer eller blir det att införskaffa mycket igen? Behöver ni ändra något i hushållet/bil när ni blir fem?

    Mina döttrar är snart 2,5 år respektive 4 mån. December kommer bli en väldigt kostsam månad framöver (om denna graviditeten går vägen) då även maken har sin födelsedag däromkring 😬


    Men vad mysigt att få så tätt! Vi har allt 😅 antar att du också har kvar saker :) får se hur det går med bilstolar i bilen men annars borde vi kör oss på samma bil vi har idag 👍
  • pippi12345
    Startingover skrev 2024-03-28 16:01:42 följande:

    Hur går det för er andra? Hur mår ni? Jag har just nu inga symptom alls förutom att jag är väldigt väldigt trött.


    Också så sjukt trött zzzzzzzz. Ögonlocken går igen när jag skriver här 😅 Minns inte att det var så här att vara gravid, att man var så trött liksom. Lite illamående som kommer och går, brösten sticks och har molvärk men antar att det bara blir värre och värre med symtom (hoppas jag). 
    Anonym (Mollie) skrev 2024-03-28 16:59:39 följande:

    Hej! Plussade i lördags men undrar lite hur man räknar hur långt gången man är. Läste någon stans att bim alltid är 4+0. Stämmer det? Haft cykel på ca 33-35 dagar, inte 28 som alla appar räknat med? Första barnet så allt är nytt för mig

    Mår skapligt, lite tröttare än vanligt, hungrig och ont i magen/molvärk. Även haft lite bruna flytningar sedan i tisdags, borde jag oroa mig tror ni?


    Tror inte du behöver oroa dig, speciellt inte om du haft sex nyligen. Brukade alltid få lite blod dagen efter vi haft sex vid förra graviditete. 
    Pälsboll skrev 2024-03-28 20:34:51 följande:
    Jag mår helt okej, är också väldigt trött till och från. Molvärk,  huvudvärk och lite illamående om jag inte äter ofta.

    Fick också en liten liten brun flytning på bim, men syntes bara lite på pappret när jag torkade mig så inget annat. Hoppas det är lugnt där inne. Såklart lite orolig efter ma sist men försöker tänka positivt och inte oroa mig sålänge jag inte får ondare och börjar blöda 🥰

    Har ni ringt bm? Jag tänkte ringa nästa vecka o se om man kanske kunde få ett tidigt vul eftersom jag hade ett ma sist. De sa (när jag låg inne för skrapning)att jag skulle ringa nästa gång jag blev gravid så skulle de kika tidigt istället för att jag skulle gå privat som sist.
    Har inte ringt bm än. var gravid för tre år sedan så tänker jag har koll på själva hälsosamtalet vad som tas upp där. Kanske dumt att tänka så men är lite känslig och vill inte att så många ska veta om att jag är gravid utifall graviditeten skulle avbrytas av missfall.  Däremot tänkte jag försöka boka ultraljud privat men hittar ingen som tar emot före 8+0. Helst hade man ju velat gå nästa vecka för att se att hjärtat har börjat slå som det ska 🙈
  • pippi12345
    Bär skrev 2024-03-29 22:31:15 följande:

    Smyger mig in här, törs knappt tro att det är sant. 
    Har plussat idag, efter 10 månaders försök sedan vårt missfall I vecka 14 i maj förra året. 
    Har 2 barn sedan tidigare. 

    Hoppas så innerligt att denna ska stanna! Bf blir kring 9-11 december 😄


    Välkommen 🤗 
  • pippi12345
    Bär skrev 2024-03-30 14:08:54 följande:

    Tog ett digitalt idag och det visade "Gravid 1-2". Känner mer verkligt att se det med text, men tror både jag och min man känner oss försiktiga denna gång, törs liksom inte hoppas. 

    Det roliga är att jag har ett par månader sagt "Vi kommer säkert få en till decemberbarn" och så ser det ut!
    Vi har alltså redan ett barn fött i december + flera närstående som fyller i december. Hektisk månad 😅

    Jag känner väldigt lite illamående, ligger liksom i bakgrunden. Och har varit extra trött denna vecka. 


    ibland kan man inte planera för hur det ska bli 😅 var bombis på att jag skulle vara gravid varje månad som vi försökte men vi misslyckades. när Jag blev gravid nu så trodde jag absolut inte att jag skulle vara gravid för vi orkade inte ligga så mkt som vi Egentligen ville under ägglossningen för jag var magsjuk.. men  DÅ tog det sig 😅
Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp