Inlägg från: Sannacat |Visa alla inlägg
  • Sannacat

    BF december 2024 - liten grupp

    Hej, bf 25/12 här... Vi lyckades, tredje gången gillt, efter två misslyckade IVFer. Efter att ha försökt i över två år så var det otroligt häftigt att få se ett litet hjärta ticka igår, vi var på VUL v 8+1. 

    Det känns fortfarande helt otroligt att säga att jag är gravid, men nu har jag onekligen alla bevis med mig. Väldigt skönt att få höra att risken för missfall nu är väldigt låg då allting såg så bra ut. 

    Hittills så har jag varit otroligt trött, haft lite molvärk, varit extra hungrig och illamående särskilt när jag inte har ätit på en stund eller åker bil. Brösten är brutalt ömma till och från. Är tacksam för att jag har sluppit kräkningar i alla fall även om illamåendet räcker för att slå ut en ibland. 

    I måndags förra veckan hade jag även en liten blödning, fick såklart panik även om jag vet att det är såpass vanligt, barnmorska kunde lugna mig något i alla fall efter att jag ringt och fått beskriva hur det såg ut och så. 

    Är redan så otroligt taggad för nästa UL, hur häftigt är det inte att få se något levande inuti sin kropp?! Evigt tacksam att jag får uppleva detta, hoppet om att få uppleva graviditet hade falnat rejält efter senaste IVF som var otroligt jobbig. 💕



  • Sannacat

    Jag har till och med googlat, men hittar inte hur man skickar PM :( skulle också vilja ha en länk 

Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp