• Anonym (AA)

    Hur frågar man om den andra personen har romantiska känslor?

    Beklagar, det var riktigt tråkigt. Hoppas att du hittar någon annan.

  • Anonym (AA)
    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 12:14:06 följande:
    Va? Allt går ju åt precis rätt håll för oss!
    Jaha. Att han inte är redo för en relation efter sex månader är precis rätt håll för dig? Va bra då. För det är ju helt klart dit det barkar (ingen relation). Grattis!
  • Anonym (AA)
    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 12:32:01 följande:
    Om du bara ska vara elak behöver du inte svara. Du har ingen aning om vad vi pratar om och vad som händer mellan oss så du får lita på vad jag säger att det går åt rätt håll, eller låt bli.
    På vilket sätt är jag elak tänker du? Jag skriver väl precis fakta. Ni har dejtat i sex månader och han är inte redo för förhållande. Du skriver att det är precis rätt väg. Men man kanske bara för svara om man skriver att det låter fantastiskt?
  • Anonym (AA)
    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 13:27:43 följande:
    Du vet som sagt INTE vad som har sagts och hur vi är med varandra. Så återigen, saker går åt rätt håll. Dina "fakta" är inte fakta utan faktiskt bara ett antagande utifrån fakta. När du så skriver och beklagar så är det för mig jättekonsigt, ur min synvinkel, för det finns inget som helst som tyder på något åt det hållet.
    Nej, jag vet inte vad som sagts. Jag vet däremot vad du har berättat. Nämligen att han inte är redo efter sex månader. Och just ja, att han har sagt saker som "antyder" att han har känslor, dvs önsketänkande från din sida.
  • Anonym (AA)
    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 14:53:49 följande:
    Hmm, ja det jag skrev var i princip att det finns hopp om det ska utvecklas (till en relation då). Den som läste mellan raderna kunde förstå att det handlar om bagage som står i vägen, främst för hans del då men till viss del även för mig fortfarande.
    Det är ju tyvärr precis det som är rebound. Någon man har medan man läker efter ett längre förhållande.
  • Anonym (AA)
    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 17:18:01 följande:
    Ja det är knappast konstigt. Dessutom har vi barn båda två, så bara det skulle göra att det tar minst sex månader.
    Anonym (AA) skrev 2024-06-26 17:02:58 följande:
    Det är ju tyvärr precis det som är rebound. Någon man har medan man läker efter ett längre förhållande.
    Förväntar mig som sagt inte att du eller någon annan i tråden ska förstå vad som sägs och händer mellan mig och den där mannen. Kan bara säga att du är helt fel ute, både för hans och min del är det inte frågan om någon rebound eller önsketänkande om känslor.
    Nu är det väl knappast någon som tror att de är ett rebound när de är inne i det, men va bra för dig att du är helt lugn i detta. Då är det väl bara att vänta och se vad som händer då.
Svar på tråden Hur frågar man om den andra personen har romantiska känslor?