Inlägg från: Anonym (Teresa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Teresa)

    Hur frågar man om den andra personen har romantiska känslor?

    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 08:59:28 följande:
    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-06-26 06:15:45 följande:
    Nu var det t.o.m efter 6 månader så ja, han hade vetat - garanterat. Tror precis som du. Han kommer fortsätta träffa ts men leta annat och lämna så fort han träffar någon han blir kär i. Tyvärr...
    Ja, det är väl lätt att tro när man inte känner personen och inte var med i konversationen, men nej, han söker inte efter någon annan att vara med utan det är mig han vill träffa. Vill som sagt inte berätta för mycket om vad som sas mellan oss.
    Så ni dejtar exklusivt men kallar er inte för ett par?
    (Samma sits)
  • Anonym (Teresa)

    Min nuvarande ville ta det långsamt. Alla på FL tyckte det var kod för att han egebtligen letade efter annat. Men efter ett helt ÅR erkände han att han var förälskad i mig(jag blev kär på första dejten men fick hålla tillbaka, ville att han skulle säga det först pga tycker att killen ska göra det innan

    Jag funderade flera ggr att lämna då alla mina ex sagt att de är kära efter max 1 månad, men glad att jag stannade. Han haade kommit ur en lång relation och hade barn osv. Då kan det ta tid. Vet inte när han BLEV kär men han sa det inte förrän efter 1 år in.

    På FL är många bittra och missunnsamma och ute efter att få folk att tvivla på sina relationer. Några enstaka är såklart vettiga och vill hjälpa :)


    Anonym (Kär) skrev 2024-06-26 09:44:23 följande:
    Du får gärna berätta mer om dina erfarenheter/tankar. Om du vill skickar jag också ett pm med detaljer. Vill inte outa allt för hela FL som du förstår.
  • Anonym (Teresa)
    Anonym (K) skrev 2024-06-26 11:32:48 följande:
    Mmm eller är det så att det allra oftast går till så som vi säger och i undantagsfall så det blev för er. Känns inte heller rätt att ta ett undantagsfall som någon typ av sanning att uppmuntra ts med. Finns många fall likt de vi nämner och det hamnar inte om bitterhet eller missunnsamhet utan snarare att man är mån om ts och varnar för att så kan vara fallet.
    Alla situationer är unika. Vet juninte om TS är mer lik min eller de "typfall" som beskrivs men det är sällan så svartvitt i relationer. Vi vet ju inte vad TS kille sa i deras snack
  • Anonym (Teresa)
    Anonym (Mia) skrev 2024-06-26 13:15:32 följande:
    Så det är inga problem längre att han inte har känslor för dig, att ni bara är KK?
    De verkar ju dejta exklusivt och inte vara öppna att träffa andra. Det är mer än KK. Hade TS kille haft TS i väntan på bättre hade han väl varit öppen att träffa andra?
  • Anonym (Teresa)
    Anonym (Mia) skrev 2024-06-26 14:11:01 följande:

    Då förstår jag inte varför du ens startade tråden. Och varför du efterfrågar något som du ändå får, enligt dig. 


    Men något skaver väl, även om du inte vill erkänna det. 


    Hon startade tråden i mars, innan de hade snacket.
  • Anonym (Teresa)
    Anonym (Mia) skrev 2024-06-26 14:13:23 följande:

    Han är inte redo för en kärleksrelation enligt TS. Att de inte ligger med andra utesluter inte att de bara är KK. 


     


    Det är ju skillnad på att inte ligga med andra och att inte vara ÖPPEN för att göra det vilket jag tolkar att TS kille inte är
Svar på tråden Hur frågar man om den andra personen har romantiska känslor?