Inlägg från: Anonym (Mickestjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mickestjej)

    Vill inte ha kort på mej på fb

    För cirka ett år sedan träffade jag en kille några gånger. Vi sågs bara ute på stan, inget sex alltså. Han visade sej var en riktig idiot varför jag avslutade det hela och då blev han helt galen. Hotade att komma hem till mej (hade som tur var inte gett honom mitt efternamn eller adress) men han sa att han skulle ta reda på det. Han skulle komma till min hemstad (han bor 5 mil härifrån) varje dag till han hittade mej. Hotade mej, skrev saker på nätet om mej. Kort sagt det var jättejobbigt.

    En kort tid efteråt träffade jag min nuvarande som också kommer från den staden. Allt funkar jättebra. Som tur är känner dom inte varandra. Problemet för mej  nu är följande: Hans syster tar alltid kort som hon lägger ut på fb. Har hittills undvikit att vara med eftersom jag är rädd att "idioten" ska se korten genom gemensamma vänner och på så sätt få reda på vem jag är och börja stalka mej igen. Frågan är om jag kan berätta om situationen för hans syster oh be att få slippa vara med på korten hon lägger ut eller vad gör jag? Vi ska snart på familjemiddag igen och då blir det som vanligt dags för henne att ta kort.

  • Svar på tråden Vill inte ha kort på mej på fb
  • Anonym (Mickestjej)
    Anonym (Vad är problemet?) skrev 2024-03-14 18:25:13 följande:

    Varför kan du inte säga som det är? Tror han att du inte haft ett liv innan honom?


    Han vet om vad som har hänt ja men det är ju inte det som är problemet! Jag vill inte att "idioten" ska få veta vem jag är så jag får honom på halsen igen. Har väl inget som helst med att jag har haft ett liv innan min kille!
Svar på tråden Vill inte ha kort på mej på fb