Inlägg från: Anonym (Tänker bara...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänker bara...)

    Ångrar min otrohet

    Tycker att du ska berätta för honom som det är och sen gör du slut med honom.

    Rent moraliskt sett så har du då gjort rätt för dig och även tagit ansvar över ditt snedsteg genom att göra slut med honom.

    Om ni ändå väljer att fortsätta erat förhållande efter att du har berättat så finns det risk för att han kan bli kontrollerande över dig (för han känner sig sviken och sårad). Och att du sen får göra saker som han inte vill göra för att,  -"du var den som var otrogen". Och erat förhållande blir sämre iallafall.
    Eller så är han en förlåtande person och ni lyckas med tiden få det bra med varandra igen.

    Alternativt, att du inte berättar för honom och får leva med en "fruktansvärd ångest" och rädsla för att det ska nå fram till honom av någon annan. En längre tid. Och att du ändå mår dåligt (inte sann mot dig själv) fast din fasad visar att allting är bra.

    Misstag gör vi alla så jag tänker iallafall inte döma dig. Vill bara ge dig olika perspektiv på situationen, att såra eller bli sårad. Du fattar sen de beslut som du kommer fram till och sen så lever du med dem på gott och på ont.

  • Anonym (Tänker bara...)

    Kan vi inte bara konstatera att människor fungerar och tänker olika för det gör vi. En del håller starkt på etiken och andra inte. Man behöver inte hålla med varandra men man bör låta andra framföra sina åsikter utan att man blir så provocerad av dem till den grad att man ger en negativ ton till varandra här. Ingen av oss läsare vet exakt hur just TS situation ser ut. Att säga sig veta är inte att veta!

    TS, du fattar de beslut som för dig känns bäst för det handlar om dig och din partner och bara du vet hur det blir mellan er i er relation framöver.

    Det där med att "glöm och gå vidare" bör en del ta till sig för huvud syftet är att försöka hjälpa TS och inte låta sig bli provocerad av vad andra har för åsikter och skriver här.

    I en perfekt värld så skulle alla må bra och ha det bra och man skulle leva i harmoni med varandra men så är inte verkligheten.
    TS, jag hoppas iallafall att du framöver kan må bra igen! Det finns allt för många redan som mår dåligt av en eller annan anledning för livet är en stor utmaning. 

Svar på tråden Ångrar min otrohet