• Pussan

    Vad orsakar fotfetischism/fotkink?

    Är det inte så enkelt att det är ett väldigt kvinnligt attribut med bara fötter, kanske med målade naglar och/eller höga klackar/platåer? Så känns det för mig och så har det sagts mig många gånger. 
    I och för sig tycker jag att killar också ska vara barfota när det är dags... strumpor (i betydelsen sockar) är något av det mest avtändande som finns.

  • Pussan
    Anonym (Fot_fetisch) skrev 2024-02-09 22:37:26 följande:
    KimLinnefeldt skrev 2024-02-09 15:20:22 följande:
    Intressant teori. Lät galen först, men faktiskt gillar jag ju doften i en (ren) armhåla, där jag antar att feromonerna flödar.

    Man med fot fetisch här. Först och främst, fot fetisch är inte en fetisch utan en samling av fetischer, jag delar några av de, men inte andra. Jag tänder tex på målade tånaglar men tycker inte alls om smutsiga eller svettiga fötter. På samma sätt finns det de som avskyr målade tånaglar och älskar svettiga fötter. 

    För mig kommer min fetisch av att mamma alltid gick runt barfota med målade tånaglar. När jag var liten tyckte jag att fötter var det äckligaste som fanns och bad mina flickvänner att alltid ha skor med täckta tår. 

    Min första långvariga flickvän/sambo berättade en dag att hon trodde att jag egentligen tände på fötter och att min avsky egen bara var en motreaktion. Det tog många år innan jag insåg att hon hade rätt. Även jag idag tänder riktigt mycket på fötter så skäms jag fortfarande över min fetisch och är bara öppen med det inför min fru. 


    Om du ställde en naken kvinna framför mig så är tårna det första jag kommer att spana in och brösten det andra. 


    Det är ju verkligen ingenting du ska skämmas för!  När vi målar naglarna och tar på oss ¨fuck me-skor¨ med två smala remmar över foten och höga klackar så är det ju för att ni killar ska tycka att det är snyggt/sexigt.
  • Pussan
    Tink skrev 2024-02-09 23:22:30 följande:

    Jag har en gång haft en pojkvän som älskade att sitta med mina fötter i sitt knä medan vi satt i soffan och pratade eller såg på film, smeka och massera dem, kyssa och ibland till och med slicka på dem. Jag var alltid noga med att ha alldeles rena och välvårdade fötter med fint målade naglar och tåringar, och jag förstod såklart att det var erotiskt laddat för honom. Men för min del var det bara så där extremt avslappnande, på gränsen till sövande skönt och jag känner mig än idag lite skyldig att jag utnyttjade hans fetish till att låta mig domna bort av välbehag istället för att gå igång sexuellt  på det.


    Där är vi olika då. Att ha en kille som slickar mina fötter är något av det sexigaste jag vet, det går jag definitivt igång på.
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-02-10 23:50:49 följande:
    Ja, jag mår tillräckligt bra för att inte ha en massa osmakliga fetischer kring osmakliga ting, ex. fötter. Till skillnad från avvikande kufar som du. 
    Det går inte att dela med sig av sina uppfattningar utan att nedvärdera andra människor?
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-02-11 00:13:42 följande:
    Han var nedlåtande mot mig, då får han också räkna med samma attityd tillbaka.

    Och jag har full rätt att uttala mig i frågan. Även när min åsikt kring sjuka fetischer är just negativa. 
    Du kan väl ändå inte få det till att jag menade att du inte har rätt att uttala dig?

    Tvärtom frågade jag om du inte kan dela med dig av din uppfattning utan att nedvärdera andra.
    Men det verkar ju inte gå. Du har bestämt att fötter är den fulaste delen av en människas kropp, och om någon uppskattar fötter så är det sjuka eller osmakliga fetischer för avvikande kufar.
    Avvikande från vad? Från din uppfattning....?
    Då är jag också gärna en kuf. En avvikande.
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-02-20 23:13:54 följande:
    Jag nedvärderar sånt som jag anser vara osunt, i detta fall fetischer som jag definitivt inte ser som något hälsosamt. 

    Slå upp ordet avvikande om du inte förstår ordets innebörd. Det är inte så svårt. 
    Vilket trams. Jag frågar vad det är avvikande från. Det är väl inte så svårt att svara på. 

    Men slå gärna upp ord som vidsynt eller öppensinnad. Kanske även trångsynt eller intolerant. 
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-02-20 23:22:00 följande:
    Vad är det avvikande från? Normen såklart. Det är väl inte så svårt att förstå?

    Människor med fetischer är inte öppensinnade. En öppensinnad person är vidsynt nog att se helhetsbilden och snurrar inte in sig på specifika detaljer. 
    En öppensinnad person är vidsynt nog att se att olika människor kan tända på olia saker. Alla följer inte normen, de är inte mindre värda för det.
  • Pussan
    Anonym (Venngarn) skrev 2024-02-21 07:49:46 följande:

    Fötter är äckliga. Usch. Hur kan man vilja ha svettiga tår kring sitt kön? Hur? Tår som eft
    er en dag i skorna luktar illa. Fötter är fula. Fast visst-pungen är en än fulare kroppsdel. 


    Jag brukar duscha.....
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-02-21 00:07:33 följande:
    Nej, det gör jag verkligen inte. Nej, att ha en fetisch ÄR att vara fixerad vid specifika detaljer och inte uppskatta den hela människan lika mycket för allt. 

    Skulle själv aldrig dejta en fetischist av den anledningen. Vill bli lika uppskattad för ögonen som för bröst, ben och andra sexuella delar av kroppen. Få människor ser något sexuellt i svettiga fötter med korvfingrar (tår) förövrigt. 
    Det har ju ingen som helst betydelse om det är få människor ser något sexuellt i detta. De som gör det de gör det. Varför ska du pracka på dem dina normer?
    Låt alla människor vara som de är så blir det bäst för alla.

    Och jag kan av många års erfarenhet säga att så få är det inte som ser något sexuellt i kvinnliga fötter i sexiga skor. 
  • Pussan
    Anonym (K) skrev 2024-02-22 12:29:33 följande:

    Finns det ens förklaringar till kinks? Varför går en del igång på fötter? Varför går andra igång på att få/ge smisk på bara stjärten? Varför går ytterligare andra igång på att kissa på sig eller att andra gör det?
    Finns hur många skumma kinks som helst men finns det förklaringar till hur man blir sån?


    Nej jag tror inte heller att alla kinks kan förklaras. Det är bara en känsla man får helt enkelt. 
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-03-02 03:43:00 följande:
    Därför att detta är precis vad avvikande människor försöker göra härinne. Pracka på oss med en frisk sexualitet era osmakliga fetischtrådar. Det är ni som försöker framställa era egna perversiteter som något normalt samtidigt som ni själva dömer oss med en normal syn på sex som "tråkiga", "religiösa" och annat verklighetsfrånvänt trams. 

    Det finns särskilda forum för folk som vill uppmuntra dessa böjelser och Familjeliv är inte ett av dem. 

    Och jo, det är en minoritet av folket som har dessa fetischer där de flesta tillhör gruppen HBTQ vilken i sin tur också är en mycket liten minoritet. Precis som kan läsas i bifogad länk i inlägget ovanför mina senaste. 
    Det går inte att diskutera med dig. Jag skriver ¨Låt alla människor vara som de är så blir det bäst för alla¨
    och då svarar du att ¨avvikande människor försöker......pracka på oss med en frisk sexualitet era osmakliga fetischtrådar¨

    Du läser alltså inte ens vad jag skriver innan du angriper.

    Slutdiskuterat för min del. 
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-03-19 01:24:21 följande:
    Bra. Du begriper ju inget du heller. Att folk är olika innebär inte att vissa sjuka perversiteter ska framställas som något normalt när de inte är detta och i värsta fall kan vara skadliga för kropp eller sinne.
    Jag har inte insett det innan, men du är ju riktigt rolig.
    Skadligt för kropp och sinne... att fixa med mina fötter.... SkrikandesSkrikandesSkrikandes ja, jag hoppas att de som har gjort det inte har fått läggas in på psyket efteråt....
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-03-27 04:35:58 följande:
    Det är snarare du som är rolig med din usla ordtolkning. 

    Jag pratade om osunda fixeringar vid specifika kroppsdelar. Inte om att "fixa med fötter". Detta gör typ alla. Kallas för vanlig fotvård. 

    Ingen normal människa uppskattar folk med fetischer. Ni är en minoritet och ni kommer att få problem med att hitta en partner som accepterar en skev sexualitet.

    Istället för att uppmuntra varandra till dessa störda fetischer genom alla trådar på forumet så vore det mer konstruktivt att söka hjälp för dem. 
    När jag skriver om de som har fixat med mina fötter så syftar jag föstås inte på vanlig fotvård, utan de som har smekt dem, pussat på dem, slickat dem osv. 
    Däremot dömer jag inte människor som har en annan uppfattning än jag har. Tilll skillnad från dig. 
  • Pussan
    Auditanne skrev 2024-04-03 01:03:37 följande:
    Det är dock inte ett normalt beteende och de flesta kvinnor lär vilja ha en man som uppskattar helheten av dem och inte specifika detaljer likt fötter.

    Och du nämnde inte några andra personer utan sa bara "fixa med mina fötter" så. Du var otydlig, snarare än att jag skulle ha missförstått.
    Javisst. Jag har inte skrivit någonstans att du har missförstått. Jag förtydligade vad jag menade, ifall det var otydligt. (Fast rubriken på tråden är i o f s ¨Vad orsakar fotfetischism/fotkink?¨)

    Men vet du vad? Jag skiter fullständigt i vad som är ¨normalt beteende¨. 
Svar på tråden Vad orsakar fotfetischism/fotkink?