Inlägg från: Anonym (Fot_fetisch) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fot_fetisch)

    Vad orsakar fotfetischism/fotkink?

    Pussan skrev 2024-02-09 22:09:49 följande:

    Är det inte så enkelt att det är ett väldigt kvinnligt attribut med bara fötter, kanske med målade naglar och/eller höga klackar/platåer? Så känns det för mig och så har det sagts mig många gånger. 
    I och för sig tycker jag att killar också ska vara barfota när det är dags... strumpor (i betydelsen sockar) är något av det mest avtändande som finns.


    KimLinnefeldt skrev 2024-02-09 15:20:22 följande:
    Intressant teori. Lät galen först, men faktiskt gillar jag ju doften i en (ren) armhåla, där jag antar att feromonerna flödar.

    Man med fot fetisch här. Först och främst, fot fetisch är inte en fetisch utan en samling av fetischer, jag delar några av de, men inte andra. Jag tänder tex på målade tånaglar men tycker inte alls om smutsiga eller svettiga fötter. På samma sätt finns det de som avskyr målade tånaglar och älskar svettiga fötter. 

    För mig kommer min fetisch av att mamma alltid gick runt barfota med målade tånaglar. När jag var liten tyckte jag att fötter var det äckligaste som fanns och bad mina flickvänner att alltid ha skor med täckta tår. 

    Min första långvariga flickvän/sambo berättade en dag att hon trodde att jag egentligen tände på fötter och att min avsky egen bara var en motreaktion. Det tog många år innan jag insåg att hon hade rätt. Även jag idag tänder riktigt mycket på fötter så skäms jag fortfarande över min fetisch och är bara öppen med det inför min fru. 


    Om du ställde en naken kvinna framför mig så är tårna det första jag kommer att spana in och brösten det andra. 

  • Anonym (Fot_fetisch)
    Pussan skrev 2024-02-09 22:54:31 följande:
    Det är ju verkligen ingenting du ska skämmas för!  När vi målar naglarna och tar på oss ¨fuck me-skor¨ med två smala remmar över foten och höga klackar så är det ju för att ni killar ska tycka att det är snyggt/sexigt.
    Det är väldigt sexigt med bara fötter på en kvinna och klackar förhöjer det ytterligare. Fot fetisch är den vanligaste fetischen men trots det är det många som ser det som något lite udda/konstigt och jag hade varit rädd för att bli dömd och att folk i min närhet skulle känna sig obekväma i min närhet.
  • Anonym (Fot_fetisch)
    Tink skrev 2024-02-09 23:22:30 följande:

    Jag har en gång haft en pojkvän som älskade att sitta med mina fötter i sitt knä medan vi satt i soffan och pratade eller såg på film, smeka och massera dem, kyssa och ibland till och med slicka på dem. Jag var alltid noga med att ha alldeles rena och välvårdade fötter med fint målade naglar och tåringar, och jag förstod såklart att det var erotiskt laddat för honom. Men för min del var det bara så där extremt avslappnande, på gränsen till sövande skönt och jag känner mig än idag lite skyldig att jag utnyttjade hans fetish till att låta mig domna bort av välbehag istället för att gå igång sexuellt  på det.


    Det är det bästa förhållningssättet tror jag. Min fru gör samma sak med mig.
    Bara för att man tänder på något så betyder det inte att det alltid är associerat med sex.

    De flesta ser ju bröst som sexuellt laddade, vilket de är i sexuella sammanhang. Sen finns det situationer där bröst inte är sexuellt laddade, tex när en kvinna ammar. 
  • Anonym (Fot_fetisch)
    Auditanne skrev 2024-02-10 23:05:05 följande:

    Nån form av autism gissar jag. Ett vanligt drag bland autistiska män är att fixera sig vid specifika detaljer och missa helheten. Något so sker i många sammanhang utöver sexlivet och kvinnans kropp.

    Jag har också autistiska drag men klarar ändå av att se och uppskatta helheten av människors kroppar. Att stirra in sig på en enda kroppsdel låter bara osunt och obalanserat. 


    helt fel, det är inte så att man bara sittrar sig blind på fötterna.
    Jag tror inte att det har någon som helst koppling till autism.
  • Anonym (Fot_fetisch)
    Auditanne skrev 2024-02-10 23:42:49 följande:
    Det tror jag eftersom det handlar om att snöa in sig på en speciell del av kroppen. Det är som sagt detta som fetischer handlar om. Skulle själv aldrig dejta någon med knäppa fixeringar. Speciellt inte kring fötter som är den allra fulaste delen av en människas kropp. 
    Mår du bra?
  • Anonym (Fot_fetisch)
    Auditanne skrev 2024-02-10 23:50:49 följande:
    Ja, jag mår tillräckligt bra för att inte ha en massa osmakliga fetischer kring osmakliga ting, ex. fötter. Till skillnad från avvikande kufar som du. 
    Det gläder mig att du mår bra. 
    Ha en fin kväll
Svar på tråden Vad orsakar fotfetischism/fotkink?