Inlägg från: Anonym (Gltlgölkd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gltlgölkd)

    Vad orsakar fotfetischism/fotkink?

    Misstänker att fotsvett innehåller feromoner, som gör att fotlukten attraherar. 

  • Anonym (Gltlgölkd)
    Auditanne skrev 2024-04-03 01:03:37 följande:
    Det är dock inte ett normalt beteende och de flesta kvinnor lär vilja ha en man som uppskattar helheten av dem och inte specifika detaljer likt fötter.

    Du verkar ha snöat in på att personer med fotfetischism enbart skulle se fötterna och inte helheten. Utan att för den skull kunna uttala mig å alla fotfetischisters vägnar, kan jag som manlig, heterosexuell man som uppskattar tjejers fötter berätta att jag definitivt attraheras av hela tjejen och inte enbart hennes fötter.


    Fötterna måste sitta på en tjej jag finner attraktiv och sexig och kan alltså inte vara vilka fötter som helst. En oattraktiv tjejs (subjektivt, förstås) fötter går exempelvis helt bort. Så glöm det där att jag enbart skulle uppskatta fötterna, då en tjej för mig är en helhet med både yttre och inre egenskaper som kan vara tilldragande eller mindre tilldragande.

    Sedan förstår jag inte heller behovet att döma ut andras sexuella preferenser så länge som dessa inte påtvingas en. Det finns massvis med sexuella varianter som är helt ointressanta för just mig, men så länge det handlar om frivilliga handlingar vuxna människor emellan kan jag inte se att jag behöver helt döma ut vad de går i gång på. Visst, det finns sådant som är direkt avtändande för mig, men det innebär inte att jag dömer ut att andra går i gång på det.
    Live and let live är väl lite min devis där.

Svar på tråden Vad orsakar fotfetischism/fotkink?