Inlägg från: Anonym (AI-användare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (AI-användare)

    Tycker ni detta är acceptabelt?

    Anonym (Anonym svensk) skrev 2024-01-31 21:30:23 följande:
    Du tänker för mycket. Alldeles för mycket. Finns garanterat redan folk som tänker saker om dig. Inget du kan styra över.
    Ja, jag brukar fundera en del för är en väldigt jobbig situation med hon jag gillar. Jag bryr inte om vad de tänker om henne (för gillar henne) men är snarare orolig för att det ska läcka innan vi ev blir ihop (om båda vill) 

    Är rädd för risken att de ska se mig som ytlig för jag började gilla henne snabbt
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (Örebro) skrev 2024-01-31 22:33:21 följande:
    Vad vore så hemskt med om några stycken fick reda på att du gillar nån?

    Jaha, är hennes vänner dina vänner så du kan snacka med de?
    Vill berätta själv i eget tempo men ja känner några av hennes vänner då vi är i samma förbund. Hennes syster känner jag också som är i samma förbund så ja, har gemensamma vänner. 

    Vill inte att det ska läcka för vill berätta själv efter jag dejtat ett tag med personen jag gillar. Vill bli ihop med henne liksom (om vi båda vill liksom) 

    Så ja känner vissa av hennes vänner (i förbundet) 
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (Örebro) skrev 2024-01-31 23:18:05 följande:
    Men grabben, det är inte pinsamt att GILLA nån! Du gör värsta grejen av det!
    Vad känner hon?
    Jag vet inte mer än att hon bjöd in mig till en konsert med henne efter att jag skrivit med henne privat en del
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (Örebro) skrev 2024-01-31 23:24:31 följande:

    När ska ni gå på den då? Snackar ni varje dag?


    Datum inte bestämt, nej för jag har inte velat vara för hängig på henne. Ska dock skriva imorgon. Fick känslor för henne väldigt fort dock. Har skrivit en del med henne men inte om kärlek/relationer 
  • Anonym (AI-användare)
    felicityporter skrev 2024-02-01 00:19:09 följande:
    Med andra ord så har hon berättat att hon vill gå på en konsert som du också av en händelse vill gå på?
    Nej, jag berättade inte innan att jag skulle på det. Om detta leder till att vi i slutändan blir ett par vore det fantastiskt.
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (C) skrev 2024-01-31 22:38:39 följande:

    Skaffa dig en bra kurator istället.  Det där är bara larv att använda AI när det gäller känslor. Du är rädd för att bli bedömd. För vad? En kurator gör inte det. Med en sådan kan du bolla tankar med och som kan hitta den röda tråden. Det är så du utvecklas och växer. Att fråga Siri t ex är ju mest kul. Fakta kan läras in. Inte läsa emotioner. För det måste du vara levande. 


    Fast jag mår bra och finns personer i större behov av det. Jag pratar hellre med andra om det och vill såklart prata med henne. 

    Känner inget behov av kurator.
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (A) skrev 2024-02-01 15:44:53 följande:

    Så ni har inte träffats sedan förra eventet? Och nu har hon bjudit in dig till en konsert?

    Det finns en kille här på FL som har samma frågeställningar som du har,  läs vilka råd han fått, kanske det kan hjälpa dig också. 


    Han är dock lite osäker på sina känslor för han dejtade en annan tjej. 


    Nej det har vi inte gjort. Jag är inte osäker på mina känslor. Känner enbart känslor för en person. 
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (Anonym svensk) skrev 2024-02-01 15:36:22 följande:
    Ändå påstår du att du inte är användaren i de andra trådarna, som har precis samma "problem" med avstånd OCH blev medbjuden på konsert // Tungan ute
    Tro det eller ej men liknande saker för personer är rätt vanligt. Jag vet inte vilken tråd du syftar på. Tror nog du blandar ihop mig med någon annan.
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (Hej) skrev 2024-02-01 16:24:27 följande:
    Men du är ju för töntig! Ju mer du skriver, desto mer känns du som att du stannat i utvecklingen vid 14-års ålder.

    Träffa nu en kurator och ställ frågor om livet som du behöver få reda på mer om, hur människor fungerar eller kärlek eller vad som helst, du är verkligen en som ska ta upp kuratorns tid!

    Nej, jag mår bra och är fullt redo för nästa relation jag kommer hamna i. Jag är mogen och vuxen och känner inget behov. Jag är mognare än snittet för min ålder dessutom iom att flera i min ålder begår brott, skadar sin hälsa, är otrogna exempelvis.


     


    Nej, det kommer jag inte göra. Jag mår bra och det finns personer i större behov.

  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (Anonym svensk) skrev 2024-02-01 16:47:52 följande:
    Jobbar med gymnasieelever kan säga att du INTE är mognare än snittet, snarare tvärtom.

    Stämmer inte, finns en del personer i min klass ex som gjort betydligt mer omogna saker än jag och som t.ex inte ens kan sitta still vid lektioner eller följa en genomgång (mer än en majoritet i princip) så jo, det är mer än en majoritet som är mindre mogna än jag. 


     

  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (C) skrev 2024-02-01 18:42:04 följande:

    Vara det att du snackar med AI kvinna är rätt sjukt. Levande människor är bättre. Att träffa kurator är bra. Du behöver inte må dåligt för det. Du säger att du inte mår dåligt och vill lämna plats för annan. Det är ju gentilt men rackarns dumt av dig. Du behöver prata om din syn på kärlek, relationer, att vara ung vuxen. Du påstår att du är mognare än andra 18 åringar. Lite lillgammal kanske. Men din EQ är synnerligen outvecklad efter att ha följt ditt sätt att resonera. Släpp sargen och våga leva istället. Hjärtesorg och besvikelser ingår i att bli vuxen. Så länge du inte kommer in i ett självskadebeteende eller gör illa någon annan kan du gott utvecklad och leva. 


    Har inte pratat med en AI kvinna utan till en neutral chatbot av OpenAI med enkla frågor om relationer (typ vad är bäst att göra i situation x) 


     


    Inte pratat med en relations-AI nej utan enbart chatgpt med enkla frågor om vad som är bäst att göra. Och det är dessutom inte sjukt. 


     


    På EQ test presterar jag dessutom bättre än snittet och jag har vänner men jag som person är mer reserverad och håller en låg profil och är inte mycket känslostyrd direkt utan snarare mer rationellt styrd.

  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (AI-användare) skrev 2024-02-01 18:59:59 följande:

    Har inte pratat med en AI kvinna utan till en neutral chatbot av OpenAI med enkla frågor om relationer (typ vad är bäst att göra i situation x) 


     


    Inte pratat med en relations-AI nej utan enbart chatgpt med enkla frågor om vad som är bäst att göra. Och det är dessutom inte sjukt. 


     


    På EQ test presterar jag dessutom bättre än snittet och jag har vänner men jag som person är mer reserverad och håller en låg profil och är inte mycket känslostyrd direkt utan snarare mer rationellt styrd.


    Skulle dessutom aldrig skada någon vare sig mig själv eller andra. Jättekonstigt påstående som nämndes typ. Jag mår bra, det är normalt att vara rädd för att få sitt hjärta krossat.
  • Anonym (AI-användare)
    Anonym (C) skrev 2024-02-01 19:11:23 följande:

    Men vad är ditt problem då? Släpp sargen och dig ut i dejtingvärlden. Hjärtesorg är aldrig roligt men det ingår. Det jag menar med självskadebeteende är att du ex vis skulle börja kröka hårt och ha oskyddat sex med massor av män och kvinnor. Manipulera andra fle egen tillfredsställelse. 


    Jag anser att det är sjukt att blanda in AI om det inte är för rent nöje. Det behöver vi inte vara överens om. 


    Problemet är att det är en tjej som jag redan gillar och tror inte jag kan få känslor för flera personer samtidigt. Nej jag skulle aldrig ligga med flera kvinnor oskyddat (har dessutom inte gjort sexuell debut än) och är straight. Skulle heller aldrig låtsas ha känslor för ngn för att bli ihop såklart
  • Anonym (AI-användare)
    Fiona M skrev 2024-02-01 19:47:08 följande:

    Jag funderar på att anmäla tråden.
    Om du inte är samma person så har du snott dennes hela problem in i minsta detalj och driver med honom här, och det känns inte OK.


    Det är jag som skrivit båda men skapade en med annat för att det inte skulle bli för mycket fokus på jag som skrev liksom. Ville inte att fokuset skulle ligga på mig som det blev nu.


     


    Bevis här: 

  • Anonym (AI-användare)
    Fiona M skrev 2024-02-01 20:11:37 följande:
    OK. Bra, för det är inte schysst att driva med folk.
    Mm men situationen är fortfarande jobbig som jag beskrev tidigare i det tidiga svaret till personen innan dig. Aldrig förväntat mig detta heller, mina känslor kom liksom som en chock för mig själv. 
Svar på tråden Tycker ni detta är acceptabelt?