Inlägg från: anonym05swe |Visa alla inlägg
  • anonym05swe

    Tycker ni detta är acceptabelt?

    Anonym (Hej) skrev 2024-02-01 21:27:30 följande:
    Och här visar du precis på den omognad som vi pratar om, trodde du verkligen att någon trodde på din lögn (i båda dina trådar)? 

    Jag vill inte trycka ner någon som bara är 18 år gammal men du behöver verkligen komma ner från dina höga hästar och få lite ödmjukhet. Du är inte mognare än dina klasskamrater bara för att du inte tramsar, det betyder bara att du klarar av att sitta still och satsa på skolan. De kanske har massor med insikt om hur tjejer och förhållande fungerar, något du inte vet alls (vilket är helt okej men du behöver börja ta åt dig av råden du har fått).

    Det är så tydligt att du saknar kunskap om hur andra människor fungerar och hur livet kan gå åt alla möjliga håll, du behöver skaffa vänner som du lär känna ordentligt innan du ska engagera dig i en tjej du träffat 2 (?) gånger.

    Jag försöker följa de goda råden så mkt som möjligt, har därför skrivit med henne och aktivt tagit kontakt. 


    Varför skulle jag inte engagera mig i henne? Har känslor för henne och vill dessutom träffa henne mer. Har inte heller fått någon form av dålig känsla eller sett något negativt av henne när vi träffats. 


     


    Jag är beredd på att det kan gå väldigt blandat, har liksom fått mitt hjärta krossat flera gånger 

  • anonym05swe
    Fiona M skrev 2024-02-01 22:39:26 följande:

    Jag antar att du använder ai för att nysta i dina känslor och sortera upp dina tankar. Tycker du det hjälper sig?
    Bra isf, men en ai kan inte känna, och råden blir därefter.

    Jag vet att du skrivit att du vill vara förberedd och minimera risker, men det finns inga facit och mallar i körlek, ibland får man bara lasta sig ut och hoppas på det bästa. Och samla ihop sig och få vidare om det inte funkar. 


    Nja, mer för att ventilera och fråga om allmänna råd för att komma närmre hon jag gillar utan att för tidigt avslöja mig. 


     


    Nej, finns inget facit men tror det är fullt möjligt att vi blir ett par liksom. Om det inte blir vi blir det jobbigt ja, men självklart är det bara att acceptera. Det värsta är dock att jag inte förväntade mig falla för någon direkt. Kände ingenting första för så här har mina känslor utvecklats typ för henne så ja, har gått fort


Svar på tråden Tycker ni detta är acceptabelt?