Inlägg från: Anonym (C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (C)

    Tycker ni detta är acceptabelt?

    Skaffa dig en bra kurator istället.  Det där är bara larv att använda AI när det gäller känslor. Du är rädd för att bli bedömd. För vad? En kurator gör inte det. Med en sådan kan du bolla tankar med och som kan hitta den röda tråden. Det är så du utvecklas och växer. Att fråga Siri t ex är ju mest kul. Fakta kan läras in. Inte läsa emotioner. För det måste du vara levande. 

  • Anonym (C)

    Vara det att du snackar med AI kvinna är rätt sjukt. Levande människor är bättre. Att träffa kurator är bra. Du behöver inte må dåligt för det. Du säger att du inte mår dåligt och vill lämna plats för annan. Det är ju gentilt men rackarns dumt av dig. Du behöver prata om din syn på kärlek, relationer, att vara ung vuxen. Du påstår att du är mognare än andra 18 åringar. Lite lillgammal kanske. Men din EQ är synnerligen outvecklad efter att ha följt ditt sätt att resonera. Släpp sargen och våga leva istället. Hjärtesorg och besvikelser ingår i att bli vuxen. Så länge du inte kommer in i ett självskadebeteende eller gör illa någon annan kan du gott utvecklad och leva. 

  • Anonym (C)

    Men vad är ditt problem då? Släpp sargen och dig ut i dejtingvärlden. Hjärtesorg är aldrig roligt men det ingår. Det jag menar med självskadebeteende är att du ex vis skulle börja kröka hårt och ha oskyddat sex med massor av män och kvinnor. Manipulera andra fle egen tillfredsställelse. 


    Jag anser att det är sjukt att blanda in AI om det inte är för rent nöje. Det behöver vi inte vara överens om. 

Svar på tråden Tycker ni detta är acceptabelt?