Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Stringkalsonger

    Drbutt skrev 2024-01-30 18:16:57 följande:

    Kan hålla med dig om att det inte ser bekvämt ut. men efter år av användning så vill jag numer påstå att boxer är extremt mycket mer obekvämt. 


    string håller allt på plats och man känner sig smidig på ett härligt sätt, kanske du borde testa? 


    Att ett par boxer inte håller paketet på plats är enbart för att du valt fel boxer. Jag kör numer endast boxer från Norska ComfyBalls, det var en mirakelkänsla att ta på sig dem och jag kommer ihåg att jag beskrev det som att man går runt med känslan av att frugan håller sin hand runt paketet hela dagen. Första tiden med ComfyBalls boxers gick jag runt med mysballe hela dagarna. Skulle själv aldrig få för mig att gå runt i string pga hygieniska skäl, jag har ett jävligt hårigt arsle och det är svårt att torka sig ren efter nr.2, torkar med våtservetter men efter nån timme är jag oftast tvungen att gå och torka mig igen då det läckt en del avföring från tarmen, det är inget som kommer så långt ut som att det blir bromsspår i kallingarna, men med string skulle det ju definitivt bli ett problem.
  • Anonym (Man)
    Tobenen skrev 2024-05-31 14:19:12 följande:

    Rakt och ärligt svar. Jag har själv funderat på att testa Comfy balls. Efter din recension kommer jag att beställa ett par!


    Gört! Återkom gärna med du själv tyckte om dem!
Svar på tråden Stringkalsonger