Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Var det här misshandel?

    Det är våld ändå. Även om han hade boxat in i sänggaveln så är det våld. Slå sönder eller kasta saker kring sig i gräl är också våld.

  • Anonym (M)
    Anonym (Ja) skrev 2024-01-25 06:55:41 följande:

    Nästa gång kanske han slår dig i magen så bebisen dör. När barnet fötts kanske han slår dig, eller barnet när hen blir äldre.

    Nu är du tyvärr bunden vid den här idioten i många år framöver men du måste FLYTTA NU.


    TS behöver anmäla honom först så det blir dokumenterat. Kan vara bra
  • Anonym (M)
    Anonym (Förvirrad) skrev 2024-01-25 12:03:32 följande:
    Grät hela kvällen igår och på morgonen idag och han har försökt få kontakt men jag har vägrat svara. Men nu på förmiddagen så svarade jag och sa att han är en jävla idiot, sjuk i huvudet etc och han var/försökte vara oförstående. Jag sa att han slog ju mig med full kraft över hela magen och då sa han att det inte var meningen. Att det inte var meningen att han skulle träffa magen utan att han bara ville slå till kudden. För att markera hur arg han var.

    Jag vet, jag är säkert jättedum i huvudet men försöker förstå om han genuint bara ville slå till kudden och han inte tänkte på att den låg lutad mot magen eller om det bara är en ursäkt.
    Tänker mig att kvinnomisshandlare annars inte brukar försöka komma med sånna ursäkter? Att det var misstag att slaget råkade träffa kvinnan.
    Han verkar iallafall ledsen över att slaget ändå träffade mig så nu är jag ännu mer förvirrad
    Läste du inte vad jag skrev? Det är ändå våld även om han skulle sikta på någon sak. Det är för att skrämma och hota, offret får känslan att nästa gång kan det vara mig han slår. Han säger ju själv att det var för att markera. Googla olika typer av våld.

    Men inte en chans att han träffade fel. Eller har han någon typ av synskada? Är han handikappad?
  • Anonym (M)
    Anonym (Förvirrad) skrev 2024-01-25 15:14:05 följande:

    Han är annars aldrig våldsam, varken mot mig eller saker, väggar, dörrar etc
    Tvärtom är han den lugna typen och i vanliga fall när han är arg så brukar han låsa in sig i sig själv. Vägrar prata under ett par timmar men aldrig utåtagerande/hotfull/våldsam.

    Så det här kom väldigt plötsligt och oväntat med tanke på hur han reagerar i vanliga fall


    Du behöver prata med människor i din omgivning om detta. Människor som bryr sig om dig, hör vad de har att säga. Öppna dig för dem
Svar på tråden Var det här misshandel?