• Anonym (Ledsen)

    Upprepade biokemisk graviditeter, någon mer??

    Hoppas att Marie kan hjälpa er. Har tänkt att ta hennes hjälp med tycker att det blir för dyrt med droppen just nu. Vill testa Trombyl och Prednisolon först :) Jag tror ju oxå att migt immunförsvar kan spöka eftersom jag har antikroppar mot sköldkörteln och sen får jag svamp och bakteriell vaginos lite då och då. Vet inte om det har med det att göra men behandlar ju och sen är det borta. Har ni problem med det?

  • Anonym (Ledsen)
    Dalarna91 skrev 2024-01-06 16:26:36 följande:
    Brukar du testa innan bim?.
    Ja brukar testa vid runt äl+10. Kommer nog börja testa då någon gång. Jag har tidigare fått positivt då men inte alla gånger. Jag tänker att jag vill veta så fort som möjligt om jag blir gravid så att jag hinner börja med medicinerna :) Kanske hinner inte fostret stötas ut då, inbillar mig det iaf :) Du då?
  • Anonym (Ledsen)
    Dalarna91 skrev 2024-01-06 19:29:55 följande:
    Jag tar också test kring äl +10. 
    Då jag tar progrestron så vill man veta om man är gravid. Visar det negativt på äl +12/13 så slutar jag ta, sen tar det 2-3 dagar innan mensen kommer igång. Jag vill inte ha alltför lång lutealfas. 
    Jaa precis, jag gör samma :) Man vill ju inte att mensen ska fördröjas :)
  • Anonym (Ledsen)
    Guldlocken31 skrev 2024-01-08 19:52:19 följande:

    Vet ni om bakteriell vaginos kan vara en anledning till missfall? 


    Det står ju att det kan påverka, men vet inte om det är mer senare missfall. Lite oklart :)
  • Anonym (Ledsen)
    Guldlocken31 skrev 2024-01-09 08:15:55 följande:

    Tack för snabbt svar!! Tog ett självtest igår som visar på att mitt pH värde i slidan är mycket högre än va de ska vara (utan direkt några symtom). + att jag haft problem med pH värdet även i hårbottnen i typ flera år. Så tänkte ifall det kunde vara nån form av hormonell obalans som kan påverka. Säkert löjligt tänkt 😂 


    Ingen konstig fråga, man försöker med allt och kolla upp allt eftersom det är svårt att få bra hjälp eller någon doktor som är villig att hjälpa en. Själv har jag fått kämpa känner jag. Men har du svamp eller BV då när ditt pH är högre? :)
  • Anonym (Ledsen)

    Tog några test men dem var tyvärr negativa och idag kom mensen, så inget denna gång. Hur går det för er?

  • Anonym (Ledsen)

    Kommer inte ihåg vad som sagts i denna tråd, men är det någon av er som börjat med Trombyl eller Prednisolon innan graviditet? Efter äl till exempel? 
    Vet inte om man kanske behöver börja tidigare än vid graviditet, dels för att lättare bli gravid och dels för att fostret inte ska hinna stötas ut? Vad tror ni?

  • Anonym (Ledsen)
    Dalarna91 skrev 2024-01-15 18:42:02 följande:

    Jag tar trombyl och prednisolon från ägglossning till mens. 
    Får jag mens så slutar jag.


    Okej, funderar oxå på att testa det, har dock inte fått utskrivet Prednisolon utan köpt det själv receptfritt utomlands så är rädd att det inte kommer räcka en bit in på en graviditet sen i så fall. Sen tyckte ju läkaren som skrev ut Trombyl att jag skulle vänta till plus, men han verkade okunnig. Hmm, kanske att jag kan börja med Trombyl om inte annat :)
  • Anonym (Ledsen)
    Dalarna91 skrev 2024-01-15 20:51:23 följande:
    Trombyl är bättre än inget tänker jag :) 
    Det är så svårt att hitta läkare som kan göra recept. Det är inte narkotika vi pratar om...
    Jaa precis! Så får det nog bli. Eller hur. Blir trött och får tillslut ta saken i egna händer om det ska bli några barn?
  • Anonym (Ledsen)
    Dalarna91 skrev 2024-01-16 10:33:32 följande:
    Ja, jag vet inte hur mycket jag har gjort för att läkaren inte vill ens träffa en. 
    Nee precis. Sjukt ändå att det ska behöva vara så. Inte konstigt att folk mår dåligt. 
  • Anonym (Ledsen)
    Dalarna91 skrev 2024-01-18 07:30:15 följande:
    Nu väntar man bara på mens som borde komma till helgen. Slutade med progrestron igår. 
    Okej, inget positivt test? :( Min mens är snart slut så ny omgång snart :) 
  • Anonym (Ledsen)
    Guldlocken31 skrev 2024-01-19 23:06:11 följande:

    Ledsen för sent svar, varit dålig på att uppdatera här inne pga mkt jobb.. tråkigt med neg test? bara till o kämpa vidare 🙏 heja er!
    jag var hos läkaren på Fertilitetsplus idag eftersom mina tester visade på överaktivt immunförsvar. Så nu har de satt in mig på progestoron (som jag ska börja ta strax efter ÄL och framåt) + intralipid, omega3, inusitol, folsyra samt hiprex (som förhoppnings ska hålla borta mina återkommande urinvägsinfektioner). Hoppas på att det funkar nu. 


    Japp bara kämpa på :)

    Åh så skönt för dig att få hjälp! Hade du fått testa Prednisolon förut eller hur var det? Eller dem på Fertilitetsplus rekommenderar inte det eller? :) Har hört så olika vem som fått utskrivet det eller inte. Men hoppas nu att dessa mediciner som du fått ska göra susen nästa gång :)
  • Anonym (Ledsen)
    Jenniferr90 skrev 2024-02-09 07:23:23 följande:

    Hittade denna tråden nu på morgonen , har också sökt efter någon med många missfall . Jag gick igår igenom mitt sjunde missfall. Vi har en dotter som är 5 år om 3 veckor . innan henne hade vi inte något missfall . Sen har alla dessa 7 skett på 2 år , jag upplever vi får noll hjälp för vi inte är barnlösa. vår utredning var några blodprov känns det som. jag vet inte hur man ska orka fortsätta?

    mina missfall kommer inte igång av sig själva heller utan kräver medicin och det är så påfrestande .


    Beklagar, det är tufft med missfall! Upplever oxå att man inte blir lyssnad på eller får hjälp. Det är påfrestande att behöva kämpa sig till information!

    Jag själv har haft fyra missfall, men har inget barn sedan innan. Rädd att aldrig kunna få barn. Får inte hjälp med IVF - dem säger att IVF även kan ge en större risk för missfall. 


    Testar nu lite olika mediciner vid nästa plus, men det tar sådan tid för oss att bli gravida. Inget plus denna månaden heller. 

  • Anonym (Ledsen)

    Inte ännu tyvärr..inväntar ägglossning nu i dagarna :)

Svar på tråden Upprepade biokemisk graviditeter, någon mer??