Tom kyl... hjälp mig fylla den
Okej... Jag behöver tips och hjälp.
Intressant, vad ska man fylla ett kyl med och för en som inte använder det som finns i kylen.
Har du tänkt på hur de kommer tänka när du har fyllt kylen, och sen inte ens öppnat eller ens använt nått av det?
Du kan börja med lite lök, morötter och potatis längs ned, de har lång hållbarhet, men måste kollas upp lite då och då och att de inte börjar ruttna.
Men med lite flyt så kan dessa vara där i upp mot ett år, med otur betydligt kortare.(Aldrig själv fattat varför det är så.)
Cräm fräs kan du ha en eller två burkar, dessa håller extremt länge och klagar någon på bäst före datumet, så säger du bara de blir bara godare med tiden.
Själv har jag haft såna över 6 månader efter bästföredatumet, och i det läget smakat fantastiskt.
Har träffat på ett märke som har gett upp, vilket har förbluffat mig.
Oöppnad grädde häller rätt länge och om man väljer den som har lägre hållbarhet.
Men låter som ett slöseri med pengar, då den är inte så lång ändå.
Sen lite sylt, senap och sånt, ta ur de krossade tomaterna och andra helkonserver, för det ser bara löjligt ut att ha dom där.
Men en burk ansjovis går ju ha.
Sen kanske lite lim och nässpray utanför maten.
Sen kanske en olivburk, ölkorv, andra råvaror som har kortare hållbarhet är inte direkt aktuella då det bara kostar en massa pengar.
Sen 2-3 flaskor bubbelvatten fyller en del, och kanske 3-4 burkar läsk.
För överdriva med vatten och läsk, det ser bara löjligt ut.