Inlägg från: Anonym (???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (???)

    Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?

    Anonym (Svit) skrev 2023-12-02 02:00:37 följande:
    Det finns många manliga prostituerade. Karaktäristiskt för kunden är dock att det är en man
    Nope. Vad gäller den kvinnliga sexturismen som spridit sig till Gambia är den typiska kunden en kvinna. Punkt. 
  • Anonym (???)
    Anonym (Svit) skrev 2023-12-02 02:56:57 följande:
    Den typiska sexköparen är en man. Inget snack om saken. Blir ändå inte bättre om det skulle vara en kvinna 

    "punkt"
    Resonemanget är helt och hållet avhängigt vilken del av världen du anger som exempel. I Thailand är den karaktäristiska sexköparen mkt riktigt en male. I Gambia är å andra sidan den typiska sexköparen en Female. Ser vi globalt på prostitution som fenomen är absolut sexköparen i regel en man, vilket såklart inte gör saken bättre. Speciellt som någon uttryckt i tråden är män farligare som sexköpare (använder gissningsvis mer våld mot sexsäljaren). Punkt och slut. 
  • Anonym (???)
    Liza13 skrev 2023-12-02 03:10:03 följande:
    Men dom kvinnorna är ju medräknade i beräkningen på 1 %..av alla kvinnor i världen som ens skulle kunna tänka sig att köpa sex...

    Män håller väl sig inte till att bara köpa sex i Thailand eller Tyskland (det var bara 2 ex), nej dom köper sex i varenda land som finns på denna planet.

    Ett till ex på ett land där det är mycket köpsex är USA..och närliggande länder..Många där gillar barnsex..eller våldtäkt kanske man säger.

    Men det är precis det prostitution är..Våldtäkt och Barn som blivit bortrövade och blir påsatta av äckliga gubbar..

    Kolla bara på Epstein Island..🤮 

    Jeffrey Epstein hade en ö dit han bjöd in kändisar för att ha sex med barn som han hade "adopterat" o köpt...Det kan ni själva söka på google.

    Som tur var så blev han och flera andra åtalade för sina äckliga brott mot barnen..
    Och det allra allra bästa av allt var att Epstein blev mördad i fängelset av andra interner..

    Dom gillade tydligen inte pedofiler så dom fimpade honom innan hans rättegång ens var slut....
     
    Jodå, har sett dokumentären om Jeffrey Epstein Island. Tragiskt alltihopa. 
  • Anonym (???)
    Anonym (Svit) skrev 2023-12-02 03:42:28 följande:
    Vad vill du säga med det? Den typiska sexköparen är en man. Nu har jag inte kollat upp siffrorna du påstår, skulle ändå gissa att det är fler män i Gambia som köper prostituerade. 

    Om du läser tråden mer noggrant ser du tydligt och klart att jag besvarade @Liza13 & Co som hävdade att kvinnor aldrig reser utomlands (Gambia mitt exempel) för att idka sex. Om du följer trådens flöde ges du ett sammanhang. Din polett trillar ned. Lycka till! 


     


    Liza13 skrev 2023-12-02 00:25:05 följande:
    Precis jag håller med!

    Och dom enda kvinnor som jag ens har hört talas om som köpt sex..går inte ut på stan o "raggar upp" en manlig hora..Dom åker inte till Tyskland eller Thailand typ, för att få ligga.

    Utan dom få kvinnor som nu köper sex "beställer" en manlig eskort.. 
  • Anonym (???)
    Anonym (V) skrev 2023-12-02 08:59:04 följande:

    Kvinnliga sexköpare är givetvis inte bättre men försvinnande få jämfört med antalet män. Annars skulle det ju finnas en marknad för manliga prostituerade med kvinnor som kunder, vilket det inte gör.

    De flesta kvinnor som lever utan sex lever utan sex. Det finns sexleksaker som räcker för att uppfylla behoven. Kvinnor vill oftast ha ömsesidighet medan män verkar kunna bortse från det i högre utsträckning eller gillar makten i att kunna bestämma över en prostituerad.


    Hej @V. Uppfattar här att du undviker min mer eller mindre ambitiösa respons på ditt inatt. Där du kom med en rad påståenden om kvinnors sexualitet som knappast tyder på något annat än på bristande erfarenheter av olika kvinnor. När du bara för att ta ett exempel påstod att det inte är intressant om kvinnor får sex eller inte när de är kåta. Eller ditt halvtokiga resonemang om att kvinnor skulle ha lättare än männen i att ta hand om sina egna sexuella behov och se till andra värden. Menade du då i hennes roll som familjens projektledare, uppassare med huvudansvar för barnens uppfostran, släktingar, husdjursvakt mm? Tiden räcker inte till till erotik? Varpå mannen vänder sig till inhemsk och utrikes prostitution? 


    Har iakttagit sådan taktik i trådar när det smits om argumentationen glappar eller brister i sak. Ivrigt landar nya poster emellan när egna påståenden står obemötta eller slätas över. Smart retorik? Funkar nog endast på FL. Tilläggas kan att du själv förde ämnet en smula OT. 


    Anonym (???) skrev 2023-12-02 02:39:16 följande:

    Då ställer vi oss frågan hur många män som är bisexuella?


    Majoriteten av män som a) överhuvudtaget kan tänka sig vända sig till en prostituerad och köpa sex (9/10). Sexköpare tillhör en klar minoritet (1/10) eller 10%. b) andelen män av de 10% som är sexköpare och som därtill kan tänka sig en manlig sexpartner reducerar nog gruppen ytterligare. Män är i regel homofobiker tänder inte alltid på en annan mans penis. Familjelivs trådar Nyfiken på annan killes kuk är inte alltid representativa. 


     


    Anonym (V) skrev 2023-12-01 23:37:31 följande:
    Egentligen är det ointressant om kvinnor får sex när de är sugna eller inte. För även kvinnor som inte har tillgång till sex avstår från att köpa sex. Kvinnor tycks ha mycket lättare att ta hand om sina egna sexuella behov, se andra värden i livet och kan sällan tänka sig att köpa sex eftersom det inte bygger på ömsesidig njutning. 

    Jo! Det är MYCKET intressant om kvinnor får sex när de är kåta. Nej, kvinnor som saknar tillgång till sex avstår absolut inte alltid från att köpa sex. Hört talas om kvinnlig sexturism ex vis till Gambia? (ta gärna del av min post #85). ELLER om semesterromanser till sydliga delar av Europa, ex vis till Spaniens fastland eller öar? Där träffar nordeuropeiska kvinnor (och män!) litet lättare en hjärtevän/älskare/älskarinna när normativa gränser uppluckrade av ett generösare klimat i kombo med billigare alkohol. As simple as that. For everyone. 

    Du hävdar oxå kvinnor har mycket lättare för att ta hand om sina egna sexuella behov eller att se till andra värden i livet.

    - Hur enkelt kombineras kvinnors roll som projektledare i familjer med utrymmet ta hand om egna sexuella behov? Ges möjligheter till utveckling av kvinnors erotik? 


    - När du säger kvinnor har lättare att se till andra värden i livet menar du då kvinnor undertrycker sin sunda sexualitet? Om kvinnor vänder sig bort från sin lust och prioriterar annat kan det tänkas den kvinnliga erotiken negligerats? Vet inte hur dina erfarenheter av kvinnor ser ut om de dras över samma kam. Alla funkar på sitt sätt om så mångt är samma i kvinnors betingelser. My opinion.




  • Anonym (???)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-12-02 07:43:36 följande:
    Jag frågade män hur mycket de skulle ta betalt för att sälja sex till kvinnor under vissa förutsättningar, men det är knappast det svaren i tråden handlar om.

    Att jag inte fick svar på min annons beror naturligtvis på att marknaden för kvinnor som vill betala för sex i Sverige är väldigt liten. I den mån det finns läser de antagligen inte rosa sidorna. Detta var dock 20 år sen. Idag har jag ett högavlönade jobb samt lever i en fast relation. Att ta betalt för sex är för mig idag inget alternativ även om det skulle finnas en marknad.

    Men det hindrar inte mig från att formulera en hypotetisk frågeställning även om förutsättningarna är osannolika. Det trodde jag att folk kunde förstå.

    Om jag hade frågat dig om du skulle tacka ja till att följa med NASA på en resa till rymdstationen, hade du då klarat av att svara ja eller nej? Eller hade du bara tjafsat om hur osannolikt det skulle vara att du fick den möjligheten?
    Din konkreta frågeställning har jag besvarat utförligt på ett par ställen redan exempelvis #78. Mina resonemang inkluderar allt ifrån en krona till ett par tusenlappar för varje sexsession. Därtill har jag lagt till en pott för pensionssparande och en annan pott för sveda och värk. Manliga sexköpare kan nämligen vara farliga som en användare klokt påtalat i sin redan gränslösa sexualitet (mitt tillägg). Gränslösheten kommer till i köpet och exploateringen av en annans människas kropp, kön och själ. Det mentala stängs nämligen inte av eller frikopplas av den ekonomiska kompensationen. Sexsäljaren behöver därmed ett bättre juridiskt och ekonomiskt skydd. Om nu alls sex måste säljas som vilken vara som helst. Väldigt ledsamt och omänskligt om vi nagelfar fenomenet. 
  • Anonym (???)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-12-02 07:43:36 följande:
    Om jag hade frågat dig om du skulle tacka ja till att följa med NASA på en resa till rymdstationen, hade du då klarat av att svara ja eller nej? Eller hade du bara tjafsat om hur osannolikt det skulle vara att du fick den möjligheten?
    yes! det är väldigt lätt att tacka nej till NASA s rymdprogram om så frågeställningen är hypotetisk. Öppningar för kvinnor till prostitution är gigantiska när behoven tydligen är enorma. 
  • Anonym (???)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-12-02 10:32:46 följande:
    Dina inlägg innehåller mest bara en massa dravel om saker man ska tänka på, psykisk ohälsa, drogmissbruk att manliga sexköpare är farliga, pensionsparande, sveda och värk etc. att man får ont i röven om man säljer sex till män. Har du någonstans gömt ett konkret svar på min fråga har jag missat det eftersom jag inte orkar läsa igenom den typen av inlägg som du skriver. 
    Nä hej du! Mina poster har två syften. Primärt svarar jag på nytt och på nytt igen på din förfrågan om en tänkbar tariff eller prisklass på en sexsession - mellan en manlig prostituerad och en kvinnlig eller manlig kund. Så det så! Läs om. Läs rätt! 

    Jag vågar därtill ta bladet från munnen typ en visselblåsare om en genomrutten bransch. Men där tappar du genast intresset för min åsikt. Du vill ingen ögonöppnare ges! Och varför skulle du vilja det, när du annonserade ut dina sexuella tjänster på rosa sidorna hundra år sedan??!  
  • Anonym (???)
    Anonym (K) skrev 2023-12-03 01:54:12 följande:
    Jag nämnde lyxeskort som ett exempel, naturligtvis utgör många prostituerade inte den gruppen. Hade du faktiskt begripit vad jag skriver så hade du förstått att jag menar att det finns alla slags prostituerade med olika bakgrunder. Du saknar förståelse för annat än vad som ryms inom din egna snäva lilla världsuppfattning.

    Om skygglappar vore avtagbara kunde vi äntligen få leva och existera i den bästa av världar. Så länge outsiders skriver om eller förskönar den plågsamt brutala sanningen i väsentligheter förblir lidandet i världen konstant. Skriver du under på det? Vissa går till och med så lång att de utan fakta på bordet hävdar Jesus enbart rörde sig i prostitutions kretsar. Rättfärdigar sitt på relativt lösa grunder? Menar du här att du i och med du socialiserar dig  i samhällets mest utsatta skikt ska belönas med en tapperhetsmedalj? Varför stödjer du inte din vänkrets till ett konstruktivt leverne? Varför set du mellan fingrarna ifall väninnorna eller killkompisarna sätter sin fysiska och mentala säkerhet på spel? I varje arbetspass. Därtill jämförs sexarbetarnas vardagslunk med vanliga knegares och högt uppsatta tjänstemäns karriärer. I det resonemanget verkar det nästan dom du nedgör ordinära lönearbetare, resonerar som en omogen tonåring som aldrig sett arbetslivets villkor i vitögat. De prostituerade badar i glamour, är smartare än vanliga Svennar menar du? Närmast revisionistiskt förnekas sexsäljande avhoppares skildringar som skiljer sig milsvitt från din idealisering. Det är en sak att vara tänd och vilja ha mer sex än frugan är villig till. En annan sak är att köpa sig det mest intima av en utsatt och trasig människa. Varför låta sig luras? Jargongen hos sexsäljare påminner i mångt om andra utsatta gruppers. En människa som inte ser sig någon annan råd. Lär dig skilja på det enkla faktumet så är vi på samma sida i boken.


    Nej upp till kamp vet ja. Uppmuntra med din vilja och kraft dina bekanta till en mer konstruktiv vardag där de får känna en kreativt yrkesstolthet. De slipper mörka och ljuga om vad de sysslar med och kan röra sig raka i ryggen. 

  • Anonym (???)
    Liza13 skrev 2023-12-03 05:52:27 följande:
    Nähä..Har du aldrig köpt sex-av dina vänner...Nej det brukar man inte göra..Vill du ha en medalj för det eller?

    Jag har sett horor o karlar som velat köpa sex ( bor i stkh city-nära östermalm-horstråk-typ där Niklas Walhgren var o blev avrunkad).
    Och inte en enda kvinnlig sexköpare har jag sett..under alla år..hmm konstigt

    Om jag ens skulle överväga att bli hora så måste jag vara långt nere på botten o vara fruktansvärt hungrig, deprimerad  självmordsbenägen och ogift., men det blir ff inte frivilligt..

    Varför gå och tro något så naivt som att dina "kompisar" skulle gilla och bli påsatta i röven, bli slagna o ha rädsla för att bli mördade vid nästa torsk. Du verkar ju inte fatta att det inte är ett drömyrke.
    Hur mycket du än försöker få det till att det finns frivilliga..Nej det finns 1% som är sjuka mentalt som tror dom gör det frivilligt, men eftersom dom är mentalt handikappade så kan man inte kalla det frivilligt heller.

    Om det hade varit det så skulle det ha funnits Skolor för horor, men det finns det inte, hmm undrar varför om 1 hel procent av jordens befolkning som dina kompisar blir lyckligare med det än utan..

    Fråga dina polare om dom skulle fortsätta hora om dom träffade Richard Gere?
    Som i Pretty Woman..Tror du att en kvinna ens beh hora efter hon hade fångat en rik man? Nope..

    Kanske dina vänner är i fel yrke om dom ännu inte lyckats hitta en egen Richard Gere..Det är inte så svårt...faktiskt.
    👍 fantastiskt bra skrivet! Logiskt korrekt och huvudet på spiken.
  • Anonym (???)
    Anonym (K) skrev 2023-12-02 19:29:19 följande:
    Jag gav ett exempel på att man faktiskt kan vara selektiv även som prostituerad och inte nödvändigtvis behöver ligga med alla män som viftar med en sedelbunt. Om du visste vad en lyxeskort är så skulle du också förstå varför personkemi är en faktor. Det är inget unikt för just kärleksförhållanden utan även av betydelse vid t ex affärsuppgörelser.

    Men det enda du har att komma med i den här tråden är hur prostitution alltid är hemskt och består av tvång och hur alla som inte håller med dig till 100% romantiserar det eller är naiva.

    Personkemi är aldrig styrande ens i klientelet du benämner lyx eskort. Om du ändå skrev slum eskort vore epitetet mer korrekt. 


    Möjligen får horan den manliga kunden att inbilla sig en viss ömsesidighet, attraktion och kåthet uppstått. Så liggandet klaras av med mindre av skuldkänslor hos torsken vissa har dem, (psykopater/narcissister rationaliserar bisarra handlingar lättare). Men framförallt vill horan sedelbunten i fickan ska bli så tung som möjligt. Dessutom är imbecilla torskar en god födkrok, bättre än en realistisk man med bättre koll på etik och moral. Lättlurade sexköpare från Skandinavien går på mer än andra. 

  • Anonym (???)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-12-02 11:18:53 följande:
    Jag frågar efter hur mycket du (och ingen annan) skulle ta betalt för att sälja sex till kvinnor. Kan du svara på det i en mening? Bonuspoäng och du kan svara med ett enda ord.

    I första hand vill jag att du tar hand om din tråd på bästa sätt. När ex vis användaren @V påstår att kvinnans sexuella lust i sammanhanget är ointressant. Vidare att hon lättare än mannen kan ta hand om sin sexualitet på egen hand och vända sig till andra värden. Din tråd handlar om manlig prostitution. Varför accepteras i den kontexten kommentaren om kvinnans ointressanta sexlust öht? Står oxå oemotsagd. Ditt ämne baseras väl på kvinnans lust. Eller? 

    Jodå, där har jag tillfört i flera inlägg. Allt från en krona till ett par tusenlappar exklusive medel till pensionssparande samt kompensation för sveda och värk. Exempelvis när torsken vill köra oskyddat eller om kunden vill hårdhänt och brutalt analsex eller på annat sätt misshandlar sexsäljaren. Vill här lägga till en ersättning för oskyddat sex. Vilket belopp anser du själv är rimligt? Vad exakt kan kompensera en exploatering? 

  • Meddelande borttaget
Svar på tråden Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?