Inlägg från: Perjonsson |Visa alla inlägg
  • Perjonsson

    Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?

    Jag har seriöst nästan blivit såld som manshora.
    Jag är lång blond och i ett annat land där jag brukar vistas har detta ämne kommit på tal.
    Jag blev ihop med en 50årig nyskild kvinna som bara haft skitsex i sitt liv med sin man som inte orkade ge mycket njutning. För mej är det tändande få ta kvinnan till klimax så mycket det går innan jag avslutar. Hon har många gånger berättat att hon aldrig haft så härlig sex och att män i hennes land inte bryr sig nog om ge kvinnan bra sex. Hon har blivit som tokig i mej och gör allt för att få behålla mej. 
    Hon är rik, tjänar sina egna pengar och varje vecka träffar hon sina vänninor på salong för fixa naglar, hår mm men även för att dricka vin med snack. 
    Jo där kommer tydligen alla hemligheter fram och hon började berätta om mej, skicka livefilmer med alla damer bakom.
    Flera gånger när hon varit lite påverkad av vin har hon berättat om sina väninnor som saknar krydda i livet och är superavundsjuka på min dam. Att få ha en lång blond, välutrustad man som verkligen vill ge kvinnan njutning är önskat. Det framkom att dessa rika kvinnor seriöst skulle betala bra för en natt med mej. Först trodde jag det va på skämt men flera gånger när min dam druckit vin har hon slarvigt börjat berätta om sina väninnors hemligheter tankar, drömmar och att de kan betala drygt 4000kr för att få låna mej. Min dam berättar seriöst hur kvinnor hon känner som är gifta el skilda kan sakna  typ få äga en gentleman som ger henne romantik, närhet, sex. Och i paus ligga kvar där hon oblygt berätta om sitt sketna liv, våga önska vad hon vill och villig för att prova nya kinks. Min dam är i det närmast min suggermommy om det finns och behandlar mej som en prins o överraskar mej med bjuda mej gång på gång till exlusiva hotel i paradiset.
    Jag skulle inte ha något emot att förgylla damers liv o få betalt

  • Perjonsson
    Anonym (Manshora) skrev 2023-12-03 23:05:41 följande:
    Varför knullar du inte dessa kvinnor och får 4000:- då?
    Är det din sugarmommy som sätter stopp?
    Du har rätt i att det nog delvis är hon som sätter stopp för att hon är väldigt kär. Men även min feghet när det var på tal att inte fånga upp ämnet mer och spinna vidare på det. Vi får snart se fortsättning och om det kan ta ny inriktning
Svar på tråden Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?