Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?

    Nicke989 skrev 2023-11-25 11:20:38 följande:

    Vill en kvinna ha sex så får hon det, utan betalning, förutsatt att jag inte är i en monogam relation eller att hon är avtändande. 
    Jag har inga problem med ekonomi, droger eller psyket. för mig är kvinnokroppen så pass lockande att jag gärna utforskar den mer.


    Är det inte det TS frågar, vad du skulle ta för att ha sex med en kvinna du finner avtändande?
  • Anonym (M)
    Anonym (jodå) skrev 2023-11-27 08:39:38 följande:

    Som jag tolkar det är det alltså en kvinna som är fräsch, normalviktig och luktar gott, men som jag inte känner någon speciell attraktion till? 

    Det skulle jag kunna göra gratis om jag inte var gift. Men såklart vara tydlig med att det var ett ONS det handlade om. 


    Hur ofta då, och hur mycket tid skulle ni som svarar vara beredda att lägga på detta? TS, hur har du tänkt dig att detta skulle läggas upp? Ska männen som svarar tänka att de har detta istället för sina vanliga jobb eller på sin fritid?
  • Anonym (M)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-11-27 19:09:51 följande:
    Jag tänker mig tex en student, som vill hålla nere studieskulder eller få extra pengar till resor etc genom att jobba lite på lov, kvällar och helger.
    Kan också vara en lågbetald man som vill få in lite pengar med ett välbetalt deltidsarbete vid sidan av.
    Ja ska man göra det för att tjäna pengarna då blir det många ligg om man ska ta en krona
  • Anonym (M)
    Kotti skrev 2023-11-29 20:38:07 följande:

    Otroligt att bara en man gett en summa och inte ens anger tidsaspekt. Är det 30 minuter eller två timmar? 1000 kr är inte mycket med dagens inflation. Nej gubbar nu får ni skärpa er. Rimliga summor och var noga med att stämpla in och ut.


    Det ska ju egentligen betalas skatt också så vilken summa man vill få kvar till sig själv och vilken summa man ska ta betalt är ju två skilda saker. 
  • Anonym (M)
    Anonym (V) skrev 2023-11-30 14:06:31 följande:

    Just ja, sen får du vara beredd på att kunderna försöker pruta om du varit oengagerad och skriver dåliga recensioner om dig där det står att du är som en död sill och ett dålig ligg, rekommenderas inte till andra köpare.


    En annan baksida som många säkert inte tänker på är att man får tusen oseriösa kontakter att gå igenom, mail och telefonsamtal som aldrig leder till någon affär utan de vill bara prata med en prostituerad, antagligen runkar de under tiden. Tidsslösare helt enkelt.
  • Anonym (M)
    Anonym (Hmm?) skrev 2023-11-30 20:14:14 följande:

    Hur är det egentligen med det där? Får en man sälja sex och det är olagligt för kvinnor att köpa? För kvinnor får ju sälja sig..


    Ja det är olagligt att köpa sexuella tjänster oavsett vilket kön man har.

    Men att sälja är inte brottsligt oavsett vilket kön man har. Dock är det brottsligt att undanhålla sina inkomster från Skatteverket.
  • Anonym (M)
    Anonym (Elisa) skrev 2023-11-30 20:39:22 följande:
    Jag trodde att du var ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt genom att bli en slampa, bara..Varför spelar du spel för? 
    Du vill ju egentligen veta hur du kan få mer pengar, med minsta möjliga ansträngning..

    Men det kommer du aldrig kunna få om du bara vill knulla kvinnor!
    Nej vill du verkligen förändra ditt liv från fattig till rik så måste du ta emot män också..Är det så svårt att förstå?.

    Men lycka till att bli rik på att ligga med kvinnor...Du kan väl skriva här om ett år och berätta hur mycket du tjänat, det vore intressant!
    Du är verkligen otrevlig i dina inlägg
  • Anonym (M)
    Anonym (Jorå) skrev 2023-12-01 15:58:21 följande:
    Det finns även dom som ligger i något slags mellansegment. Som tycker att det är lite jobb med en oproportionerlig hög lön i förhållande till insats.

    Istället för att arbeta 8h/dag som stenläggare eller något annat tufft arbete.
    Fast räknar man med tiden som man lägger ner på kontakten med massa oseriösa så krymper timpenningen. Folk kan verkligen vara skitjobbiga tidsslösare. Och energitjuvar. Krånglar om kondomen om man väl ses. Bland en massa annat krångel. Plus utsattheten och rädslan att man inte vet om det faktiskt är en snäll person som kommer dyka upp, eller som man åker hem till, oavsett hur han har verkat på telefon. Så insatsen man får lägga är mer än du tror. Tar man då mer för att kompensera så får man färre kunder. Det är inte så enkelt som att man tjänar 3000 i timmen.
  • Anonym (M)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-12-01 17:08:02 följande:
    Talar du av egen erfarenhet?
    Ja. Plus att man får en hel del direkt otrevliga meddelanden också. Klagar på priser, klagar på mina villkor. Sen vet man ju aldrig om dessa otrevliga och kanske hämndlystna som jag en gång avvisat döljer sig bakom nya konton och kanske lyckas få till en träff för att jag inte känner igen dem. Det är också en oro. Man kan aldrig veta. Men jag lade ner. Priset är för högt.
Svar på tråden Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?