Inlägg från: Anonym (???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (???)

    Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?

    Anonym (Manshora) skrev 2023-11-25 20:10:27 följande:
    Hur vet du det? Var har du fått det ifrån?
    Jag tycker det är snarare regel än undantag att kvinnor som säljer sex skriver i sina annonser att de förbehåller sig rätten att neka pga hygien, ålder eller etnicitet.

    Varför intresserar de prostituerades annonser dig. Kund? Får du inte ligga tillräckligt? Tillfreds av betalda kontakter? Ett riskbeteende kopplat till flykt. En projicering av eget mån tro. Omstuvad bara. 


    Observera det var du själv som indirekt förde in psykisk sjukdom eller missbruk i diskussionen. Grupperna är är klart överrepresenterad bland sexsäljare så vad är liksom att förvänta sig. Sidospåret går knappast undvika när många som säljer sin kropp dövar sina känslor (trasiga) med droger. 

    Tror det främst är sexsäljare i Tyskland och i andra europeiska länder som förbehåller sig rätten selektera kunder (pga hygien, ålder eller etnicitet mm). Gäller väl främst de äldre hororna med bättre avtal med sin agent/hallick. Vad vet jag? Har aldrig sålt min kropp eller köpt någon annans kön. 

  • Anonym (???)

    Mm, så långt tror jag faktiskt alla hänger med! Tyvärr är inget så enkelt. Typ stirra sig blind på pekuniärt. Det vill säja priset manshoran sätter på sitt kön och sin prestation -  när han lånar ut sin kropp och sin balle till en kvinnlig (eller manlig) sexköpare? Priset är alltid högre än det fysiska utbytet/övergreppet. Psykisk sjukdom kan såklart som sagt spela in allt gränslöst beteende såsom prostitution. Ett drogmissbruk kan vidare trigga behovet av försäljning av den egna kroppen. Snabba cash måste in. Om manshoran ska lyckas leva sig in i hur sexförsäljningen upplevs på riktigt behöver kunden därtill vara en man som penetrerar honom. I samtliga hålor. Det vill säja analt och oralt. Därefter kan beloppet på transaktionen sättas med eller utan porragenturens överinseende. I det privata mentala planet återstår över tid iaktta arten av konsekvens. Men det mentala måendet skiter sexköpare fullständigt i så länge han får tömma.

    Så ja, debatten är öppen. Vilket pris är manshoran beredd att göra upp om? En krona? Ett par tusenlappar? Framtida pensionssparande då? Ska torsken eventuellt bidra till det? Sveda och värk? 

  • Anonym (???)

    @(V), det är en myt! Uppenbarligen en relativt vanlig mytbildning som figurerar här på FL. En promille av manliga (och kvinnliga) sexsäljare njuter undernådigt av att underkasta sig sexuella handlingar med en främmande torsk. Spelar ingen roll om hen är stamkund, hen säljer oavsett sig själv. Andras villkor gäller. Njutningen blir lika med noll även om sexsäljaren blivit skicklig på att spela njutning. Manliga och kvinnliga sexköpare är nämligen extremt lättlurade. helt enkelt därför att de vill freda sina samveten och återkomma för att tömma på nytt på sin nästa semesterresa till Berlin eller Pattaya. Billigt värre! 

  • Anonym (???)
    Anonym (V) skrev 2023-11-27 17:44:39 följande:
    Tja, jag tänker att med den inställningen kanske du är helt perfekt för ett arbete som prostituerad? Du kan tänka dig att ge utan att få, även till sådana du inte attraheras av. 

    Gäller det även män, alltså kan du tänka dig att sälja sex till andra män? För där finns nog en större marknad.
    Tyvärr verkar din förståelse av sexarbete vara grymt inskränkt. Du missförstår hela poängen. Prostitution handlar knappast om skänka njutning. Om du snackar om att ge utan att ta diskuterar vi inte längre prostitution; det vill säga sex mot betalning. Sexuella handlingar utan vinstintresse hos sexsäljaren leder ofelbart debatten till erotik utan ekonomiska incitament och motiv. Det vill säga raka motsatsen till prostitutio/sexarbete. Håll dig till topic tack! Spreta mindre i dina vidlyftiga resonemang så hamnar du mer rätt. 
  • Anonym (???)

    Ja det du snackar om är såklart ren idioti! Och ett uppenbart och öppet utnyttjande av person i underordnad ställning.Mår killarna på samma sätt som tjejerna de besöker dvs taskigt kan man fråga sig? Svaret är förmodligen entydigt Japp. 


    Fattar ändå inte varför du letar sådana exempel på Flashback. Verkar ju inte alls som om killen tycktes lägga sedlarna på bordet för utflykten till tjejen i förorten. Pratar vi verkligen om sexförsäljning oavsett??

    Därtill undrar jag vilka tjejer du limmar på, när du talar så pass föraktfullt om dem? Du verkar onekligen veta något om saken. 

  • Anonym (???)
    Anonym (Manshora) skrev 2023-11-29 09:04:12 följande:
    Jag hade en bekant när jag pluggade som hade sex med en äldre kvinna mot betalning. Jag har själv haft en annons på rosa sidorna där jag erbjudit sex till kvinnor mot pengar men jag fick inga svar. Det var bakgrunden.

    Min fråga vänder sig till män och frågan var hur mycket de skulle kunna tänka sig att ta för att ha sex med kvinnor de inte känner sig attraherade av, utan bara för att tjäna pengar.

    Det är tydligt att folk har väldigt svårt att hålla sig till frågeställningen. I trådstarten skrev jag vem jag frågar och förutsättningarna. Likt förbannat så handlar svaren om kvinnliga traffickingoffer.

    Som du frågar får du svar. Varför tror du själv du inte fick några svar på din annons på rosa sidorna? 


    Dilemmat med att känna en genuin attraktion till kunden är allmängiltigt; i de fall sexsäljaren är en man som exploaterar sin kropp, sitt kön och sin själ till en oattraktiv kvinna och i de fall sexsäljaren är en man som exploaterar sin kropp, sitt kön och sin själ till en attraktiv kvinna. Du ställer upp på en akt utan ömsesidighet i en maktobalans och på ett innehåll när du nödvändigtvis inte sugen. Vare sig på att kopulera dvs para dig utifrån kundens förslag eller om du inte är det minsta nyfiken på sexköparens aparta idéer. Din kund sätter alltid villkoren för sexseansen oavsett om hen är oattraktiv/frånstötande eller attraktiv/inbjudande i dina ögon. En missnöjd kund återvänder aldrig till dig. Hen ger dig även urusla recensioner. 

    Som sagt anser jag du bör inkludera ett pensionssparande i avgiften samt se till kompensera för den sveda och värk som kan uppstå vid alltför intensiva övningar. Eller vid misshandel (allmänna övergrepp eller hårdhänthet mot genItalier). Speciellt om du varvar med manliga kunder för att få affärerna gå runt. 

  • Anonym (???)
    Anonym (V) skrev 2023-11-29 12:25:26 följande:

    Ja alltså jag tror ju att män generellt är mer lämpade att vara prostituerade än kvinnor. Men då måste ni sälja till andra män, för kvinnor efterfrågar inte detta i nån större utsträckning.

    Om ni säljer till andra män är marknaden obegränsad. 


    Om du inbillar dig män generellt är mer lämpade att vara prostituerade hur kommer det sig i så fall majoriteten av sexsäljare är kvinnor och barn??? 


    Hänger faktumet möjligen ihop med hur marknaden inom prostitution är konstruerad? 

    Självfallet behöver de allra flesta kvinnor inte använda sig av prostituerade män när de är sugna på sex. Kvinnor har i regel mycket lätt att få till stånd sex när de vill och behöver. Utan att betala en krona. 


    Nope. marknaden är inte obegränsad om en manlig prostituerad vänder sig till andra män. Där finns samma konkurrens villkor som i vilken annan business som helst. Rätt så naivt av dig att tro något annat. Dessutom är som flera användare varit inne på andelen kvinnor som köper sex närmast obefintlig. 


     

  • Anonym (???)
    Anonym (Svit) skrev 2023-12-01 16:28:11 följande:
    Då skulle väl fler syssla med det i så fall? Utbudet räcker inte efterfrågan så trafficking med prostituerade till Sverige är ett stort problem. Vad är lagom per dag?5, 10, 15 kunder? Eller bara en? för då är det "attraktion" Har läst om någon här på familjeliv som besökte bordeller i Tyskland. Enligt honom så förstod han att hon inte var ett offer för trafficking för att han kände ett "pirr" enligt honom så var det ett bevis på att det var ömsesidigt. Han ansåg sig själv som skitbra att ha sex med. Här börjas det distansieras från ren naivitet.
    Ja, exakt! Sexköparen som reser till Tyskland i affärer med mogna prostituerade ter sig världsfrånvänd och imbecill. Tror sig kunna lura äkta lust och attraktion ur horan. En kvinna och särskilt en sexsäljare kan ju med lätthet fejka orgasm ryckningar. Den prostituerade behöver mer än någon annan fejk färdighet så att avrunda jobbet med på falska grunder nöjd kund. Klen människokännedom? Lurar visst alla med att han tar sig till Berlin för att kolla på historiska museer. Jo, jag tackar jag.
  • Anonym (???)
    Liza13 skrev 2023-12-02 00:25:05 följande:
    Precis jag håller med!

    Och dom enda kvinnor som jag ens har hört talas om som köpt sex..går inte ut på stan o "raggar upp" en manlig hora..Dom åker inte till Tyskland eller Thailand typ, för att få ligga.

    Utan dom få kvinnor som nu köper sex "beställer" en manlig eskort.. 

    såklart får du gärna hålla med @V men du/ni är verkligen ute på hal is. Kvinnlig global sexturism förekommer exempelvis till Afrika. 


    100.000 turister reser varje år till Gambia. Av dem består en ansenlig del av europeiska mor- och farmödrar som sexuellt tar sig gambier i samma ålder som sina barnbarn. alltså motsvarande skeva maktfördelning som när män reser till Thailand eller till Berlin i samma exploaterande ärende. Ni har alltså kapitalt fel. Endera faktamässigt eller så lever ni i en kraftig förnekelse. Snöat in på filmen American Gigolo någon? 


    Rekommenderar kandidatuppsatsen i kriminologi vid Stockholms universitet 2019:  Pojkvänsupplevelsen; En studie om heterosexuella sexturismen i Gambia. Plus en uppsats vid Södertörns högskola som berör Kvinnlig sexturism i Gambia - En studie om hur kvinnlig sexturism framställs i media, motiven till framställningen och konsekvenserna med fenomenet. 


     


     


     

  • Anonym (???)
    Anonym (V) skrev 2023-12-01 23:35:33 följande:
    Majoriteten av kvinnor och barn är prostituerade för att de är mer utsatta och för att det är kvinnor och barn köparna efterfrågar. Efterfrågan på män att köpa är inte lika stor. Däremot är män som kundkrets en outsinlig resurs, om de nu skulle kunna tänka sig att köpa andra män. 

    Jo jag tror män i allmänhet skulle fara mindre illa av det. Men det rör nog kvinnor som kunder, inte män. Män är ju farligare. 

    Då ställer vi oss frågan hur många män som är bisexuella?


    Majoriteten av män som a) överhuvudtaget kan tänka sig vända sig till en prostituerad och köpa sex (9/10). Sexköpare tillhör en klar minoritet (1/10) eller 10%. b) andelen män av de 10% som är sexköpare och som därtill kan tänka sig en manlig sexpartner reducerar nog gruppen ytterligare. Män är i regel homofobiker tänder inte alltid på en annan mans penis. Familjelivs trådar Nyfiken på annan killes kuk är inte alltid representativa. 


     


    Anonym (V) skrev 2023-12-01 23:37:31 följande:
    Egentligen är det ointressant om kvinnor får sex när de är sugna eller inte. För även kvinnor som inte har tillgång till sex avstår från att köpa sex. Kvinnor tycks ha mycket lättare att ta hand om sina egna sexuella behov, se andra värden i livet och kan sällan tänka sig att köpa sex eftersom det inte bygger på ömsesidig njutning. 

    Jo! Det är MYCKET intressant om kvinnor får sex när de är kåta. Nej, kvinnor som saknar tillgång till sex avstår absolut inte alltid från att köpa sex. Hört talas om kvinnlig sexturism ex vis till Gambia? (ta gärna del av min post #85). ELLER om semesterromanser till sydliga delar av Europa, ex vis till Spaniens fastland eller öar? Där träffar nordeuropeiska kvinnor (och män!) litet lättare en hjärtevän/älskare/älskarinna när normativa gränser uppluckrade av ett generösare klimat i kombo med billigare alkohol. As simple as that. For everyone. 

    Du hävdar oxå kvinnor har mycket lättare för att ta hand om sina egna sexuella behov eller att se till andra värden i livet.

    - Hur enkelt kombineras kvinnors roll som projektledare i familjer med utrymmet ta hand om egna sexuella behov? Ges möjligheter till utveckling av kvinnors erotik? 


    - När du säger kvinnor har lättare att se till andra värden i livet menar du då kvinnor undertrycker sin sunda sexualitet? Om kvinnor vänder sig bort från sin lust och prioriterar annat kan det tänkas den kvinnliga erotiken negligerats? Vet inte hur dina erfarenheter av kvinnor ser ut om de dras över samma kam. Alla funkar på sitt sätt om så mångt är samma i kvinnors betingelser. My opinion.

Svar på tråden Du man, till vilket pris skulle du kunna tänka att sälja din för?