• Anonym (...)

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Fiona M skrev 2024-04-16 12:34:21 följande:
    Jag förstår inte riktigt vad du menar att hon skulle kunna tolka fel. Du är intresserad och vill träffa henne för att se hur det utvecklas.
    TS tror att hon ska tro att han är bara intresserad av hennes utseende och sex, eller vad det var, nåt ytligt var det iallafall som hon kommer tro att hans avsikter är, är vad TS inbillar sig.
  • Anonym (...)
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-04-16 14:56:40 följande:

    .Jag tolkar det som att han är rädd för att det ska komma fram att han är kär i henne, att andra ska få veta. För även om han bjuder ut henne på fika, så kan det bli så att det inte blir mer. Men då tror TS att alla ska få reda på detta, att han är kär i henne men hon är inte kär i honom. 


    Därför är det så viktigt för honom att hon inte vet om att han gillar henne på det sättet. Och då kan han ju inte heller bjuda ut henne. 


    Men det hindrar inte att din teori också stämmer, han verkar ju vara rädd för allt möjligt. 


    Ja jag vet det också, men just angående rädsla att hon ska misstolka hans intresse så TS skrev nåt sånt tidigare, att han är rädd att hon ska misstolka och tro att om om han bjuder ut henne när de ännu inte känner varandra så bra, att hon ska då tro att han inte gillar henne genuint och äkta, eller hur det var. (Att han bara skulle vara ute efter sex eftersom han inte känner henne som person?)
  • Anonym (...)
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-04-16 15:11:01 följande:

    Ok, så är det kanske. 


    Och han kan inte lära känna henne om de inte träffas, så då har han målat in sig i ett hörn med sitt resonemang. Han kommer inte ur sina förvirrade tankar. 


    Ja jag vet inte hur han ska lösa det då. Han får väl nöja sig med om han kan träffa henne lite mindre intimt tex på olika evenemang framöver och hoppas på att det går bygga upp det (lära känna) så utan att hon misstänker nåt.
  • Anonym (...)
    anonym05swe skrev 2024-04-16 15:16:58 följande:
    1. Jag vill träffa henne privat och vill gärna dejta henne innan ett ev förhållande 
    2. Jag vill inte att andra ska veta om det såvida vi inte blir ett par
    3. Att träffa henne är något som jag velat i flera månader
    4. Vill inte att hon ska tolka det fel nej 
    Kan du svara så vi får det tydligt vad du är rädd att hon ska misstolka om du visar intresse och i klarspråk bjuder ut henne på en dejt?
  • Anonym (...)
    anonym05swe skrev 2024-04-18 17:17:15 följande:

    Varför? Jag vet att när jag hamnar i en relation kommer jag göra det jättebra oavsett, vet exakt vad jag ska göra. Det jobbiga är vägen till att hamna i en, vill träffa en tjej som jag kan bli ihop med utan att det ska vara jobbigt med vägen dit. (Vill helst bli ihop med hon jag gillar såklart om vi båda vill). Varför behöver allt vara så jobbigt hela tiden? 


    Jag vill verkligen hamna i ett förhållande ja med någon jag har riktiga känslor för (som hon jag gillar). Skulle kännas moraliskt fel att ens överväga någon annan person just nu.


    Ja, visst är det bäst att få vad man vill utan att behöva göra något jobbigt. Låter som ett vinnande koncept.
  • Anonym (...)

    Klart att det är en inbjudan att säga att någon får hänga med, inget fel alls att kalla det för en inbjudan.

  • Anonym (...)

    TS är väl heller inte intresserad då om man ska tolka beteendet som vissa av er? Ni skriver att hon inte tar några initiativ men TS har väl inte tagit fler initiativ än henne? 

  • Anonym (...)
    Anonym (Tiden går) skrev 2024-04-22 15:54:20 följande:
    Han är säkert intresserad, men jag håller med dig, han agerar inte som att han är intresserad. 
    Precis som tjejen då inte agerar som hon är intresserad, kanske hon också egentligen är intresserad. Det kan ju ingen i tråden veta.
  • Anonym (...)
    Anonym (X) skrev 2024-04-22 16:04:22 följande:
    Ja, och vi vet att TS är intresserad men han har för mycket regler (skriven gång i veckan, vänta 5 dejter för att säga att han gillar henne och så vidare) och är för passiv för att det ska hända nåt.
    Hon agerar inte alls så jag tror inte heller hon är intresserad.
    Anonym (...) skrev 2024-04-22 15:48:53 följande:

    Klart att det är en inbjudan att säga att någon får hänga med, inget fel alls att kalla det för en inbjudan.


    Inte en inbjudan bara de två som TS verkar tro, bjuda med honom med henne och gänget, inte bjuda ut honom (som TS skrivit)
    TS har väl inte agerat mer än henne så ska ni gå efter det så är väl ingen av dem intresserad om man ska resonera som vissa i tråden.

    Nej, men likväl en inbjudan. Det var något eller kanske ett par inlägg som påstod att det inte var en inbjudan.
  • Anonym (...)
    Anonym (X) skrev 2024-04-22 23:45:31 följande:
    Utifrån vad TS skrivit, tror du hon är intresserad? Vad tyder på det?
    Att hon initierar samtal med honom IRL möjligtvis. Det gör inte TS om jag fattat rätt. Knappt något som tyder på agerandet att TS är intresserad heller, skillnaden är att vi vet vad han tänker, vi vet inte vad hon tänker. Hade du trott att TS var intresserad av henne om du bara ser till agerandet och inte tagit del av hans tankar här i tråden?
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?