• anonym05swe

    Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?

    Anonym (X) skrev 2024-04-06 23:09:40 följande:

    Du vet datum för konsert.
    Har ni bestämt möte och hur ni ska bo?


    Inte än men hon ska återkomma. 


     


    Mina känslor för henne är dock än starkare än tidigare vilket inte är en skräll direkt (har träffat henne en fjärde gång) och känner nu liksom att ja, jag är redo för det som krävs. Nu blir det inte att slänga sig in i det och ångra det för jag inte känner henne (vill dock träffa henne helt själv liksom) innan. 

  • anonym05swe
    Anonym (Hej) skrev 2024-04-07 07:21:57 följande:
    De flesta som börjar dejta (vilket ni inte har gjort än) träffas i flera veckor, ibland dejtar man flera samtidigt, innan man bestämmer sig förr att man vill dejta exklusivt. Du kommer behöva "slänga" dig in i det och fråga om en dejt för att få veta om hon ens vill träffa dig själv- och inte ens då behöver det betyda att hon har några känslor för dig.

    Du måste våga fråga om en dejt med risk att du förstör det ni har idag, annars kommer hon att fortsätta göra som hon gör idag och säga till när det är diverae gruppaktiviteter. I våra ögon låter det inte som att du har fått en personlig inbjudan utan något man säger till vem som helst men eftersom du är förälskad gör du det till något mycket större.

    Så jag ska dejta flera (och vara illojal mot hon jag gillar) innan jag ska bestämma mig för att bli exklusiv med någon? Jag kan verkligen inte se mig själv med någon annan just nu pga mina känslor för henne. Vill verkligen skaffa tjej men inte vem som helst. 


     


    Så jag ska riskera förstöra vår vänskap och mina känslor för henne för det? Vill bli hennes ja, men inte riskera att tro att jag enbart gillar henne pga hennes utseende som inte är sant. Jag gillar henne för den hon är i sin hela person. 

  • anonym05swe
    Anonym (K) skrev 2024-04-11 10:32:06 följande:
    Det var inte vad anonym(hej) skrev.
    Personen skrev att du behöver slänga dig in i att våga fråga henne om en dejt!

    Personen skrev också att man typ ska dejta flera samtidigt. Jag vill bjuda henne på en dejt ja, det vill jag. Däremot vill jag inte förstöra det vi redan har men samtidigt kunna komma närmare ett förhållande med henne.


     


    Jag drömmer om att träffa en tjej, flytta ihop, skaffa barn och ha ett långt förhållande. Men modern dejtning gör det svårt.

  • anonym05swe
    Anonym (Kvinna ...) skrev 2024-04-11 11:41:07 följande:
    Varför skulle du dejta flera? Jag har aldrig dejtat fler än en man i taget. Ser det som självklart. 

    I ditt fall vore det väl en bra början om du får till åtminstone EN dejt med tjejen? Verkar ju inte som att ditt intresse är besvarat och gör du ingenting så kommer inget hända. Då får du fortsätta tråna efter och drömma om på avstånd. Det är enbart upp till dig.

    Vad finns det att förstöra? Ni har väl ingenting ihop i nuläget?

    Jag sade att någon annan här sade att jag skulle göra det. Jag vill liksom träffa en tjej och bli hennes partner. (Helst hon jag har känslor för nu) men jag inser att om det inte blir oss finns det säkert någon annan antagligen. Drömmer verkligen och ser fram emot när jag hamnar i mitt första förhållande. 


     


    Jag gör aktiva insatser, skriver med henne mycket och vill bjuda ut henne på något roligt likt en dejt. 


    Vi är i samma organisation och kommer stöta på varandra efteråt om jag blir avvisad så det blir stelt+ jag känner henne så är inte direkt som att jag är någon främling för henne. Känner också hennes syster så blir stelt om jag börjar umgås med henne också då. Hon jag gillar känner jag också.

  • anonym05swe
    Anonym (...) skrev 2024-04-11 13:59:50 följande:
    Så du vill hellre riskera att det inte blir något alls för att kunna utesluta att det eventuellt kan bli stelt vid några tillfällen i framtiden? Det är alltså viktigare?

    1. Nej 


    2. Nej 


     


    Vill verkligen att det ska bli något mellan oss men är så rädd för dels avvisning men framförallt att personer ska bry sig om det. Jag föredrar liksom långsiktiga förhållanden som leder till stora saker långsiktigt.

  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-11 16:18:36 följande:
    Att skriva som kompis är inte en aktiv insats. Snarare tvärtom. Du sätter dig mer och mer i kompisfacket för varje gång du kompisskriver.
    Så jag borde flörta i dm? Gett henne komplimanger osv
  • anonym05swe
    Tixer skrev 2024-04-11 17:28:06 följande:

    Ja din köttbulle det är bara ge en komplimang Bjud ut henne livet går ut och ta risker sluta vara en tönt


    Tönt? Mina handlingar gör jag för jag värnar henne. Vill inte trötta ut henne eller överbelasta hennes känslor. 


     


    Ska absolut göra mer för henne. Jag som person är inte så risktagande (ja, inte lett till något förhållande tyvärr)

  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-04-11 17:46:12 följande:
    Fick du svar från henne när du skrev här om konsert och boende? Är det vad hon ska återkomma om 9-10 dagar senare?

    Har ni pratat (skrivit) sen dess?
    Jag väntar på för hon skulle återkomma med svar. Annars tar jag och bara bjuder in hne på typ dejt (kommer inte kalla det dejt utan bara fråga om hon vill ses oss tillsammans)
  • anonym05swe
    Anonym (Lugn) skrev 2024-04-11 18:13:12 följande:
    Du borde bjuda ut henne på dejt. För flera månader sedan. Men allra senast NU. De flesta kvinnor vill inte ha en mes. Sorry, men så ser verkligheten ut.

    För flera månader sen? Kände henne inte lika bra då som nu men ja, ska bjuda ut henne absolut när det går för oss båda. 


    Hur menar du att jag är en mes? Är man verkligen en dålig person bara för man inte enkelt kan ragga upp folk och hamna i en relation? 


    Vill verkligen kunna hamna i en långsiktig relation med henne eller någon annan tjej om inte vi blir ihop (som jag verkligen vill)

  • anonym05swe
    Anonym (X) skrev 2024-04-11 18:56:14 följande:
    Du frågade om ni skulle gå på konserten och dela rum i början på april och sen har hon inte hört av sig alls?
    Vi har skrivit och hon kommer återkomma.
Svar på tråden Hon är den jag vill dejta men hon har ingen aning. Vad bör jag göra nu?